ممنون از راهنمایی دوستان
ولی فکر میکنم این ابزار بهتری باشه :
یکی از قابلیتهایی که با محیط Unity رونمایی شد لنز نام دارد که امکان جستجو و دسترسی سریعتر به برنامه ها، فایلها و … را فراهم میکند. یکی از لنزهای کاربردی Recoll نام دارد که از طریق آن امکان جستجوی متون کامل در مستندات بدون اجرای برنامهی اضافه وجود دارد. برای نصب Recoll دستورات زیر را اجرا نمایید:
sudo add-apt-repository ppa:recoll-backports/recoll-1.15-on
sudo apt-get update
sudo apt-get install recoll-lens recoll
حتی در فایل های PDF هم جستجو میکنه
و فارسی هم جستجو میکنه
و سریعه و کارش فقط جستجو هستش
و فقط پارتیشن Home رو Index میکنه.این که ایندکس میکنه سرعت رو زیاد میکنه/ولی محدوده سرچ رو کمتر میکنه.و هر بار که فایل های درایو home تغییر کنه دوباره باید Update index کرد.
نرم افزار kate رو تست میکنم.کلید واژه "کار" رو جستجو میکنم پیدا میکنه.ولی کلید واژه "یاهو" رو پیدا نمیکنه!!! در صورتی که یاهو در فایل mht وجود داره و نرم افزار Recoll میتونه اونو پیدا کنه.مزیت Recoll این است که در داخل Dash قرار میگیره و به سرعت میتونید محتوای فایلهای مختلفی رو با چند کلیک پیدا کنید.
این نرم افزار جستجو در محتوای لینوکس میتونه در محتوای فایل های زیر جستجو کنه :
This featureful desktop search tool can index a huge number of file types. Besides text, html, maildir and mailbox (Thunderbird, Evolution), Gaim and Purple log files, Scribus files, man pages and Dia diagrams which it supports natively, Recoll can also index by using external helpers: Abiword, Microsoft Offic XML, LibreOffice, SVG and Gnumeric files, Okular annotation files, PDFs, MSWord, PowerPoint and Excel files, CHM, EPUB, archives like tar, zip and rar, ics, postscript, RTF, TeX, dvi, djvu, audio and image file tags and more.
اطلاعات بیشتر :
http://www.lesbonscomptes.com/recoll/features.htmlبرای ایندکس کردن پارتیشن های دیگر(حتی پارتیشن های ویندوزی NTFS) میتونید از منوی Preferences گزینه Index configuration را انتخاب کنید بعد در پنجره ای که باز میشود به تب global parameters بروید و بعد بر روی مثبت top directories کلید کنید و آدرس پارتیشن ویندوزی خود را مثلا /media/sda5/ به آن بدهید.بعد از منوی فایل گزینه update index را بزنید.
وبعد با سرعت بالا در درون محتوای فایل های خود آن هم به راحتی درون dash جستجو کنید.