خوب این طبیعه.بعضی از پست های من هم بی جواب مونده.دلیلش هم خیلی ساده است یا کسی راه حل شو نمیدونه ویا این مشکل رو نداشته.
نه مشکل از شماست نه از جای دیگه.دوستان باید جواب رو بدونند که راه حل رو بگنند.
خب شما سطحت بالا رفته دیگه مشکلاتت در حدی نیست که همه بتونن جواب بدن.
الان من سوالاتی دارم که حتی تعداد مشاهدش به ۱۵ نرسیده چه برسه جواب هم بدن.البته خیلی هم پیش پا افتادس ولی اتفاق نیافتاده برا کسی
بله درست می فرمایید.
حرف حساب جواب نداره.
دوست عزیز شما نسخه dvd پی سی بی اس دی رو میگیری
من تو سایت PC-BSD به غیر از DVD لینک دانلود دیگه ای که بخواد به عنوان CD باشه ندیدم.
درسته برای شما چیز زیادی قابل مشاهده نیست ولی برنامه های زیادی داخل اون دی وی دی هست و موقع نصب بهتون میگه گنوم یا کی دی ای یا چیز دیگه
و هر چی که توی دی وی دی هست برای شما نصب نمیشه که عزیز من واسه همین حجم ایزو زیاده
این علت حجم زیاد را توجیه می کنه که من دقت نکردم. پوزش
اما در مورد نصب برنامه های دیگر در خوده BSD مثل Firefox که بیش از 100MB هست چی؟
مطمینی فایرفاکس ۱۰۹ مگ هست تو پی سی بی اس دی ؟
من قبلا یه مدت برای سرگرمی PC-BSD نصب کردم و فایرفاکس را زدم دانلود که به من 109MB گفت و چیزی ندارم که بخوام اینجا دروغ بگم.
اگر کسی جواب سوالتون رو نمیده
یا سوالتون ایراد داره
یا ملت حوصله ندارن
یا بلد نیستن
یا دیده نمیشه سوالتون
شاید سوالم ایراد داشته باشه ولی بی جواب نیست. اما در مورد بقیه موارد با شما موافقم.
در ضمن بهتره سرچ کنید کمی تو اینترنت و بعد اگر یاد گرفتید میتونید به صورت مطلب شبه آموزشی تو فروم بزاریدش
چشم. فقط به شرطی که جواب سوالات پیدا بشه.
در ضمن بی اس دی چیز خاصی نداره که رفتی سراغش !
مگه باید حتما چیزه خاصی وجود داشته باشه؟ بعضی مواقعه آدم از سر بیکاری سعی می کنه خودش را با بعضی کارها سرگرم کنه. حتما نباید دلیل خاصی داشته باشه...
سطح توقع هم یکم بیاد پایین تر این که جواب نگیرید احساس عصبانیت میکنید چرا !؟ مردم که پاسخگوی حلقه به گوش شما نیستند
باور کنید فقط سوال پرسیدم. نه عصبانی هستم و نه چیزه دیگه....
از قدیم گفتند:
پرسیدن عیب نیست
منم پرسیدم که چرا کسی جواب نمیده؟!
همین.
و به دلیل رفتار ها و سوال های مسخره خیلی از افراد حرفه ای از این انجمن رفتن و واسه همین سوال ها بی جواب میمونه
جادی - دانیال و ...
والا نمی دونم چی بگم جز اینکه
حیف شد که این عزیزان از این انجمن رفتند یا کمتر فعالیت دارند.