انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل عدم ورود به محیط گرافیکی بعد از وارد نمودن پسورد  (دفعات بازدید: 1450 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین morilog

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
    • وب‌نوشته‌ها
سلام
امروز تصمیم گرفتم برم تو اوبونتو ( به دلیل برخی کج‌خلقی‌های ویندوز) . رفتم پسورد و وارد کردم و نتونستم وارد شم، دوباره برگشت به همون قسمت ورود
- از tty1  و tty2 ، startx رو زدم اونتوزی تونستم برم تو ولی فقط عکس دسکتاپ معلوم بود و مجبور بودم برنامه ها رو از طریق ترمینال باز کنم.

رفتم دنبال فایل xorg.conf ولی دیدم اصن وجود نداره! lightdm‌و stop کردم و بعدش دستور Xorg -configure رو زدم و یه فایل به اسم xorg.conf.new ساخت اونو بردم به /etc/X11/ و اسمشوم کردم xorg.conf بعدش lightdm رو start کردم بازم سعی کردم نتونستم لاگین کنم.

درایور کارت گرافیکمم به صورت پیش فرض روی درایورهای آزاد بود و اصلن fglrx رو نصب نکردم. دقیقن اوبونتو رو روز انتشار 14.4 نصب کرده بودم. قبلن این مشکل فقط فقط توی اوبونتو اونم وقتی که fglrx‌رو نصب می‌کردم پیش میومد ولی الان نمیدونم مشکل چیه.

تنها کاری هم که دفعه قبلی انجام داده بودم روش تصب firefox 29 و sync اطلاعاتش و نصب و کانفیگ LAMP بود. همین.

اگه براتون مهمه که یکی کامل مهاجرت کنه کمک کنید :)
والا تنها دلیل عدم مهاجرت کامل به لینوکس، این قبیل مشکلاته وگرنه به جز خود ویندوز نرم‌افزار غیرقانونی دیگه‌ای رو سیستمم نیست.

اینم بگم که لپ‌تاپمم مدل HP ProBook 4530s هستش. با دو تا کارت گرافیک یکیش اینتل و یکیشم  AMD ATI Radeon HD سری 6x یا 7x .  با 8گیگ رم و cpu i7

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
سلام.
اگر فایل xorg.conf داری پاکش کن، یه یوزر جدید بساز، ریست کن و با اون یوزر جدید وارد شو.
اگر همچنان مشکل داشتی خروجی دستور dmesg و فایل
/var/log/Xorg.0.logرو برام بزار.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین morilog

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
    • وب‌نوشته‌ها
مشکلم حل شد