0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
درودمی خواستم دانلود شبانه رایگان را در یک نسخه متناسب با این موضوع راه اندازی کنمطریقه کار در قدیم به طرز زیر بود:۱. ست کردن روشن شدن خودکار در بایوس۲. تنظیم اسکجول مناسب در آی دی ام (ساعت شروع و پایان دانلود مشخص بود)۳. در ساعت پایان خودکار خاموش می شداین سیستم فقط برای دانلود شبانه است و می خواهم روی لینوکس سوییچ شه.طرز کار در لینوکس برای دانلود شبانه به شکل بالا را توضیح دهید. با تشکر
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=40582.0
ممنون بسیار عالی بود. کدام نسخه از اوبونتو را پیشنهاد می کنید؟ (سیستم خیلی قدیمی - نسخه سبک)
ممنون از همتون. من لوبونتو رو نصب کردم و اسکریپت کرون رو روش ریختم. باید منتظر فردا شد تا جواب رو فهمید!!!!!!من پرژن دانلود منیجر رو هم دانلود کردم تا در صورت بروز خطا از اون استفاده کنم!
خیلی برام عجیبه. لوبونتو زمان سیستم (+ حتی بایوس) رو مرتب عوض می کنه.من این کارو کردم:Ubuntu is set to use UTC time, open a terminal,sudo <favorite editor> /etc/default/rcSchange the line UTC=yes to UTC=no
تصمیم گرفتم با پرژن دی ام کار کنم. برای لوبونتو کدوم نسخه رو دانلود کنم؟
من پرژن رو تست کردم چند روز. ۲ تا بدی داره یکیش باید سیستم حتما روشن باشه (مثل اکس پی نیست با روشن شدن بایوس و بوت شدن کار کنه). دومیش هر از گاهی از تعداد کانکشن ها کم میکنه. مثلا ۱۶ رو بعد نیم ساعت میکه ۱۵ ده دقیقه بعد میشه ۱۳ ....و اگه به صفر میرسه ارور میده و دانلود نمی کنه. البته مشکل از پرژن نیست میدونم. به حر حال بازم ممنون از برنامه نویس پرژن دی ام و بقیه دوستان.