انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: opensuse vs ubuntu  (دفعات بازدید: 10981 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amirHP

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
    • binazir
opensuse vs ubuntu
« : 02 فروردین 1388، 10:24 ق‌ظ »
مدت ها ست که بین انتخاب سوزه و اوبونتو یا کوبونتو دچار مشکل هستم ... کسی کی می تونه منو برای انتخاب یه توزیع مناسب راهنمایی کنه ؟ ویژگی های اوپن سوزه نسبت به اوبونتو چیه ؟

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: opensuse vs ubuntu
« پاسخ #1 : 02 فروردین 1388، 12:30 ب‌ظ »
اول اینکه عنوانت با این مطلب خیلی فرق داره . اوبونتو و کوبونتو هر دو یه سیستم عامل هستند با دو میز کار متفاوت که بسته به خودت داره که اگه محیط گرافیکی تر رو دوست داری از کوبونتو  استفاده کن اوپن سوزه هم نصب نکردم اما فکر نکنم در اصل با هم تفاوت زیادی داشته باشند

این سایت opensuse.ir هم اون طور  که می بینم مثل سایر پروژه ها داره با تاریخ می پیونده   >:( >:(

البته بهتر بود که نوع استفاده  خودت از کامپیوتر رو ذکر کنی با بهتر بشه راهنمایی کرد
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #2 : 02 فروردین 1388، 12:34 ب‌ظ »
من عاشق اوپن سوزه هستم و اگه سوزه نصب کنم KDE سوزه رو انتخاب میکنم چون واقعا زیباست.

از نظر سخت افزاری سوزه شاید حرف اول رو بزنه ولی اوبونتو هم داره خوب کار میکنه. در رابطه با گرافیک ، اسکنر ، پرینتر ...

محیط kde در کوبنتو خیلی با این محیط در سوزه فاصله داره  و زیبایی سوزه رو نداره بنابراین اگه نخوام از سوزه استفاده کنم  از اوبونتو و محیط گنوم استفاده میکنم.
 و  یک مزیت اوبونتو به سوزه 11   اینه که بعضی از اسکریپ ها تو اوبونتو خیلی بهتر کار میکنن.

مزیت دیگه ای هم که سوزه داره اینه که به سرعت لود میشه ولی اوبونتو تازه تو ورژن های جدیدترش داره این تلاش رو میکنه و بدک نشده ولی با کلی اشکال !

از نظر میزان طرفداران رومیزی اوبونتو بیشتر هستش ولی خوب سوزه تو سرور ها حرف اول رو میزنه .

از نظر پایداری سوزه قویتر از اوبونتو هستش و اصلا قابل مقایسه نیستن.

سهولت در نصب هم سوزه بهتر عمل کرده .

محیط برای برنامه نویسی در سوزه خیلی قویتر از اوبونتو هستش .

اوپن سوزه خودشو تو ورژن ها جدید تر بارزتر و قویتر میکنه ولی اوبونتو اصلا اینطوری نیست من تا اونجایی که استفاده کردم  تو قسمت های حساس ناپایدار نشون میده .

ولی در مجموع چیزی که اوبونتو رو در ایران پرطرفدار کرده پشتیبانی آموزشی ، ویکی ها ( فارسی و انگلیسی ) ، فروم های قوی (فارسی ) ، پشتیبانی نرم افزاری بالا که حتی کمبودهای سخت افزاری رو هم تحت الشعاع قرار داده و اونارو هم بهبود داد. که این میتونه وزنه ی سنگینی در انتخاب اوبونتو باشه . که اگه چیزی از لینوکس نمی دونی  یا اطلاعات کمی داری  حتما با اوبونتو شروع کن و بعدش میتونی سوزه رو هم انتخاب کنی . ولی یکی از دلایلی که استفاده از  اوبونتو رو آسون میکنه استفاده از دیسک ای ادآن هستش برای اوبونتو مثل هما ولی در ایران برای سوزه هنوز دیسک ادآن قوی نیومده (البته این موارد رو در ایران منظورمه ) .
ولی من آینده رو برای اوپن سوزه خیلی عالی میبینم همونطور که الان هم فوق العادست ولی خوب تا وقتی که پشتیبانی و اطلاع رسانی دقیق انجام نشه مبتدی ها استفاده از اوبونتو رو راحت تر میبینن .    

حالا ریش و قیچی دست خودته !

lomion

• مهمان
« پاسخ #3 : 02 فروردین 1388، 01:21 ب‌ظ »
لطفا از این بحثهای vs راه نندازید. معمولا نتیجه ای نداره. در مورد اوپن سوزه و اوبونتو قبلا بحث شده.

آفلاین amirHP

• Jr. Member
  • *
    • binazir
« پاسخ #4 : 03 فروردین 1388، 07:48 ق‌ظ »
نقل‌قول
لطفا از این بحثهای vs راه نندازید. معمولا نتیجه ای نداره. در مورد اوپن سوزه و اوبونتو قبلا بحث شده.
قبل از اینکه سوال رو بپرسم سرچ کردم اما نتیجه ای نداشت برای همین هم اومدم اینجا ....
در هنگتم نصب چه تفاوتی با هم دارن ؟ من دنبال توزیعی می گشتم که این امکانو به من بده تا در ابتدای نصب برنامه های دلخواهم رو انتخاب کنم تا برنامه ای بیهوده نصب نشه .... بعد من به پیشرفت اپن سوزه نا امیدم ، چون بر خلاف اوبونتو هم بی سر و صدا تر کار می کنه هم حرف جدیدی برای گفتن نداره درحالی که اوبونتو روز به روز داره کارشو گسترش می ده و محبوب تر می شه ... آیا سوزه داره از بین میره ؟

lomion

• مهمان
« پاسخ #5 : 03 فروردین 1388، 08:48 ق‌ظ »
نه اوپن سوزه همچنان یک توزیع قدرتمنده و محبوب. شاید بهتره که ببینید با rpm راحتترید یا deb. از جهاتی اوپن سوزه باگهای کمتری داره، اما جامعه کاربری اوبونتو قویتره :)

آفلاین amirHP

• Jr. Member
  • *
    • binazir
« پاسخ #6 : 03 فروردین 1388، 09:56 ق‌ظ »
ضمن اون سوال قبلی :
نقل‌قول
در هنگام نصب چه تفاوتی با هم دارن ؟ من دنبال توزیعی می گشتم که این امکانو به من بده تا در ابتدای نصب برنامه های دلخواهم رو انتخاب کنم تا برنامه ای بیهوده نصب نشه
اگه میشه بگید که RPM و DEB چه تفاوتی با هم دارند . آیا بیشتر از این است که یک پسوند فایلی هستند و تفاوتشان در نصب آنها بر روی سیستم عامل است ؟

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 03 فروردین 1388، 10:46 ق‌ظ »
در کل با هم تفاوتی ندارن ولی خوب پیش فرض واسه اوبونتو DEB و واسه سوزه RPM هستش .

نصب DEB کمی راحتر در اوبونتو صورت میگیره ولی در سوزه  نصب RPM قدرتمند و راحت انجام میگیره .

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #8 : 03 فروردین 1388، 04:01 ب‌ظ »
اوبونتو اولین توزیعی بود که باعث شد من به ویندوز برنگردم . lomion  هم به نکته خوبی اشاره کرد   "جامعه کاربری اوبونتو قویتره" .

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
« پاسخ #9 : 03 فروردین 1388، 05:49 ب‌ظ »
اوبونتو اولین توزیعی بود که باعث شد من به ویندوز برنگردم . lomion  هم به نکته خوبی اشاره کرد   "جامعه کاربری اوبونتو قویتره" .

من فقط یه بار suse نصب کردم
خیلی خوشگل بود
اما پیشنهاد میکنم اوبونتو رو حتما امتحان کن
به نظر من پشتیبانی فارسی خیلی مهم تر از ظاهر سیستم عامله
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین Amir Geek

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
    • دانلود مجانی و بدون محدودیت از رپید شیر و مگا آپلود با لینک مستقیم!!!
« پاسخ #10 : 01 اردیبهشت 1388، 09:44 ب‌ظ »
من دنبال توزیعی می گشتم که این امکانو به من بده تا در ابتدای نصب برنامه های دلخواهم رو انتخاب کنم تا برنامه ای بیهوده نصب نشه ....
برای این منظور در طی مراحل اولیه نصب openSUSE تیک گزینه Automatic Configuration را بردارید؛ این همون چیزیه که شما می خواهید!

من به پیشرفت اپن سوزه نا امیدم ، چون بر خلاف اوبونتو هم بی سر و صدا تر کار می کنه هم حرف جدیدی برای گفتن نداره درحالی که اوبونتو روز به روز داره کارشو گسترش می ده و محبوب تر می شه ... آیا سوزه داره از بین میره ؟

openSUSE 11.1 فقط نسبت به نسخه پیشین خود(openSUSE 11) دارای بیش از ۲۳۰ ارتقاء و امکان جدید است؛ حالا ارتقاهای پیشین بماند!!!

در اخر هم صحبتمو با تایید گفته های taha1983عزیز جمع بندی می کنم:
چیزی که اوبونتو رو در ایران پرطرفدار کرده پشتیبانی آموزشی ، ویکی ها ( فارسی و انگلیسی ) ، فروم های قوی (فارسی ) ، پشتیبانی نرم افزاری بالا که حتی کمبودهای سخت افزاری رو هم تحت الشعاع قرار داده و اونارو هم بهبود داد. که این میتونه وزنه ی سنگینی در انتخاب اوبونتو باشه . که اگه چیزی از لینوکس نمی دونی  یا اطلاعات کمی داری  حتما با اوبونتو شروع کن و بعدش میتونی سوزه رو هم انتخاب کنی . ولی یکی از دلایلی که استفاده از  اوبونتو رو آسون میکنه استفاده از دیسک ای ادآن هستش برای اوبونتو مثل هما ولی در ایران برای سوزه هنوز دیسک ادآن قوی نیومده (البته این موارد رو در ایران منظورمه ) .
ولی من آینده رو برای اوپن سوزه خیلی عالی میبینم همونطور که الان هم فوق العادست ولی خوب تا وقتی که پشتیبانی و اطلاع رسانی دقیق انجام نشه مبتدی ها استفاده از اوبونتو رو راحت تر میبینن .    

حالا ریش و قیچی دست خودته !

موفق و مؤید باشید

آفلاین amirHP

• Jr. Member
  • *
    • binazir
« پاسخ #11 : 29 خرداد 1388، 06:32 ق‌ظ »
آیا دستورات ترمینال اوبونتو با اپن سوزه متفاوت است ؟ می توان دستوراتی را که در اوبونتو استفاده می کردم را عینا در اپن سوزه هم استفاده کنم ؟

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 29 خرداد 1388، 11:33 ق‌ظ »
در کل تفاوتی وجود ندارد ولی تو جزئیات مقداری متفاوت هستند .

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #13 : 29 خرداد 1388، 02:23 ب‌ظ »
آیا دستورات ترمینال اوبونتو با اپن سوزه متفاوت است ؟ می توان دستوراتی را که در اوبونتو استفاده می کردم را عینا در اپن سوزه هم استفاده کنم ؟

شما دو توزیع رو مقایسه میکنید که هر دو دوست داشتنی و خوب و قوی هستن اوپن سوزه و خانواده رو به پیشرفت اوبونتو

هر سه  :o ( اوبونتو و کوبونتو و اوپن سوزه ) رو تست کنید نه تست یک روزه حداقل یک ماهی با هر کدوم کار کنید

ببینید دستورات کلی تقریبا یکیه اما یکسری دستورات فرق داره مثال میزنم شما برای نصب یک برنامه که من گذاشتم مثلا packagename در خانواده اوبونتو میزنید

sudo apt-get install packagename

خب در اوپن سوزه باید بزنید

sudo zypper install packagename

برای اینکه به خوبی یاد بگیری نگاهی به مستنداتش بنداز

مستندات اوپن سوزه

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1388، 02:24 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
  • ارسال: 165
« پاسخ #14 : 16 اسفند 1388، 11:56 ب‌ظ »
در مورد این دو توضیع باید بگم که هیچ لپ تاپی رو با نسخه ابونتو به بازار عرضه نمیکنن.و اپن سوزه رو هم فقط با توضیع انترپرازش میفروشند.