انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ایا اینوکس هم نابود خواهد شد؟  (دفعات بازدید: 3485 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
ایا اینوکس هم نابود خواهد شد؟
« : 05 فروردین 1388، 08:43 ب‌ظ »
سلام.

اقا خلاصه بگم.

یکی از رفقای IT میگفت شما الان با یه مروگر خوب میتونی همه کاری بکنی.مثل ........ .پس دیگه نیای به ubuntu یا .... نداری.فقط یه مرورگر خوب میخوای.

دیدم راست میگه.

نظر شما چیه؟

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: ایا اینوکس هم نابود خواهد شد؟
« پاسخ #1 : 05 فروردین 1388، 09:05 ب‌ظ »
زیاد متوجه منظورت نشدم! ولی آیا دوست شما که ظاهرا یک IT Man هم هست میتونه با یک مرورگر خوب  امنیت سیستم شما رو تامین کنه ؟  یا...؟
 اصلا گذشته از اینها میتونه با اون مرورگر فرهنگی که پشت اوبونتو و امثالهم هست رو درک کنه و ازش لذت ببره ؟
شما اگر میلیونها کاربر لینوکس رو بکشی  میتونی بگی لینوکس نابود شده .
من که حاظر نیستم در ازای یک مرورگر خوب همچین اشتباهی مرتکب بشم. حتی اگر بشه توی ماشین مجازی لینوکس نصب میکنم  و مجازا ازش لذت می برم  :D
راستی خدا برکت بده به Damn Small Linux  دارم حال میکنم  ;D   تعطیلات بدون لینوکس سخت بود  ;)

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #2 : 05 فروردین 1388، 11:32 ب‌ظ »
به دوستت سلام برسون و عید و تبریک بگو. اینطوری بهتره  ;)

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #3 : 05 فروردین 1388، 11:47 ب‌ظ »
به دوستت سلام برسون و عید و تبریک بگو. اینطوری بهتره  ;)

۱+ بهترین و کاملترین پاسخ همینه;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 05 فروردین 1388، 11:57 ب‌ظ »
اقا چرا ناراحت میشین؟

به نظر من که راست میگه.

شما همه کاری رو میتاونی با یک مرورگر خوب توی اینترنت انجام بدی.حتی تامین امنیت.

نمیدونم.شاید دارم اشتباه میکنم.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #5 : 06 فروردین 1388، 12:02 ق‌ظ »
اقا چرا ناراحت میشین؟

به نظر من که راست میگه.

شما همه کاری رو میتاونی با یک مرورگر خوب توی اینترنت انجام بدی.حتی تامین امنیت.

نمیدونم.شاید دارم اشتباه میکنم.

دوسته عزیز. ناراحت نمیشیم.  ;)
این حرفارو کسی میزنه که زیاد تو سیستم عامل ها نیست.... بهتره در مورد سیستم عامل ها یکم اطلاعاتشونو بیشتر کنن و میببینن این حرف کاملا حرفی بی ارزش هست.
در ضمن اینوکس نه.  ;) لینوکس درسته. اشتباه شده.
موفق باشید.

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #6 : 06 فروردین 1388، 12:14 ق‌ظ »
منظور ایشون لابد Cloud Computing هست. بحث هم سر نابودی لینوکس صرفا نیست. یه بحثی هست که می‌گن در آینده احتمالا همه نیازها از طریق Cloud برطرف می‌شه و نیاز به سیستم عامل به حداقل می‌رسه.
ولی باید اینو در نظر داشت که اولا الان هنوز در اول این راه هستیم و ثانیا حتی اگه همه شرایط لازمش هم فراهم بشه خیلی از افراد به اون سمت نمی‌رن. خیلی‌ها به Cloud اعتماد ندارن که بخوان همه زندگی دیجیتالشون رو روی Cloud ببرن.
من خودم تخصصی تو این زمینه ندارم. ولی اگه یه کم همین موضوع Cloud computing و بحث‌های پیرامونش رو دنبال کنید، می‌بینید که همونقدر که طرفدار داره، همونقدر هم منتقد سرسخت داره. پس نباید اینقدر ساده در نظر گرفت که به زودی سیستم عامل‌ها (به معنای امروزیشون) کنار گذاشته می‌شن.

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
« پاسخ #7 : 06 فروردین 1388، 12:24 ق‌ظ »
منظور ایشون لابد Cloud Computing هست. بحث هم سر نابودی لینوکس صرفا نیست. یه بحثی هست که می‌گن در آینده احتمالا همه نیازها از طریق Cloud برطرف می‌شه و نیاز به سیستم عامل به حداقل می‌رسه.
ولی باید اینو در نظر داشت که اولا الان هنوز در اول این راه هستیم و ثانیا حتی اگه همه شرایط لازمش هم فراهم بشه خیلی از افراد به اون سمت نمی‌رن. خیلی‌ها به Cloud اعتماد ندارن که بخوان همه زندگی دیجیتالشون رو روی Cloud ببرن.
من خودم تخصصی تو این زمینه ندارم. ولی اگه یه کم همین موضوع Cloud computing و بحث‌های پیرامونش رو دنبال کنید، می‌بینید که همونقدر که طرفدار داره، همونقدر هم منتقد سرسخت داره. پس نباید اینقدر ساده در نظر گرفت که به زودی سیستم عامل‌ها (به معنای امروزیشون) کنار گذاشته می‌شن.

یه چیزایی در موردش شنیده بودم
بحث جالبیه \\:D/
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #8 : 06 فروردین 1388، 07:29 ق‌ظ »
بازم سلام
بیایید یکمی جنبه های اجرایی تر ش رو بررسی کنیم. این انقلاب رو باید چیزی شبیه WebApp ها ببینیم. اگر تا چند سال قبل یک متخصص VB6 خیلی آینده ی روشن یی داشت... حالا یک متخصص در طراحی برنامه! فقط در زمینه ی وب آینده ی روشنی رو می بینه. یعنی از پلتفرم جدا باید باشه.
علت و مزیت هاش رو همه می دونیم. پس بحثی روش نمی کنیم. اما باید قابلیت هاش رو هم برسی کرد.
الان ی سری سیستم عامل در حد بایوس داریم که اکثرا دیدید ش. فایرفاکس هم بهت میده. میده.
همچنین یکسری سیستم عامل های وب-بیس داریم (ناربه اینو که خودت هم سال قبل تست کردی و دیدی)
تکنولوژی رابط بین و وب و یک برنامه ی این تیپ یی هم که AJAX هستش و روز به روز داره قوی تر و گسترده تر میشه.
انواع و اقسام آفیس های آنلاین... سیستم های انلاین... مسنجر های آنلاین
http://www.glidedigital.com
https://www.youos.com
http://www.eyeos.info
http://www.zoho.com
www.thinkfree.com
http://www.box.net
پس میشه اصلا سیستم عامل یی روی رایانه نصب نکرد. همون طوری که قبلا نصب نمی شد.    ==>  ThinServers
یعنی شما کافی بود که روی یک سرور سیستم عامل رو نصب کنید و همه ی کلاینت ها از روی همون بوت بشوند.
حالا در بازار جدید این سرور به وب سایت ها منتقل شده. میزان جابجایی داده بسیار کم شده و فقط در حد یک رابط رسیده.
اگه قبلا کل پروسه ی بوت سهم کلاینت بود. الان فقط ی پوسه است.
۱+ پس میشه.
ولی این عرصه رو برای لینوکس تنگ نمی کنه. چرا که باز هم همون سرور از نوع لینوکسی می تونه باشه و کما اینکه اکثر این سرویس هایی که داره ارائه میشه از نوع اوپن سروس هستش.

کاوشگر نت به تنهایی فقط یک برنامه ی کاربردی برای ارائه ی اطلاعات هستش (بالاترین لایه در مدل presentation -osi ) و به شدت هم محدود.
در هر حال این مرور گر نمی تونه سیستم عامل باشه. چ اینکه سیستم عامل به حد یک بایوس در سیستم کلاینت باشه و یا اینکه ی سرور و یا هر تکنولوژی ی جدیدی که در آینده وارد بشه!    لینوکس همیشه لینوکس هستش. ( اشالله @};- )

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #9 : 06 فروردین 1388، 01:32 ب‌ظ »

+1 علیرضا

Mr.xubuntu  جان دوست شما سربع  جو گیر شده این مباحث هنوز در ابتدای راه هست و اینکه حالا حالاها باید براش صبر کرد. این دوست شما مثل اینکه فقط به وب علاقه داره و سایر کارهارو فراموش کرده درسته که خیلی پروژه های آن لاین بوجود اومده حتی فتوشاپ اما یه نکته آیا همیشه و در هر مکانی آنلاین هستی، برای این هدف باید سالها صبر کرد و آیا میتونی به سرور اعتماد کرد حتی سرورهای اینوکسی هم هک میشن و اون وقت تکلیف اطلاعات شما چی میشه؟

تازه همه اینها زمانی هست که ما این تحریم ها را نداشته باشیم و حاضر باشیم برای این خدمات پولی پرداخت کنیم  ??? که هزینش حتما برای ما خیلی سنگین خواهد بود چون در اون صورت شما برای اجرای هر نرم افزار حتما باید هزینه لایسنسش رو بپردازی  ;) و کلی محدودیت دیگه

به نظر من حتی در اون زمان هم موضوع نصب سیستم عامل بصورت اوکال منتفی نمیشه

من خوشحالم که این پروژه داره راه میفته چون این نظر رو وقتی من فکر کنم سال 78 تو یکی از کنفراسهام مطرح کردم همه حتی استادم به من خندیدن و حالا من دارم میخندم ;D
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
« پاسخ #10 : 06 فروردین 1388، 08:11 ب‌ظ »
علیرضا جان
آرماگدون جان
دوستان عزیز
به نظر من بحث بسیار شیرین و کاربردی ای داره شکل میگیره
اگه موافق باشید نام تاپیک رو یکم تغییر بدیم و در همینجا به صورت دقیق تر به ادامه بحث بپردازیم
اینجوری شاید یه چنتا پروژه توپ وخوب متن باز از همین بحث ها استارت بخوره
حتی در غیر این صورتم کلی چیز من دارم از شما یاد میگیرم

ممنون \\:D/
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #11 : 06 فروردین 1388، 11:21 ب‌ظ »
بحث خیلی خوبی بود. مرسی از آقای طالقانی . اطلاعات خوبی کسب کردیم.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #12 : 07 فروردین 1388، 01:36 ق‌ظ »
مطالب دوستان رُ خوندم.
من تصور میکنم آینده متعلق به سیستم‌ها و نرم‌افزار‌های راه دور باشه. مطمئن باشید امنیتش هم تضمین خواهد شد.
من فکر میکنم در آینده، وظیفه‌ی سیستم عامل به عنوان رابط بین سخت افزار و نرم‌افزار، دچار تحول خواهد شد. معنای سخت افزار بصورت کلاسیک عوض خواهد شد.
CPU, RAM و Main Board در هم ادغام میشن و تشکیل یه قطعه‌ی کوچیک رُ میدن. این اتفاق در مورد بقیه‌ی سخت افزار‌ها هم خواهد افتاد. و شاید هر کدوم از اونا دارای یه شبه سیستم عامل یا firmware  باشند که وظیفه‌ی سیستم‌عامل فقط هماهنگی بین این firmware  ها باشه...
اینکار دیگه لینوکس و ویندوز نمیخواد. صرفا یه برنامه‌ی کوچیک برای بوت و امنیت و رابط کاربری و کار‌هایی از این قبیل. مثلا سیستم عامل یه پروسه رو در اختیار firmware  قرار میده و اون بصورت هوشمند پروسه ار انجام و جواب رُ برمیگردونه. تمامی مراحل Multi Tasking و الگوریتم‌های زمانبندی در داخل سخت افزار به کمک firmware  مخصوصش انجام میشه و جواب برای مشاهده، به اون شبه سیستم عامل کوچیکمون تحویل میده.
در اینصورت پیاده سازی چنین سیستم عاملی، بصورت راه دور یا آنلاین خیلی دور از ذهن نیست.
روزگاری همه‌ی ما سعی میکردیم یه آرشیو بزرگ از فایل‌های تصویری روی هارد خودمون داشته باشیم. اما با ظهور youtube در سال ۲۰۰۵، و تبدیل شدن اون در مدت فقط ۲ سال به یکی از بزرگترین مراجع ویدیویی دنیا، دیگه نیازی به اینکار نیست. آیا با وجود نسخه‌های آنلاین و حتی PDF، نیازی به کتاب‌های قطور هست؟
دانشنامه‌ ویکی پدیا یا حتی همین فروم، نمونه‌هایی هستند که اگه تا همین چند سال پیش مطرح میشدند، تعجب همگان رُ بر میانگیختن!
web2 در حال حاظر در حال فراگیر شدنه و من ظهور چنین شبه سیستم‌عامل هایی رُ به صورت کامل و کاربردی، نزدیک میبینم. البته این نظر شخصیه منه.
Godisnowhere

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
« پاسخ #13 : 07 فروردین 1388، 02:42 ق‌ظ »
اقا این دوست ما هم که نگفت همین الان قراره همچین اتفاقی بیفته.

اینوکس هم اشتباه چاپی بود.چون ادم شوتی هستم این جوری نوشتم.شما ببخشید :دی.

در جواب دوستمون فاراب باید بگم که ما داریم در باره ی اینده ی نزدیک صحبت میکنیم.اگه بخوای اونجوری فکر کنی که شاید چند وقت دیگه یه تراشه چپوندن توی مغز ادم که کار ubuntu رو بکنه  \\:D/

البته باید بگن که اگه قرار باشه همچین مرورگری ساخته بشه با این مرورگرهای کنونی تفاوت زیادی خواهد داشت.مثلا :کنترل حافظه  | multi task  |  Cpu Frequencu control |  Ordering Control  و  .... .

در ضمن این مرورگر باید با سخت افزار های جدید مثل Quad Core  و .... سازگار بشه.

پس یه جورایی باید دوباره بشه سیستم عامل.(چون نیاز به کنترل سخت افزار هست)

راستی من یه دروغ گفتم:

بنده علیرضا توکلی هستم  16 ساله از اصفهان.این چیزی هم که گفتم از خودم بود نه از یه IT Man .گفتم این قدر ضایع هست که روم نشد از طرف خودم بگم.

عیدتون مبارک.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #14 : 07 فروردین 1388، 07:20 ق‌ظ »
۱+ علیرضا جان، اصلا هم دور از ذهن نیست! @};-