انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نیاز به همکاری در پروژه MeNoTu  (دفعات بازدید: 3803 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
نیاز به همکاری در پروژه MeNoTu
« : 23 اردیبهشت 1393، 05:29 ب‌ظ »
با سلام به همه دوستان و طرفداران آزادی
در راستای نظرات دوستان برآن شدیم در ورژن جدید MeNoTu‌ از همه کسانی که می توانند مارا در ارائه سیستم عاملی بهتر و بروزتر برای مهندسی مکانیک و حوزه های مهندسی دیگه دعوت کنیم در زمینه های زیر مارا یاری کنند

گرافیک
برنامه نویسی c++ به ویژه بر پایه کیوت

و همه دوستانی که می توانند در بهبود این سیستم عامل کمک کنند .

تقاضا داریم که مارا از کمک های خود و نظراتشون بهرمند کنند.

با تشکر  مهدی نصرتی- Mehdi Nosrati- MeNo

آدرس سایت پروژه:

http://menosoft.users.sourceforge.net

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
پاسخ : نیاز به همکاری در پروژه MeNoTu
« پاسخ #1 : 23 اردیبهشت 1393، 07:10 ب‌ظ »
سلام.
اگه تونستید یه معادل خوب (گرافیکی و ساده) برای این پیدا کنید و بذارید کلی کولاک کردید (خصوصا مهندسی صنایع بیشتر نیاز داره)
arenasimulation

یا اگه اینو بتونید کاری کنید که با کرک یزش توی واین عالی اجرا بشه چی میشه!
برای اطلاعات بیشتر به اساتید مهندسی مراجعه کنید چون خودم این کاره نیستم و فقط در جذب به سمت لینوکس شکست خوردم و تموم شد
:) :)

آفلاین Asghar0077

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #2 : 24 اردیبهشت 1393، 04:08 ب‌ظ »
بهترین راه :

یک پروژه ایرانی لینوکس پیدا کنید و ازشون کمک بخواید.

یک راه دیگر هم هست، به Phoronix و امثالهم ایمیل بزنید و ازشون بخواید توزیعتون رو معرفی کنند :).

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #3 : 24 اردیبهشت 1393، 06:44 ب‌ظ »
بهترین راه :

یک پروژه ایرانی لینوکس پیدا کنید و ازشون کمک بخواید.

یک راه دیگر هم هست، به Phoronix و امثالهم ایمیل بزنید و ازشون بخواید توزیعتون رو معرفی کنند :).

با سلام به همگی
ما برای ارتقا بیشتر می خواستیم که از این تخصص ها استفاده کنیم و نسخه ای بهتر و کار بر پسند تر و ایرانی تر ایجاد کنیم
واو دنبال افراد خوش ذوق و مستعد در همکاری در نرم افزار های متن بازیم نه اینکه با افراد خبر  که اصولا سرشون شلوغه نیستیم
چون در نسخه قبلی من خودم هم کار گرافیستو انجام دادم هم کار برنامه نویسی و .... و البته فکر هم نمی کردم که مورد توجه دیگران قرار بگیره و بیشتر یه کاری بود برای رفع مشکلات افرادی که با OpenFOAM کار می کردن بود
اما به توصیه و پیشنهاد کاربران خواستیم در این ورژن یه گروه تشکیل بدیم و گروهی کار کنیم که اونمم مثلی فقط دوستان در حد نظر می تونن کمک کنن
و این جالبه برام که تو ایران نرم افزار های منبع باز هیچ پیشرفتی نمی کننن
بابا یه دانشجوی گرافیست که نمی دونم برا پروژه دانشجوییش می تونه یه طرح برا ما بزن به همین راحتی یک دست که صدا نداره

درضمن نام تمامی افرادی که در این پروژه همکاری کنند در سایت و پروژه ثبت خواهد شد

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #4 : 24 اردیبهشت 1393، 06:47 ب‌ظ »
یه گلایه هم از مدیران و فعالان سایت Ubuntu.ir
 که هیج کمک و حمایتی از ما نکردن مثلا حتی ای پست رو حتی ویژه یا در قسمت اطلاع رسانی قرار ندادند
یادم پارسال که نسخه اول رو دادم قبلش همینجا از کلی آدم مشورت گرفتم اما به محض این که توزیع منتش شد همه برا ما شدن منتقد

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 24 اردیبهشت 1393، 10:12 ب‌ظ »
یه گلایه هم از مدیران و فعالان سایت Ubuntu.ir
که هیج کمک و حمایتی از ما نکردن مثلا حتی ای پست رو حتی ویژه یا در قسمت اطلاع رسانی قرار ندادند
یادم پارسال که نسخه اول رو دادم قبلش همینجا از کلی آدم مشورت گرفتم اما به محض این که توزیع منتش شد همه برا ما شدن منتقد
من به شخصه مخالف هرگونه توزیع جدید هستم (بجز در شرایط خیلی خاص) و در همون ابتدای فعالیتتون هم نظرم رو گفتم. احتمالا اکثریت ناظران هم نظر مشابهی دارند. در چنین شرایطی انتظار پشتیبانی انتظار زیاد و نابجایی هستش :)

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #6 : 26 اردیبهشت 1393، 09:44 ق‌ظ »
از همه دوستان که ما رو یاری کردن تشکر می کنیم ....

آفلاین Asghar0077

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 26 اردیبهشت 1393، 12:51 ب‌ظ »
وضعیت کنونی دنیای اوپن سورس مثل بحران اقتصادی اروپا یا بحران اوکراین که نیست!!
توزیع جدید هیچ خللی در کار ایجاد نمیکنه که بخوایم باهاش مخالفت کنیم. تنها چیزی که من میتونم در مورد این پروژه بگم اینه که آفرین به کسی که ایجادش کرده.
یک توزیع مهندسی دیگه بود که قبلا زیاد استفاده میشد اما مدت بسیار زیادی هست که آپدیت نشده. متاسفانه جدیدا دیستروواچ هم خیلی خیلی ضعیف عمل میکنه در مورد توزیع های جدید (چند وقتیه که فقط داره توزیع های با origin اتحادیه اروپا و ایالات متحده رو اضافه میکنه! و قضیه کمی بو داره).
به نظر بنده شما در وبسایت http://phoronix.com و بخش Contact یک نامه بنویسید که توزیعتون رو معرفی کنند. خیلی رسمی هم لازم نیست فقط در همین حد که An Iranian Linux distro for engineers و ... کافیه.
همچنین برای OMG Ubuntu و Webupd8 و ... هم بفرستید. اونها معرفی کنند، وضعیت از این رو به اون رو میشه :).

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #8 : 26 اردیبهشت 1393، 01:18 ب‌ظ »
یک توزیع مهندسی دیگه بود که قبلا زیاد استفاده میشد اما مدت بسیار زیادی هست که آپدیت نشده.
این رو منظورتون هست؟ http://caelinux.com/CMS
این توزیع تازه به‌روزرسانی شده و توی این هفته تا این لحظه ۱۲۹۴۸ بار دانلود شده.
https://sourceforge.net/projects/caelinux/files/stats/timeline

آفلاین Asghar0077

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 26 اردیبهشت 1393، 01:38 ب‌ظ »
یک توزیع مهندسی دیگه بود که قبلا زیاد استفاده میشد اما مدت بسیار زیادی هست که آپدیت نشده.

بله همین منظورم بود :).
البته تفاوتی در اصل موضوع ایجاد نمیکنه. این دوستمون هم مشکلی نداره به کارش ادامه بده. حداقل از «مینت» با یه عنوان تازه خیلی بهتره :)

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
« پاسخ #10 : 26 اردیبهشت 1393، 01:39 ب‌ظ »
چند تا پیشنهاد می دهم

۱- سعی کن یک vps اجاره کنی و وبلاگ را به یک سایت (همراه فروم) تبدیل کنی. مثل همین ubuntu.ir
در این راه دامنه فراموش نشود

۲- سعی کن از kde استفاده کنی!

۳- لیست کامل نرم افزار ها و ورژن آن ها را در وبلاگ بنویس

۴- نرم افزار های زیر را اضافه کن
qtcreator
qt-designer
cmake-gt-gui
qtocatve
open dynamic
opencv
ROS
Gazebo

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #11 : 29 اردیبهشت 1393، 10:37 ب‌ظ »

بازم تشکر می کنم از همه دوستان که به ما توجه داشتن در مورد caelinux این رو قبلا هم گفته بودم یکی از دلایلی که باعث شده بود که ما این توزیع رو بسازیم این بود که caelinux‌ برای مدت خیلی زیادی آپدیت نشده  بود تازه بعد از اینکه توزیع ما منتشر شد توسعه دهندگانش به فکر افتادن که  نسخه جدید بدن تاریخ پست زیر که من توزیع مو روی سایتشون معرفی کردم و اولین نسخه بتا شون نشانگر همینه

http://caelinux.com/CMS/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=2&id=7186&Itemid=300025

در مورد اینکه آیا اینکه نیاز به توزیع جدید هست یا نه من صحبتی ندارم اما زمانیکه می خواستیم این توزیع رو بدیم دوستان گفتن نده و با گروه توسعه دهند تماس بگیر که من اینکارو کردم اما جوابی برای من نیومد
در تاریخ :9/7/2013
Hi
my name is MeNo
I develop َubuntu 12.04 lst for cfd tools
my project is MeNotu
https://sourceforge.net/projects/menotu/?source=navbar
I will assist whit caelinux

در ضمن اون دوسته مون هم که گفتن دانلود هفتگی caelinux دوازده هزاره باید توجه کنن که اونی که شما گفتید دانلود کلی از سایت وگرنه خود توزیع جدید کمتر از 1000 تا در هفته بوده البته اینم بگم که این توزیع با سابقه چندین سال است و با کلی کاربر اما ما نا امید نمی شیم و سعی می کنیم بهترین باشیم

http://sourceforge.net/projects/caelinux/files/CAELinux2013/

دوستان حتی اگه کمک هم نمی تونید کنید اما حتما نظر و پیشنهاداتون رو بگید

با تشکر از همه دوستان
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1393، 10:41 ب‌ظ توسط meno »

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #12 : 30 اردیبهشت 1393، 11:15 ق‌ظ »
سلام یک ابونتو ساده اراپه بدهید . تمام نرم افزار هایی را که با سافتورسنتر یا ریپزیتوری به سادگی نصب میشوند را از توزیع خود حذف کنید . فقط نرم افزارهایی که برای نصب نیاز به کامپایل و تنظیمات دارند و نصب آنها دردسر ساز است را در توزیعتان بگنجانید (مثل salome و  calculix و  elmer که این یکی بعد از نصب از سافتور سنتر elmer gui  وجود ندارد ) . ( اینطوری هم توزیعتان سبکتر میشود هم به کاربران حق انتخاب داده اید )
هرگز در ابونتو تنظیمات سیستمی انجام ندهید . هرگز حتی دسکتاپ یونیتی را تغیر ندهید ( مگر اینکه یک تیم بسیار قدرتمند از متخصصین داشته باشید و بتوانید پایداری را تضمین کنید ) . در طراحی توزیع خود به یاد داشته باشید زیبایی سیستم عامل برای یک مهندس از درجه اهمیت صفر برخوردار است و فقط پایداری و کارایی اهمیت دارند .
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #13 : 30 اردیبهشت 1393، 09:31 ب‌ظ »
سلام یک ابونتو ساده اراپه بدهید . تمام نرم افزار هایی را که با سافتورسنتر یا ریپزیتوری به سادگی نصب میشوند را از توزیع خود حذف کنید . فقط نرم افزارهایی که برای نصب نیاز به کامپایل و تنظیمات دارند و نصب آنها دردسر ساز است را در توزیعتان بگنجانید (مثل salome و  calculix و  elmer که این یکی بعد از نصب از سافتور سنتر elmer gui  وجود ندارد ) . ( اینطوری هم توزیعتان سبکتر میشود هم به کاربران حق انتخاب داده اید )
هرگز در ابونتو تنظیمات سیستمی انجام ندهید . هرگز حتی دسکتاپ یونیتی را تغیر ندهید ( مگر اینکه یک تیم بسیار قدرتمند از متخصصین داشته باشید و بتوانید پایداری را تضمین کنید ) . در طراحی توزیع خود به یاد داشته باشید زیبایی سیستم عامل برای یک مهندس از درجه اهمیت صفر برخوردار است و فقط پایداری و کارایی اهمیت دارند .
با تشکر از محمودی فرد که با نظراتش کمک راه ما خواهد بود از همه دوستان خواهش می کنم هر چقد نظر و پیشنهاد دارن همینجا بگن بابا فقط می خواین نظر بدیم دیگه ما ایرانی ها همه صاحب نظریم تو همه کارا حالا به ما که رسید هیچی کی چرا نظر نمی ده

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #14 : 30 اردیبهشت 1393، 11:11 ب‌ظ »
سلام . وجود نرم افزارهای اضافی مثل chrome   lnkscape  gimap  blender  emacs  Eclipse  qt  باعث میشود توزیع شما کاملا بی هدف و سردرگم به نظر برسد .  مهندسان برای برنامه نویسی و محاسبات غالبا از scilab و octave  استفاده میکنند و R کاملا زاید و بلا استفاده می ماند .
نرم افزارهای پیشنهادی برای توزیع مناسب برای مهندسان مکانیک و شاخه های مرتبط :
scilab  octave   salome (وجود freecad در کنار salome که قویتر است کاملا زاید   است  و ثانیا free cad هنوز به بلوغ نرسیده و هرکه بخواهد میتواند از سافتور سنتر نصب کند )
calculix    elmer   open foam     impact fem 
همینها کافی است و نیازی به سنگین کردن توزیع و شلوغ کردن آن نمیباشد . و کاربران در صورت لزوم بقیه ابزارها را خود از سافتور سنتر یا ریپزیتوری نصب خواهند کرد .  البته اگر بتوانید کاری کنید که این نرم افزارها از طریق ریپزیتوری در دسترس برای همه کاربران ابونتو باشد عالی خواهد بود . با تشکر .
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .