انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا اوبونتو پیش فرض اسکرین سیور ندارد!؟[حل شد]  (دفعات بازدید: 2678 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
من یادمه که میگفتن توی مانیتور های CRT ثابت بودن طولانی مدت صفحه نمایش برای مانیتور ضرر داره.اما این موضوع در مورد مانیتور های LCD و LED هم صداقه.این مانیتور ها تفنگ پرتاب RGB ندارند و تکنولوژی  ساختشون کریستال مایع هستش.آیا بازهم این مانیتور ها به اسکرین سیور احتیاج دارند.
و اگر احتیاج دارند آیا سیاه شدن صفحه برای محافظت آنها کافی است؟ چونکه اوبونتو ۱۲.۴ به صورت پیش فرض برنامه Screen Saver نداره وفقط بعد از مدتی صفحه نمایش کم نور میشه.و این قابلیت هم بیشتر برای کاهش مصرف برق لپ تاپ هستش و فکر نمیکنم کار اسکرین سیور رو برای محافظت از صفحه نمایش انجام بده.
به هر حال اسکرین سیور خوب نصب کنیم یا نه؟ و اوبونتو اسکرین سیور زیبا و سبک دارد؟؟؟
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1393، 04:12 ب‌ظ توسط milad.ir86 »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
پاسخ : چرا اوبونتو پیش فرض اسکرین سیور ندارد!؟
« پاسخ #2 : 06 خرداد 1393، 07:07 ب‌ظ »
http://www.howtogeek.com/114027/how-to-add-screensavers-to-ubuntu-12.04/
من بلدم نصبش کنم.بیشتر میخواستم بدونم نیاز به نصب هست یانه؟ اصلا چرا باید نصب بشه خوب اگه لازم نیست چه احتیاجی به اسکرین سیور هست که سیستم رو کند میکنه(بار اضافی برای پردازنده و رم)؟ خوب اگه نیاز بود چرا پیشفرض نصب نیست؟
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : چرا اوبونتو پیش فرض اسکرین سیور ندارد!؟
« پاسخ #3 : 06 خرداد 1393، 07:13 ب‌ظ »
اگه مانیتور CRT ندارید نیازی نیست به نظرم( مشکلی به شدت مانیتور های CRT برای LCD و LED ها ندیدم )

خود اوبونتو پیش فرض gnome-screensaver داره که در واقع همون سیاه شدن صفحه هست که یه مدت میمونه و بعد مانیتور خاموش میشه :)

خودم LED دارم و نصب نکردم :)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
مانیتورهای CRT نباید برای طولانی مدت تصویرشون ثابت باشه.چون براشون ضرر داره و دچار مشکل burn in میشن.واگر از مانیتورهای قدیمی استفاده میکنید.توصیه میشه که خودتون بر روی اوبونتو اسکرین سیور رو نصب کنید.که دوستمون نحوه نصب اون رو در بالا گفت.
مانیتورهای LCD و LED نیاز به اسکرین سیور ندارند.چونکه تکنولوژی ساختشون متفاوته(البته بعضی ها که خیلی سلامتی  مانیتورشون واسشون مهمه میگن نصبش کنی بد نیست).ولی درکل نصب اسکرین سیور بر روی این مانیتور ها فقط مصرف برق بیشتر و مصرف انرژی باطری بیشتر و پول قبض برق بیشتر هستش.به همین خاطر اوبونتو به صورت پیش فرض Screen Saver‌ نداره.و برای صرفه جویی در مصرف برق و باتری صفحه لپ تاپ رو کم نور و خاموش میکنه.شما اگه لپ تاپتون مثل لپ تاپ Asus من دکمه خاموش کردن صفحه نمایش داره میتونید با دکمه Fn+F7 اون رو خاموش کنید و در مصرف برق هم صرفه جویی کنید.البته با خاموش کردن مانیتورهای CRT باز هم شبه ای (Ghost) از تصویر بر روی مانیتور باقی میمونه و این هم یعنی فقط اسکرین سیور میتونه مانیتورهای قدیمی CRT‌رو از مشکل تصویر ثابت که باعث مشکل Burn-in میشه محافظت کنه.
منبع :
http://www.howtogeek.com/128644/
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1393، 04:11 ب‌ظ توسط milad.ir86 »