برای مشکل اولت چند مورد به ذهنم میرسه :
1) فولدر رو share کنی . در اینصورت قبل از استفاده توی سیستم های دیگه باید اون دایرکتوری رو بارگذاری کنی .
2) سرور ftp راه اندازی کنی .جالبه
3)از نرم افزارهای مخصوص این کار استفاده کنی و یه cache server راه اندازی کنی.
برای مورد آخری این لینک رو پیدا کردم که خیلی خاک خورده بود :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,5880.0.html
ولی یه راهنمای بهتر از این هم داشتیم که اگر توی بخش شبکه دنبالش بگردی پیداش میکنی فکر کنم بعد از صفحه 11 باشه !
برای مشکل دوم : روش 2 و 3 که عرض کردم این محدودیت رو ندارن.
برای مشکل سوم : میتونی از دستور cron برای زمانبندی استفاده کنی . با استفاده از روش 3 نیازی به این کار نیست.
و در نهایت :
1) قبل از اینکه پست بزنی جستجو کن.
2)برای هر سؤال یا مشکل یک تاپیک جدا ایجاد کن چون ممکنه یکی از این پستها جواب سؤال بقیه بچه ها هم باشه , اینطوری راحت تر میتونن جوابشون رو پیدا کنن.
در اول باید به شدت ازتون تشکر کنم
لطف کردید
فکر میکردم چون سوال ها در امتداد هم هستند(همونجوری که تو پست اول گفته بودم) شاید باعث گنگ شدن سوال بشه
در هر حال خیلی ممنون
سرچ هم کرده بودم اما مثل اینکه گوگل من خراب کار میکنه
(شوخی کردم)
اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدید
اگه لازم میدونید و صلاحه که سوال ها جدا مطرح بشند لطفا به شبه ویکی (ببخشید که یکم پررو هستما)در باره روش شیر کردن دوتا اوبونتو و راه اندازی یه کش سرور قوی با توجه به اینکه اون کشسرور مانند یه سرور کامل از فایل های دبیان عمل کنه رو آموزش بدید
یعنی ایکه نه مثل کش سروری که دوستان آموزش دادند
چون میخوام خود به خود پکیج لیست کلاینت ها هم آپدید بشه از روی کش سرور
اما تا اونجایی که من میدونم اونایی که قبلا تو این فروم در موردشون بحث شده بود فقط کش سرور معمولی بودند
ولذا لیست پکیج های کلاینت ها باید از روی اینترنت آپدیت میشد
اگه اونوقت یه کلاینت پکیجی رو درخاست میکرد مستقیما اون رو از روی کش سرور دریافت میکرد
این مورد نظر من نیست
چون میخوام یه سرور واقعی باشه تا تو سرورم ارتباط بقیه کلاینت ها رو به صورت کامل از اینترنت قطع کنم
لیست پکیج ها به صورت اتوماتیک آپدیت بشه و فقط اونایی که من بهشون اجازه میدم رو بتونن نصب کنن
راستشو بخاین فکر میکنم اینی که من میخام اصلا ربطی به کش سرور نداشته باشه اما اگه راه حلی داره که اونجوری که من میخوام بشه پس لطفا یکم بیشتر برام توضیح بدید
من میخام لیست پکیج های سرورم آپدیت و کامل بشه نه اینکه کلاینتها خودشون رو با کش سرور آپدیت کنن!
پیشاپیش از تمام زحماتی که متحمل شدید و خواهید شد تشکر میکنم
لینوکسی باشید