انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب Kubuntu 14.04 (حل شد)  (دفعات بازدید: 4134 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Armin.T

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
مشکل در نصب Kubuntu 14.04 (حل شد)
« : 08 خرداد 1393، 04:01 ب‌ظ »
سلام
توی اوبونتو کاملا تازه کار هستم و تازه می خوام نصبش کنم. می خوام کوبونتو رو نصب کنم که به مشکل خوردم. ممنون میشم کمکم کنید:
می خوام کوبونتو 14.04 رو نصب کنم و فایل iso هم از سایت خود کوبونتو http://www.kubuntu.org/ گرفتم.
 روی سی دی رایت کردم و با سی دی بوت کردم کامپیوترو... همه چی خوب پیش می رفت تا این که به صفحه ترسناک Disk Setup رسیدم. خیلی هم ترسناک نیست ولی مسئله اینه که نمی دونم توش باید په کار کنم. هیچ انتخابی ندارم و تمام درایوهای هاردم رو نشون نمیده (فقط یه هارد دارم با 5 تا درایو که یکیشون رو مخصوص نصب کوبونتو گذاشتم). از اون بدتر اینه که تو تصویری که نشون میده میخواد کل فضای هارد رو یکپارچه کنه... حتی 30 کیک فضای پاک شده و unAllocated گذاشتم که شاید اونو ببینه که بازم تغییری نکرد:

وضعیت درایوهای روی هارد
[/glow]

درایو D با حجم 50 گیگ رو (اسمش هم توی تصویر Kubuntu هستش) رو می خوام بذارم برای نصب کوبونتو، ولی موقع نصب اصلا درایوها دیده نمی شن و می خواد کل هارد رو یکپارچه کنه:

صفحه Disk Setup

سعی کردم از WUBI برای نصب استفاده کنم. توی فایل iso که گرفتم یه نسخه از WUBI هم بود. طبق چیزایی که قبلا دنبالشون گشته بودم فایل iso و WUBI رو توی یه فولدر گذاشتم و اجرا کردم

ولی به فایل توجهی نمی کنه و سعی در دانلود دوباره فایل iso می کنه. اتصالمو از اینترنت قطع می کنم که ارور مشکل در دانلود میده:

ممنون می شم کمکم کنید. خیلی وقته دارم سعی می کنم. هرکاری می کنم به در بسته می خوره....
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1393، 12:36 ب‌ظ توسط Armin.T »

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
پاسخ : مشکل در نصب Kubuntu 14.04
« پاسخ #1 : 08 خرداد 1393، 05:53 ب‌ظ »
ابتدا تو ویندوز یک درایورت را خالی کن. یعنی فایل هایش را ببر یک دایور دیگر.

بعد آن درایو را به سه داریو زیر تقسیم کن (ترتیب مهم است)

درایو اول (اصلی) با ۶۰ درصد فضا
درابو دوم (خانه) با ۴۰ درصد فضا
درایو سوم (دیگر) بین یک تا دوبرابر مقدار رم. مثلا اگر رم ۸ گیگ داری ۱۰ گیگ بگذار. یا اگر رم ۶ گیگ داری ۸ گیگ بگذار. یا اگر رم ۴ گیگ داری ۶ گیگ بگذار. یا اگر رم ۳ گیگ داری ۵ گیگ بگذار. یا اگر رم ۲ گیگ داری ۴ گیگ بگذار.

سپس دوباره شروع به نصب کن

حالا وقتی به اون مرحله رسیدی گزینه ی آخر یعنی manual را انتخاب کن

روی درایو اول (اولی نه! همان که که شکستی و اصلی خواهد شد) بزن و آن را به ex4 تغییر بده نوع اش را هم به / تغییر بده تیک فرمت را نیز فعال کن
روی درایو دوم (خانه) بزن و آن را به ex4 تغییر بده نوع اش را هم به home تغییر بده تیک فرمت را نیز فعال کن
روی درایو سوم (دیگر) بزن و آن را به swap تغییر بده

فرایند نصب را ادامه بده
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1393، 09:22 ق‌ظ توسط robotic »

آفلاین Armin.T

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 09 خرداد 1393، 07:16 ب‌ظ »
مرسی از جوابت.
ولی همونطور که گفتم ( و توی عکس ها هم نشون داده شده ) توی صفحه Disk Setup اصلا درایوهام درست نشون داده نمیشه چه برسه بخوام انتخابشون کنم یا عوضشون کنم یا کاریشون کنم (حتی وقتی Manual رو می زنم تغییری تو لیست درایوهایی که نشون داده میشه به وجود نمیاد و فقط انتخاب های بیشتری روشون بهتون میده)
ولی باز روشی که گفتید رو امتحان کردم شاید چیزی عوض شه که نشد و همون نتیجه قبلی بود:

تغییر درایوها

صفحه Disk Setup

صحفه Manual

« آخرین ویرایش: 09 خرداد 1393، 07:22 ب‌ظ توسط Armin.T »

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 09 خرداد 1393، 08:18 ب‌ظ »
کارت درست است. مشکل عجیبی است!

یک راه پیشنهاد می دهم شاید جواب بدهد:

دی وی دی کوبونتو را بگذار و به صورت لایو بیا بالا. یعنی جایی که می گوید install شما بر روی try کلیک کن. صبر کن تا کوبونتو لایو بالا بیاید

بعد روی منوی kde کلیک کن و در قسمت search عبارت partition را تایپ کن. در زیرش روی kde partition manager کلیک کن.

ببین درایو هایت را می شناسد ی خیر

اگر شناخت دو درایو اصلی و خانه را با نوع ext4 فرمت کن
درایو دیگر را نیز با نوع swap فرمت کن

بعد در دستکتاپ روی نصب کلیک کن. و همان روش قبلی را برو. یعنی انتخاب manual و ...

اگر تو kde partition manager نیز درایوهایت را نیاورد. اطلاعاتم پاسخگوی شما نیست. لازم می شود ناظران انجمن جوابی بدهند.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #4 : 10 خرداد 1393، 12:24 ق‌ظ »
سلام
از من میشنوی خودت رو اذیت نکن.یه بک آپ از هاردت بگیر!اوبونتو یا کوبونتو یا ... رو live بیار بالا و برنامه gparted رو نصب کن و همه هاردت رو باهاش فرمت کن و از نو پارتیشن بندی کن.مشکلت حل میشه
شیوه نصب با wubi هم از ورژن ۱۲.۰۴ به بعد به شکل رسمی ساپورت نمیشه(البته تا ورژن قبلی هم ساپورت نمیشد . برای ۱۴.۰۴ هم چیزی ندیدم)البته کاربرها به طور غیر رسمی wubi میذارن ولی رسمی نیست :)

آفلاین Armin.T

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 10 خرداد 1393، 02:24 ق‌ظ »
robotic,
KDE Partition Manager رو اجرا کردم. هارد رو یه طوری شناخته که اصلا سر در نمیارم:

با عکس قبلی که از وضعیت درایوها از توی ویندوز گذاشته بودم مقایسه کن... من که نتونستم شباهتی پیدا کنم.
یه نکته که نمی دونم کمک می کنه یا نه اینه که من هیچ کدوم از درایوها رو نمی تونم توی کوبونتو Mount کنم و پیغام unathorized access... میده در حالی که قبلا با سی دی لایو های قبلی اوبونتو بدون هیچ مشکلی راحت Mount میشدن و باز میشدن.

علیرضا،
این داستان بک آپ گیری خیلی اذیت کننده هستش، ساده ترین حالتش گرفتن IMAGE از درایوها با چیزی مثل Norton Ghost هستش که اصلا نمیرزه به انجامش. یه مقدار هم ریسک داره این نوع برخوردها با اطلاعات...

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 10 خرداد 1393، 09:18 ق‌ظ »
تصویری که از KDE Partition Manager گذاشتی من را به این حالت  :o در آورد!

درایو بوت شما همان ۱۰۰ مگابایتی که تو ویندوز هم هست ۷۱ گیگ اش مصرف شده !!!!

من دیگر هیچ حرفی برای گفتن ندارم.

می توانی منتظر باشی تا ناظران و گیک ها بیان کمکت کنند

========

پی نوشت:

من وقتی با چنین مواردی روبرو می شوم.
با این که می دانم راه درست و اصولی نیست.
با این وجود راهی که علیرضاامیرصمیمی گفت را می رفتم
چون به نظر من در مجموع زمان کمتری می گیرد نسبت به وقتی که دنبال راه حل آن باشم
البته من به جای gparted از همین KDE Partition Manager استفاده می کردم
و اولین درایو (همان ۱۰۰ مگابایت) را با نوع fat32 فرمت  می کردم.

آفلاین Armin.T

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 10 خرداد 1393، 11:15 ب‌ظ »
آقا درسته ما تو Linux و Ubuntu و اینا تازه کاریم ولی برنامه نویسیم...
برنامه نویس ها هم یه اخلاقی دارن تا جواب اصولی رو گیر نیارن بی خیال نمیشن.
آقا جواب این بود که هارد دیسک من دینامیک بود و اوبونتو نمی تونه باهاش کار کنه. با یه برنامه مدیریت هارد هاردمو تبدیل به بیسیک کردم (توی ویندوز حتما این کار رو انجام بدین) و همه چی درست شد. سر جمع 10 ثانیه طول کشید
الان هم این متن رو از کوبونتوی نصب شده دارم می نویسم نه لایو!! (خیلی هم خوشحالم...  ;D )

ممنون از تمام دوستایی که کمک کردن

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #8 : 10 خرداد 1393، 11:41 ب‌ظ »
آقا درسته ما تو Linux و Ubuntu و اینا تازه کاریم ولی برنامه نویسیم...
برنامه نویس ها هم یه اخلاقی دارن تا جواب اصولی رو گیر نیارن بی خیال نمیشن.
آقا جواب این بود که هارد دیسک من دینامیک بود و اوبونتو نمی تونه باهاش کار کنه. با یه برنامه مدیریت هارد هاردمو تبدیل به بیسیک کردم (توی ویندوز حتما این کار رو انجام بدین) و همه چی درست شد. سر جمع 10 ثانیه طول کشید
الان هم این متن رو از کوبونتوی نصب شده دارم می نویسم نه لایو!! (خیلی هم خوشحالم...  ;D )

ممنون از تمام دوستایی که کمک کردن
خدا پدرت رو بیامرزه.ما هم یه چیز جدیدی یاد گرفتیم.ممنون
;)
لطفا با جزئیات کامل توضیح بده برای نفرات بعدی
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1393، 11:58 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین Armin.T

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 11 خرداد 1393، 12:19 ب‌ظ »
آقا علیرضا ما خودمون داریم شاگردی می کنیم اینجا...
راه حلش کوتاه بود ولی اشکمو درآورد تا پیداش کنم.
دو نوع دیسک داریم وقتی داریم با ویندوز کار می کنیم. Basic و Dynamic (توجه کنید که داریم در مورد دیسک صحبت می کنیم نه درایو!)
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa363785(v=vs.85).aspx

دینامیک جدیدتره و خاصیتهای بیشتری نسبت به بیسیک داره. می تونی به تعداد دلخواه درایوهای Primary بسازی، درایوهای Mirror و...
یا مثلا اگر دوتا هارد داشته باشید و هر 2 تا دینامیک باشه. برای درایو مثلا F می تونید فضای ترکیبی داشته باشید. مثلا 50 گیگ از هارد اول بهش بدید 50 گیگ هم از هارد دوم. ولی با دیسک های بیسیک نمی تونین همچین کاری بکنید. (پس حواستون باشه موقع تبدیل دینامیک به بیسیک اگه همچین استفاده ای شده از هاردهاتون، البته بعید می دونم ولی اگر همچین کاری کردید از اطلاعات اون درایو یه بک آپ بگیرید که خیالتون راحت باشه)

از عوض کردن دیسک به بیسیک اصلا نترسین، اکثر این امکانات تو حالت معمولی به کار نمیان بخاطر همین چیزی نیستن که نتونی این خاصیتارو قربونی کنی و عوض نکنی دیسکتو به بیسیک!! البته باز بستگی به کاربر داره، ممکنه این امکانات برای یکی مهم باشن.
خطر از دست رفتن اطلاعات هم تقریبا صفره مگر اینکه دیگه خیلی اشتباه کنید و همه چیز رو کلا اشتباه بزنید!!

توی دیسک بیسیک می تونید فقط 4 تا درایو پرایمری داشته باشید یا مثلا 3 تا پرایمری بسازید، 1 Extended و بقیه Logical. البته بعد از تغییر دیسک به بیسیک این قبیل کارا توسط برنامه انجام میشه و لازم نیست کاری بکنید. نگران نباشید.

توجه داشته باشید که درایوهای توی یک دیسک یا باید بیسیک باشن یا دینامیک. توی یه لحظه نمیشه یه سری درایوها بیسیک باشه یه سری دیگه دینامیک. چون همونطور که گفتم این قضیه مربوط به دیسک میشه نه درایو. اگه داشتن دیسک دینامیک براتون خیلی ضروری بود می تونید از یه هارد دیگه استفاده کنید. میشه که چند تا هارد داشت و بعضی هاشون دینامیک باشن بعضی هاشون بیسیک.

برای اینکه بفهمید دیسکتون الان بیسیک هستش یا دینامیک به Disk Manager ویندوز برید. جلوی هرکدوم از درایوهای مربوط به هارد مورد نظر تو ستون Type نوشته.

حالا یه برنامه مدیریت هارد رو ویندوزتون نصب کنید. اینکارو تقریبا همه برنامه ها انجام میدن. من از AOMEI Partition Assistant Pro Edition 5.5 استفاده کردم. بعد از نصب سمت چپتون یه گزینه Dynamic Disc Convert یا یه همچین چیزی داره. (یادم نمیاد دقیقا چی بود ولی یه چیز تو همین مایه ها بود. از اونجایی که دیسکمو تبدیل کردم الان دیگه این گزینه رو ندارم بهتون دقیق بگم). یه ویزارد خیلی ساده میاد بالا که یکی دوتا مرحله کوچیک داره که کوچکترین پیچیدگی یا سردرگمی ندارن. یه جا ازتون میپرسه که درایوهاتون رو می خواید تبدیل کنید یا دیسکتون رو (Method 1 & Method 2) که شما دیسک یعنی Method 1 رو انتخاب کنید. یه 10 ثانیه طول می کشه، ریستارت می کنید و..... TA' DA'!!! حالا همه چیز سرجاشه...

آقا به اندازه کافی کامل بود؟ اگه جایی باز احتیاج به توضیح داره در خدمتیم.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #10 : 11 خرداد 1393، 12:26 ب‌ظ »
ممنون از توضیحات کامل
یکی از رسم و رسومات انجمن اوبونتو اینه که همیشه بعد از حل شده مشکل،یه عبارت (حل شد) به عنوان تاپیک اضافه میکنیم
ممنون میشم زحمتش رو بکشی :)

آفلاین Armin.T

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 11 خرداد 1393، 12:38 ب‌ظ »
ممنون از توضیحات کامل
یکی از رسم و رسومات انجمن اوبونتو اینه که همیشه بعد از حل شده مشکل،یه عبارت (حل شد) به عنوان تاپیک اضافه میکنیم
ممنون میشم زحمتش رو بکشی :)

خواهش
حتما