انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بین workplaceها جابجا که میشم، برنامهای توش هم بعضی وقتا باهاش میان!  (دفعات بازدید: 996 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
    • تلفن ۰۹۱۹۵۳۲۱۲۷۷ تایپیست لاتک زی‌پرشین پایاننامه کتاب مقاله تک پارسی لاتک تبدیل ورد لاتک هادی صفی‌اقدم
سلام
بین workplaceها جابجا که میشم، برنامهای توش هم بعضی وقتا باهاش میان!
این طوری خیلی کم میشه که:
۱- قبل زدن win+s دکمه win+a رو مثلا بزنم که appها باز بشن.
۲- بعدش win+s رو بزنم که لیست کاشی‌وار ورک‌پلیس‌هابیاد.
۳- بعدش با کیبورد برم توشون.
ولی باز خیلی به ندرت اون مشکل پیش میاد.
ubuntu 14.04 LTS هستم.
دیگه اومدم لینوکس! :) نتونستم دزدکی از ویندوز دیگه استفاده کنم. عذاب وجدان فشارش زیاد بود!  ;) جدی.
با تشکر قبلی از وقتی که قراره بذارین! :)

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
بیشتر چیزی که میگم یه یاد آوری و جواب سوالت نیس :

همون طور که گفتی با استفاده از "super+s" نمای 4تایی از ورک اسپیس ها درکنارهم نشون داده میشه. (اینجا کلید win نداریم و کلا ب چشم ویروس بش نیگاه میشه... اصطلاحات ویندوز رو بریز دور!)

بین ورک اسپیس ها میشه با استفاده از کلید های "alt+ctrl+جهت ها" هم جابجا شد.

اگر هم بخای برنامه ای که توش هستی (برنامه انتخاب شده تو همون ورک اسپیس) رو به ورک اسپیس دیگه ای منتقل کنی کافیه به کلید های بالا شیفت رو هم اضافه کنی یعنی با این ترکیب : "alt+ctrl + shift + جهت ها"

« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1393، 03:00 ب‌ظ توسط 2020s1371 »
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
    • تلفن ۰۹۱۹۵۳۲۱۲۷۷ تایپیست لاتک زی‌پرشین پایاننامه کتاب مقاله تک پارسی لاتک تبدیل ورد لاتک هادی صفی‌اقدم
ممنون دوست عزیز
من از دیروز بعد پرسیدن سوالم متوجه شدم وقتی با همین دکمه‌های alt (left) + ctrl (left) + جهت جابجا میشم مشکلی پیش نمیاد.
البته فعلا پیش نیومده.
یعنی این صحبت شما دقیقا جواب هست. :)
و در مورد win گفتن من بخاطر عادتی که شده و باید بعد این سعی کنم super بگم تا اون win پاک بشه.
البته چون روی کیبورد اسم دکمه شکل windows (پنجره) هست، این تعبیر میشه. :)
البته نمی‌دونم چرا بهش ویروس گفتین.
اگه منظورتون اینه که ویندوز در مقابل لینوکس یک ویروس دید میشه، رو من قبلو ندارم. (نظر شخصی) چون دلیل نمیشه شرکتی مثل مایکروسافت که پولی هست و اینو تولید کرده بهش این حرفا رو بزنیم. خی تز اینا اینه. مثل یک بیمارستان پولی یا دولتی یا خصوصی یا خیریه. که فرق با هم دارن. و نباید به یکی دیگه شون حرفی و دیدی بد داشته باشیم. اما ایرادهای ویندوز رو که تبالو هست ور قبلو دارم. اینم از همین پولی و کارمندی بودن نشأت گرفته و مدیریت مایکروسافت.
ولی اگه نظر دیگری هست و دلیلی، وقت داشتین بهم نظرتونو بگین، خوشحال میشم.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613

البته نمی‌دونم چرا بهش ویروس گفتین.
اگه منظورتون اینه که ویندوز در مقابل لینوکس یک ویروس دید میشه، رو من قبلو ندارم. (نظر شخصی) چون دلیل نمیشه شرکتی مثل مایکروسافت که پولی هست و اینو تولید کرده بهش این حرفا رو بزنیم. خی تز اینا اینه. مثل یک بیمارستان پولی یا دولتی یا خصوصی یا خیریه. که فرق با هم دارن. و نباید به یکی دیگه شون حرفی و دیدی بد داشته باشیم. اما ایرادهای ویندوز رو که تبالو هست ور قبلو دارم. اینم از همین پولی و کارمندی بودن نشأت گرفته و مدیریت مایکروسافت.
ولی اگه نظر دیگری هست و دلیلی، وقت داشتین بهم نظرتونو بگین، خوشحال میشم.

منظورم بیشتر مزه ریختن بود ... اما خب.. ماکروسافت هر کاری بکنه بنظر من سارق اطلاعاته...از این لحاظ بش ویروس میگم.همین.
چیز خاصی نگفتم ... خودتو درگیرش نکن  ;)
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................