انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اپدیت ابونتو ۱۴.۰۴  (دفعات بازدید: 653 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین march1905s

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مشکل در اپدیت ابونتو ۱۴.۰۴
« : 30 اردیبهشت 1393، 08:30 ب‌ظ »
سلام دوستان من تقریبا ۱ ماهی میشه ابونتو ۱۴.۰۴ رو نصب کردم ولی هیچ اپدیتی برام ارایه نمیشه هروقت هم روی سنتر کلیک میکنم میگه سیستم شما به روزه از طرفی یه مثلث قرمز بالا صفحه میاد که میگه اپدیت نیستید بعد که میزنم اپدیت کنه اروره کانکشن میده ! بعد یه چیزه دیگه اینکه من نمیتونم از مخازن ir.archive   دانلود کنم و تنها اجازه دانلود از سرورهای دیگه رو میده یعنی اصلا ایران رو تو لیست سرورهای که بشه ازشون دانلود کرد نذاشته ؟ چکار کنم این مشکلم حل بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

آفلاین march1905s

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
پاسخ : مشکل در اپدیت ابونتو ۱۴.۰۴
« پاسخ #1 : 02 خرداد 1393، 10:56 ق‌ظ »
من بااین راه حل جواب گرفتم شاید به درد بقیه بخوره در آینده :)

http://askubuntu.com/questions/187342/issues-with-software-sources

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
    • تلفن ۰۹۱۹۵۳۲۱۲۷۷ تایپیست لاتک زی‌پرشین پایاننامه کتاب مقاله تک پارسی لاتک تبدیل ورد لاتک هادی صفی‌اقدم
« پاسخ #2 : 02 خرداد 1393، 10:59 ق‌ظ »
سلام دوستان من تقریبا ۱ ماهی میشه ابونتو ۱۴.۰۴ رو نصب کردم ولی هیچ اپدیتی برام ارایه نمیشه هروقت هم روی سنتر کلیک میکنم میگه سیستم شما به روزه از طرفی یه مثلث قرمز بالا صفحه میاد که میگه اپدیت نیستید بعد که میزنم اپدیت کنه اروره کانکشن میده ! بعد یه چیزه دیگه اینکه من نمیتونم از مخازن ir.archive   دانلود کنم و تنها اجازه دانلود از سرورهای دیگه رو میده یعنی اصلا ایران رو تو لیست سرورهای که بشه ازشون دانلود کرد نذاشته ؟ چکار کنم این مشکلم حل بشه ممنون میشم راهنمایی کنید
من نسخه اصلی رو از خود سایت اوبونتو گرفتم و حتی بعد اولین وصل شدن خودش پیغام آپدیت داد. و شد. چند بار هم خودم انجام دادم. خیلی راحت بود.
نکنه برای شما از نسخه‌های دستکاری شده هست؟

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #3 : 02 خرداد 1393، 11:10 ق‌ظ »
به کمک دستور زیر هش ایزویی رو که دانلود کردید رو چک کنید.(بعد وارد کردن دستور و فاصله تو ترمینال ایزوی ابونتو رو درگ اند راب کنید.چند ثانیه بعد یه کد نشون میده اونو با سایتی که شیر کردم چک کنید برابر باشه )

md5sum
https://help.ubuntu.com/community/UbuntuHashes

برای این مشکل شاید دستورات زیر کمک کنه.
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
sudo apt-get -f install
sudo apt-get autoremove
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها