انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: KDE Beta1 حرکت به سمت طراحی تخت  (دفعات بازدید: 3808 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
KDE Beta1 حرکت به سمت طراحی تخت
« : 26 اردیبهشت 1393، 12:28 ب‌ظ »
همین طور که در عکس ها مشخصه KDE داره می ره به سمت طراحی تخت. نظر شما چیه در این مورد؟

[

البته کامل تخت نشده. به نظرم یا تخت تخت بشه یا تخت نشه. نیمه تخت خوب نیست !!! چی گفتم :)

http://kde.org/announcements/announce-plasma-next-beta1.php
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
پاسخ : KDE Beta1 حرکت به سمت طراحی تخت
« پاسخ #1 : 26 اردیبهشت 1393، 12:34 ب‌ظ »
همین طور که در عکس ها مشخصه KDE داره می ره به سمت طراحی تخت. نظر شما چیه در این مورد؟

[

البته کامل تخت نشده. به نظرم یا تخت تخت بشه یا تخت نشه. نیمه تخت خوب نیست !!! چی گفتم :)

http://kde.org/announcements/announce-plasma-next-beta1.php
احسان من همزمان با شما همین خبر رو رفتم!!
البته چون دستم کنده و مطلب رو ویرایش کردم کمی بیشتر طول کشید!!
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 26 اردیبهشت 1393، 12:39 ب‌ظ »
حالا عیب نداره بیشتر بحث من درباره تخت شدنشه تا اصل خبر چون خود خبر مال دو روز پیشه  ;)
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #3 : 26 اردیبهشت 1393، 12:46 ب‌ظ »
امکان داره در مورد طراحی تخت یکم توضیح دهید ؟
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #4 : 26 اردیبهشت 1393، 01:09 ب‌ظ »
کاملا تخت اینجوری:

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=89252.0

خیلی قشنگ میشه :)

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 26 اردیبهشت 1393، 01:12 ب‌ظ »

تخت یعنی ساده و دو بعدی مثل ویندوز هشت و  iOS

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
« پاسخ #6 : 26 اردیبهشت 1393، 02:32 ب‌ظ »

تخت یعنی ساده و دو بعدی مثل ویندوز هشت و  iOS
به نطرم با این توضیح کوتاه در مورد مطلب اجحاف زیادی شد.
این لینک شاید بتونه به شما کمک بکنه
http://sallar.me/1392/04/20/on-flat-design/
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
« پاسخ #7 : 26 اردیبهشت 1393، 02:43 ب‌ظ »
این که فقط یه تم بود با چندتا آیکن! چه تغییر کلی ایجاد شده؟

بشخصه از طراحی تخت خوشم نمیاد ، بنظرم هیچ چیز توش احساس واقعی نداره ، طراحی های اپل رو (البته تا قبل از تخت شدن!) خیلی دوست دارم چون نشان از کیفیته و احساس ماندگاری طولانی رو به آدم میده. ولی وقتی یه تصویر تخت میبینم همش احساس میکنم که این فقط یک حوس عمومیه و بزودی از بین میره و دوباره طراحی ها به حالت قبلش برمیگرده.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
« پاسخ #8 : 26 اردیبهشت 1393، 04:11 ب‌ظ »
قراره این شکلی بشه :

آفلاین VAHIDN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • Kubuntu 16.04
    • پشتیبان فارسی انجمن ساز IPB
« پاسخ #9 : 26 اردیبهشت 1393، 04:18 ب‌ظ »
من هم خودم به شخصه از طراحی Flat خوشم نمیاد! حس مردگی به آدم می ده :( !

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #10 : 26 اردیبهشت 1393، 04:29 ب‌ظ »
نقل‌قول
بیشتر تغییرات زیرساختیه. پورت برنامه‌ها به qt5 و پورت محیط کار Plasma به qt Quick . این دو در کنار تبدیل Kwin به یه Wayland Compositor امکان اجرای KDE روی Wayland رو محیا میکنه. البته از نظر پشتیبانی Wayland خیلی از گنوم عقب تر هستند.
پوسته جدیدشون، Breeze شامل پوسته ویجت‌های qt و plasma میشه که به بتا یک نرسید. لینکی که Ghost Shadow گذاشته رو ببنید.
در مجموع من خیلی علاقه دارم این نسخه رو تست کنم.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین Asghar0077

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #11 : 26 اردیبهشت 1393، 05:12 ب‌ظ »
من هم دوست دارم تستش کنم. طراحی تخت رو خیلی دوست دارم :)

آفلاین Mr.Geo22

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #12 : 26 اردیبهشت 1393، 11:38 ب‌ظ »

بشخصه از طراحی تخت خوشم نمیاد ، بنظرم هیچ چیز توش احساس واقعی نداره ، طراحی های اپل رو (البته تا قبل از تخت شدن!) خیلی دوست دارم چون نشان از کیفیته و احساس ماندگاری طولانی رو به آدم میده. ولی وقتی یه تصویر تخت میبینم همش احساس میکنم که این فقط یک حوس عمومیه و بزودی از بین میره و دوباره طراحی ها به حالت قبلش برمیگرده.

میتونی توی این مقاله دانش خوبی در مورد طراحی iOS7 اپل به دست بیاری
شاید بتونه دیدگاهت رو روشن تر کنه نسبت به موضوع
(توی نشریه دانشمند هم چاپ شده)
http://mrgeo22.wordpress.com/2014/04/12/ios7

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
« پاسخ #13 : 27 اردیبهشت 1393، 12:39 ق‌ظ »
نقل‌قول
میتونی توی این مقاله دانش خوبی در مورد طراحی iOS7 اپل به دست بیاری
شاید بتونه دیدگاهت رو روشن تر کنه نسبت به موضوع
(توی نشریه دانشمند هم چاپ شده)
http://mrgeo22.wordpress.com/2014/04/12/ios7
متشکر. خوندم.
مثل اینه که به یه آدم متولد دهه 30 شمسی بگی : ایرج مهتاب خوب نیست دیگه ، بیا شادمهرعقیلی گوش بده!..

مشکل اصلی فروپاشی اعتمادیه که به سختی بوجود میاد. من چند سال کی دی ای رو به عنوان رابط اصلی انتخاب کردم ، حتی کیوت رو به عنوان فریمورک محبوبم انتخاب کردم تا اگه زمانی خاستم چیزی توسعه بدم حتما حتما با اون باشه. این یعنی یه برنامه ریزی دراز مدت. یعنی اعتماد. بعد یهو طرف میاد میزنه از ریشه همه چیو تغییر میده ، خوب اینجا اون اعتماده از بین میره. بعضی وقتها خوبه مثل یونیتی که روی 10.10 اومد ، پیشرفت گرافیکی ویستا نسیت به ایکس پی ، یا حتی سون به ویستا ، بعد که آدم عادت میکنه هر دفعه منتظر بهتر شدن باشه یهو ویندوز 8 با مترو جفت پا میپره وسط! من از موقعی که بتاش اومد تا موقع انتشار رسمی همش میگفتم "نه بابا این چون نسخه بتاست پنجره هاش اینجوری زشته اگه نهاییش بیاد حتما از سون قشنگتره"!. میل به زیبایی توی روح آدمیزاد گره خورده ، یعنی فردا باید منتظر باشیم زیر یه تیکه مستطیل فلزی بدون رنگ و طرح چهارتا چرخ بندازن بگن ماشین مینیماله به قیافش کاری نداشته باشید برید کارتون و راه بندازید؟! چرا مایکروسافت و اپل نمیان سنگ و سرامیک نمای ساختمون ها رو بردارن؟ آخه به اونها که نیازی نیست اصل کاری آجره که اونم مینیماله و کار رو راه میندازه! میگم چطوره کلیدای اضافی کیبورد و حذف کنن؟ یا مثلا یکی از اسپیکرهای استریو رو؟ شاید بهتر باشه یه چشممون و ببیندیم آخه یکیش کافیه نه؟ هی ببین زبان سی مال سال ها پیشه اون موقع بشریت در اون حدی بود که به زبان سی نیاز داشته باشه ، الان مردم تبلت دارن موبایل دارن اینترنت دارن ! دیگه آیا واقعا به زبان سی نیاز است؟ خیر بهتره بیخیالش شیم ، نمیره سی شارپ از مولتی مدیا بیلدر هم آسون تره ، توسعه سیستم عامل ها و برنامه های پایه هم دیگه مهم نیست چون انسان پیشرفت کرده و دیگه کی میاد هسته سیستم عامل توسعه بده؟!! والا!!
توی طراحی مثلا صورت اول یه طرح ساده از چارچوب کار میکشن به عنوان بیس و پایه و بعد کم کم جزئیات رو بهش اضافه میکنن تا به طرح نهایی برسن. استفاده از طرح تخت مثل اینه که بری پیش یه نقاش که عکس صورتت و بکشه بعد اون به جاش یه لوزی با چندتا دایره و خط بهت بده بگه ایم مینیماله بیس صورتته برو همین کافیه! باور کنید من فکر میکردم ظاهر جدید توی بتای ویندوز هشت فقط یه بیس برای یه ظاهر جدید و پیشرفتست. اینقدر عجیب بود. حالا این وسط هر جا چپ و راست میری تو اینترنت جماعت دارن کل سایتشون و عوض میکنن تم مترو روش میریزن!
بنظرم آدم ها در برخورد با این اتفاقات دو نوع اند : کسایی که به اصل موضوع اهمیت میدن و معمولا مخالف اند و کسایی که به چیزهای دیگه مثل مد و بروز بودن و تغییر داشتن و.. اهمیت میدن و موافقن.
اما برای من استفاده از رابط های تخت جدید بیشتر احساس پسرفت رو بوجود میاره. این احساس که اون چیزهایی رو که تا به حال بهشون به عنوان مرجع تکیه میکردم و جزو ثابت های زندگی بودن ، در حال دگرگونی هستند و نه مرجع اند و نه ثابت.
ساده گرایی هم مثل هر چیز دیگه ای خوبه ، ولی باید دقت کرد که مثل هر چیز دیگه ای هم ، حدی داره. جان من برید فرق برنامه Note توی iOS شیش و هفت رو ببینید!!
« آخرین ویرایش: 27 اردیبهشت 1393، 12:45 ق‌ظ توسط Vahid_PC »

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #14 : 27 اردیبهشت 1393، 12:46 ق‌ظ »
من تست کردم.
مبتنی بر اوبونتو ۱۴.۰۴ هست. و عملا من فکر میکردم کلی برنامه رو شامل میشه با این حجم دانلود ولی برنامه های زیادی نداشت. و همونطور که حدس میزدم باگهای زیادی داشت.
ولی طراحی ها بنظرم شکیل تر شدن از نسخه فعلی.
ویجت های خیلی کمی هستن برای تست و برای همین چیز جدیدی ندیدم که براتون اسکرین شات بگیرم.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.