0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
خبر خوبی بود دستت درد نکنه آقا نگفتن کی میاد و قیمت پایش قدره ؟
نقلقول از: Armageddon در 08 فروردین 1388، 08:41 بظخبر خوبی بود دستت درد نکنه آقا نگفتن کی میاد و قیمت پایش قدره ؟فکر نکنم تو ایران پیداش بشه کرد و اگرم پیدا کردی به ما خبر بده ;)حتما قیمتش از لپ تاپ هم میزنه بالا
نقلقول از: ams در 08 فروردین 1388، 11:21 بظنقلقول از: Armageddon در 08 فروردین 1388، 08:41 بظخبر خوبی بود دستت درد نکنه آقا نگفتن کی میاد و قیمت پایش قدره ؟فکر نکنم تو ایران پیداش بشه کرد و اگرم پیدا کردی به ما خبر بده ;)حتما قیمتش از لپ تاپ هم میزنه بالادیر و زود داره اما حتما میاد قیمتش رو والا چی بگم
نقلقول از: Armageddon در 08 فروردین 1388، 11:31 بظنقلقول از: ams در 08 فروردین 1388، 11:21 بظنقلقول از: Armageddon در 08 فروردین 1388، 08:41 بظخبر خوبی بود دستت درد نکنه آقا نگفتن کی میاد و قیمت پایش قدره ؟فکر نکنم تو ایران پیداش بشه کرد و اگرم پیدا کردی به ما خبر بده ;)حتما قیمتش از لپ تاپ هم میزنه بالادیر و زود داره اما حتما میاد قیمتش رو والا چی بگم من یه تعدادی دارم (محدود ) هر کسی خواست بگه براش بفرستم ; مجانی
من ۳ تا دونه می خام لطفا با پیک برام بفرست امشب باید برم مجلس عروسی می خام کلاس بزارم