انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یک میلیون دانلود در یک ماه، اوبونتو کایلین  (دفعات بازدید: 4280 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
اوبونتو کایلین ۱۴٫۰۴، نسخه‌ی رسمی اوبونتو که برای چینی‌ها منتشر می‌شه، در طول یک ماه بعد از انتشار، یک میلیون بار دانلود شده است.
https://insights.ubuntu.com/2014/05/15/huge-downloads-for-ubuntu-kylin-14-04lts-first-oem-partner-announced

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
پاسخ : یک میلیون دانلود در یک ماه، اوبونتو کایلین
« پاسخ #1 : 27 اردیبهشت 1393، 01:34 ب‌ظ »
خب این تازه میشه 12 میلیون دانلود در سال که با ادعای قبلی ابونتو که گفته بود 200 میلیون دانلود در سال داره بسیار فاصله داره.اما من گمان میکنم دراین هم اغراق شده و احتمالا بیشتر این یک میلون ابونتو رو در  سیستم مجازی بکار میگیرند
« آخرین ویرایش: 27 اردیبهشت 1393، 02:24 ب‌ظ توسط سیروس »

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #2 : 27 اردیبهشت 1393، 01:53 ب‌ظ »
والا اگه بصورت خطی زیاد شه و به قول سیروس بشه ۱۲ میلیون در سال که با توجه به جمعیت ۱ میلیاردی (کفش رو بگیریم) فقط 1.2 درصد از جمعیت میشه که یک شکست تلقی میشه ولی اگر اون ۲۰۰ میلیونی که قولش رو دادند باشه میشه تقریبا ۲۰ درصد جمعیت چین که تعدا قابل توجهی!
البته ممکن هست خیلیا از خود اوبونتو و یا سایر توزیع ها استفاده کنن ولی در کل توزیع های این چنینی که برای کشورهای مختلف زده میشه نه طرفدار داره نه حس خوبی بهش میشه داشت
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #3 : 27 اردیبهشت 1393، 02:29 ب‌ظ »
نکته مهمتر اینه که بیشتر کاربران ابونتو رو همون یک ماه نخست دانلود و نصب میکنند و سپس درصد دانلود پایین میاد و در اواخر شاید به 100 هزار هم نرسه

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #4 : 27 اردیبهشت 1393، 03:48 ب‌ظ »
توجه کنید که این رقم تنها برای اوبونتو کایلین هستش و چینی‌هایی که خود اوبونتو رو دانلود کردند در نظر گرفته نشده.
« آخرین ویرایش: 27 اردیبهشت 1393، 03:51 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #5 : 27 اردیبهشت 1393، 04:06 ب‌ظ »
دقیق ترین آمار استفاده از سیستم عامل های مختلف رو شرکت هایی مثل گوگل دارن با اون گوگل آنالتیک و ... میتونن آمار همه سیستم عامل ها و مرورگر ها رو با دقت خیلی زیادی بدن
این آمار رو منتشر نمیکنن جایی ؟
دانلود کل مجموعه اوبونتو چقدر بوده ؟
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #6 : 27 اردیبهشت 1393، 05:17 ب‌ظ »
بهتر نیست به جای تعداد دانلودها تعداد نصبی ها حساب بشه(مثلا هر ابونتویی که برای دانلود اپدیت ها از سرور استفاده میکنه هگزا دسیمال سی پی یو رو برداره.).ممکنه من ابونتو رو دانلود کنم و به چند تا از دوستام هم کپی شو بدم.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #7 : 27 اردیبهشت 1393، 05:24 ب‌ظ »
بهتر نیست به جای تعداد دانلودها تعداد نصبی ها حساب بشه(مثلا هر ابونتویی که برای دانلود اپدیت ها از سرور استفاده میکنه هگزا دسیمال سی پی یو رو برداره.).
به دلیل حریم شخصی، خیر!

پ.ن. برای اطلاعتون، هگزادسیمال به سیستم اعداد بر مبنای ۱۶ گفته می‌شه و هگزادسیمال پردازنده بی‌معنی هستش. می‌تونید به عنوان مثال بگید شماره سریال پردازنده.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #8 : 27 اردیبهشت 1393، 07:57 ب‌ظ »
سپاس.امروز یه مطلب جدید یاد گرفتم.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #9 : 28 اردیبهشت 1393، 12:08 ق‌ظ »
یعنی یک میلیون چینی زبان بومی رو ترجیح دادند به نسخه انگلیسی؟
اونوقت اینجا چند نفر از اوبونتو فارسی استفاده می کنند؟!
فایرفاکس فارسی قابل تحمله؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 28 اردیبهشت 1393، 12:36 ق‌ظ »
وقتی خودت تولید کننده دانش نباشی و مستندات در زبان خودت خیلی کم باشه، عموما به زبان بین‌المللی‌ای مثل انگلیسی رو میاری. در مورد زبان فارسی هم همینطوره. از ابتدا با سیستم‌عامل‌های فارسی‌زبان کار نکردیم (بخاطر اینکه به صورت مناسب وجود نداشتند) و مستندات با کیفیت هم به اندازه کافی وجود نداشته، در نتیجه رو به زبان انگلیسی آوردیم.

ولی برای مثال من اینجا همیشه اوبونتو رو به زبان آلمانی نصب می‌کنم و اگر انگلیسی رو نصب کنم، عموما از من درخواست می‌شه که زبانش رو به آلمانی تغییر بدم. خوب براشون راحت‌تره چون از ابتدا با این زبان کار می‌کردند و زبان مادریشون هست، از طرف دیگه گاهی حتی تعداد مستندات آلمانی بیش از مستندات انگلیسی هست و با به کار بردن لغات کلیدی آلمانی در اینترنت می‌تونند به جوابشون برسند.

سوالی که پیش میاد اینه که آیا ما هم باید شروع به کار با سیستم‌عامل به زبان فارسی بکنیم؟ جوابش خیلی سخته! از بعضی جنبه‌ها بهتره که شروع به کار با سیستم‌عامل فارسی بکنیم و از بعضی جنبه‌ها بهتره که با همون سیستم‌عامل انگلیسی کار بکنیم. تا وقتی هم که زیرساخت‌های مناسب فراهم نشه، نمی‌شه بهش جواب قطعی داد.

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
« پاسخ #11 : 28 اردیبهشت 1393، 08:25 ق‌ظ »
سوالی که پیش میاد اینه که آیا ما هم باید شروع به کار با سیستم‌عامل به زبان فارسی بکنیم؟ جوابش خیلی سخته! از بعضی جنبه‌ها بهتره که شروع به کار با سیستم‌عامل فارسی بکنیم و از بعضی جنبه‌ها بهتره که با همون سیستم‌عامل انگلیسی کار بکنیم. تا وقتی هم که زیرساخت‌های مناسب فراهم نشه، نمی‌شه بهش جواب قطعی داد.

خیر، فقط کافی است بستر فارسی را ایجاد کنید تا هر کس دوست داشت استفاده کند. درست مانند کاری که KDE می کند.

بیشتر مردم ایران از ویندوز استفاده می کنند. که مایکروسافت معمولا با تاخیر چند ماه فارسی سازش را بیرون می دهد.
اما چند درصد مردم فارسی ساز آن را نصب می کنند
من یک بار ویندوز را فارسی کردم. هر کس که می دید می گفت مگر عقب مونده ای که ...
کوبونتو فارسی را نیز هر کس می دید می گفت این سوسول بازی ها چیه، من از همون ویندوز استفاده می کنم که انگلیسی است!
این قدر این سوال را شنیدم که فقط برای آسودگی نسخه جدید کوبونتو که آمد را فارسی نکردم

بنابراین با مستندات، آموزش، بستر و ... کامل باز هم ایرانی ها از انگلیسی استفاده می کنند!

آفلاین mh314k

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 70
« پاسخ #12 : 28 اردیبهشت 1393، 10:29 ق‌ظ »

خیر، فقط کافی است بستر فارسی را ایجاد کنید تا هر کس دوست داشت استفاده کند. درست مانند کاری که KDE می کند.

بیشتر مردم ایران از ویندوز استفاده می کنند. که مایکروسافت معمولا با تاخیر چند ماه فارسی سازش را بیرون می دهد.
اما چند درصد مردم فارسی ساز آن را نصب می کنند
من یک بار ویندوز را فارسی کردم. هر کس که می دید می گفت مگر عقب مونده ای که ...
کوبونتو فارسی را نیز هر کس می دید می گفت این سوسول بازی ها چیه، من از همون ویندوز استفاده می کنم که انگلیسی است!
این قدر این سوال را شنیدم که فقط برای آسودگی نسخه جدید کوبونتو که آمد را فارسی نکردم

بنابراین با مستندات، آموزش، بستر و ... کامل باز هم ایرانی ها از انگلیسی استفاده می کنند!
به نظر من برمیگرده به فرهنگ ما
البته دلایلی مثل قوی نبودن مستندات هم تاثیر زیادی دارن اما عمده ی دلیل بخاطر فرهنگ ماست
متاسفنه خیلی از ماها بددون دلیلهی برای کلاس اومدن انگلیسی حرف میزنن
خوب از کم بودن اعتماد به نفس ماست
من به نظرم باید از همین خودمون شروع کنیم تا کم کم فرهنگ صحیح کلام و اعتماد به نفس رشد کنه

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #13 : 28 اردیبهشت 1393، 11:01 ق‌ظ »
به نظر من برای اینکار باید متخصصین زبان شناسی وارد عمل شوند و بررسی کنن که اصلا زبان فارسی قابلیت این رو داره که برای اصلاحات تخصصی به زبان انگلیسی معادل داشته باشه یا نه صرفا استفاده از فارسی در دستگاه ها با برگردان های واقعا حچل حفایی که هست نه تنها کمک کننده نیست بلکه مشکلات درکی رو افزایش میده و فکر میکنم کم کاری هم خیلی صورت نگرفته در این زمینه و این خود جامعه ما هست که تمایلی نداره به این سمت بره
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #14 : 29 اردیبهشت 1393، 07:32 ب‌ظ »
ربطی به فرهنگ نداره
دلیلش واضحه چون از همون اول با نسخه‌ی انگلیسی کار کردیم چون نسخه‌ی فارسی مناسبی وجود نداشت.
مثلا الان اکثر مردم ما زبان گوشی‌های اندرویدیشون رو فارسی هست