انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست اموزش جامع به صورت انلاین با هزینه  (دفعات بازدید: 1191 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین danesh.it

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
درود به تمامی دوستاران انجمن اوبونتا و عرض تبریک سال نو
خیلی وقت بود که می خواستم عضو این انجمن بشوم ولی متاسفانه گرفتاریها این قدر زیاد بود که فرصت پیش نمی آمد

من تازه یک سرور خریدم و در همین ابتدا می خواهم بتوانم سریع مسائل ابتدایی راه اندازی ان و همین طور کار با پارالل پلسک را بیاموزم ، از دوستانی که در این زمینه تجربه بالایی دارند خواهشمندم در این امر مرا راهنمایی کنند که چگونه شروع کنم.
خود تصمیم دارم که اگر یکی از بزرگان این زمینه زحمت بکشن و به صورت انلاین به من اموزشهای لازم رو بدهند بسیار سپاسگذار خواهم شد و در مورد هزینه انشالله به توافق خواهیم رسید.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
:-/ فکر می کنم اگر که شروع بکار کنید و سوالاتتون رو مطرح کنید، دوستان بدون چشم داشتی کمک می کنند،‌همون طور که تا حالا اینگونه بوده.
@};-
و خوش آمدید
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین danesh.it

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
با تشکر بسیار فراوان برای پاسخ دهی سریع شما
 با این  فرصت کمی که دارم  ، عکس گرفتن مدام از محیط های سرور و ارائه اطلاعاتی که گاه می تواند جزء اطلاعات خصوصی سرور باشد از مسائلیست که در این مورد باعث کند شدن راه اندازی سرور می شود و راهنمایی کامل و دقیق برای راه اندازی درست و دقیق برای اساتید مشکل خواهد شد.
نمونه برنامه های ریموت دسکتاپ این مشکل را به سادگی حل کرده و اگر دو طرف سرعت اینترنتی خوبی داشته باشند می توانند با هم این مسئله را به راحتی و به سرعت پیش ببرند
و واقعا می گم از لحاظ هزینه به خاطر اهمیت کار و وقت کمی که دارم هیچ مشکلی ندارم .

با این حال پیشنهاد شما بسیار متین می باشد و اگر کسی پیدا نشد که به صورت انلاین اموزش دهد ، مجبورم به همان طریقی که می گویید عمل کنم .

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
برو  http://www.ubuntu-ir.org/irc  راحت میتونی کسی را برای کمک پیدا کنی
iranfoss.com