انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: افتتاح بهترین چالشگاه(انجمن) حرفه ایی برای پایتون - بشتابید...  (دفعات بازدید: 6807 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
  • عاشق پایتون و اوبونتو
    • جامعه پایتونی ها - اجتماع پایتون کاران
ضمن عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان،
پس از تلاشهای فراوان بچه های پای سوشیال موفق به ساخت چالشگاه(انجمن ) بسیار قوی، زیبا، منحصر به فرد و پر از طبقه بندی مخصوص پایتون(کتابخانه پایتون) شدند.
این انجمن تمامی موارد پایتون را در بر میگیرد، نا گفته نماند صفحه چالشگاه پای سوشیال فقط انجمن پایتون نیست، بلکه چالشگاه های جنگو، پای کیوت، توییستد، و موارد دیگری که در آینده نزدیک خواهد بود!
توجه: در حال حاضر چالشگاه(انجمن) پایتون تقریبا کامل(۹۰٪) شده است و آماده استفاده وبرای شما دوستان عزیز و گرامی هست.
آدرس چالشگاه(انجمن) پایتون: چالشگاه پایتونانجمن پایتون
طبیعتا بچه های پای سوشیال بسیار خوشحال میشوند که شما دوستان عزیز و گرامی نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود را که مربوط به این چالشگاه(پایتون) می باشد را در این لینکانتقادات وارد نمایید.مثلا در مورد طبقه بندی این انجمن که برای کتابخانه اصلی پایتون هست یا هر انتقادی که نسبت به این بخش دارید.

توجه: ما حتی یک چالشگاه برای سایت(پای سوشیال) در نظر داریم، که شما عزیزان اگر نظر یا پیشنهادی نسبت به سایت دارید در آنجا وارد نمایید!

درضمن برای شروع شما نیاز به ثبت نام دارید، که با دریافت اطلاعات خیلی کوتاه میتوانید شورع به کار کنید!
توجه داشته باشید که سایت در حال تکمیل شدن هست و تمامی انتظاراتی را که از یک انجمن دارید را در کوتاه ترین زمان برای شما محقق خواهیم کرد.

پیروز و پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1393، 10:52 ق‌ظ توسط علی حلاجی »

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 255
پس از کی میتونیم سوال پرسیدن رو شروع کنیم؟؟؟؟   \\:D/ \\:D/

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو
از همین الان دوست عزیز.
همونطور که در بالا نوشتم هر گونه سوال پایتونی خود را میتونید تویه چالشگاه پایتون وارد کنید.
از گذاشتن سوالات دیگر که مربوط دیگر کتابخانه های پایتون هست در این قسمت پرهیز نمایید.چون ما طبقه بندی کردیم و چالشگاه های جنگو، پایکیوت و توییستد رو هم بزودی آماده استفاده میکنیم.
در حال حاضر چالشگاه پایتون در اختیار شماست، و میتونید ازش استفاده ببرید دوست عزیز

آفلاین linuxesabz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
  • عاشق کوهنوردی و جودو --------> متخصص و مدرس لینوکس
    • لینوکس سبز
دوستعزیز خیلی خوشحال شدم از اینکه انجمن پایتون داره شکل می گیره و انجمن رو هم یک نگاهانداختم
فونتی که استفاده کردید و رنگ قلم متاسفانه به خاطر پس زمینه انتخابی درست خونده نمیشه و باعث خستگی چشم و سرخوردگی خواننده از ادامه دادن میشه
در داشبورد دانش پس زمینه دارای متنی سفید که دقیقا روی متن سیاه قرار گرفته
قسمت پایتون در داشبورد دانش متن آخر با کارد جست و جو روی هم افتاده
یه پیشنهاد زمانی که داریم درسی رو. می خونیم دکمهخ درس بعدی رو هم در انتهای درس بزارید تا بتونیم بعد از خوندن درس به درس بعدی بریم
با آرزوی موفقیت هر روز شما دوستان عزیز
اکانت قبلیم sallea به دلایلی حذف شد.
مدرس و عاشق لینوکس

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو
دوستعزیز خیلی خوشحال شدم از اینکه انجمن پایتون داره شکل می گیره و انجمن رو هم یک نگاهانداختم
فونتی که استفاده کردید و رنگ قلم متاسفانه به خاطر پس زمینه انتخابی درست خونده نمیشه و باعث خستگی چشم و سرخوردگی خواننده از ادامه دادن میشه
در داشبورد دانش پس زمینه دارای متنی سفید که دقیقا روی متن سیاه قرار گرفته
قسمت پایتون در داشبورد دانش متن آخر با کارد جست و جو روی هم افتاده
یه پیشنهاد زمانی که داریم درسی رو. می خونیم دکمهخ درس بعدی رو هم در انتهای درس بزارید تا بتونیم بعد از خوندن درس به درس بعدی بریم
با آرزوی موفقیت هر روز شما دوستان عزیز

خیلی متشکرم از نظرتون
حتما همه اینارو لحاظ و بررسی میکنیم.
به همین دلیل ما قسمت پیشنهادات و انتقادات رو درست کردیم که به این موارد رسیدگی کنیم.
بسیار ممنون میشم اگه اون موارد رو اونجا(لینک: http://www.pysocial.com/ChallengeRoom/thread/15/) بذارید، برای اینکه بچه اونارو میبینند و سریع رسیدگی بکنند.
از توجه شما سپاسگزارم

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 255
از همین الان دوست عزیز.
همونطور که در بالا نوشتم هر گونه سوال پایتونی خود را میتونید تویه چالشگاه پایتون وارد کنید.
از گذاشتن سوالات دیگر که مربوط دیگر کتابخانه های پایتون هست در این قسمت پرهیز نمایید.چون ما طبقه بندی کردیم و چالشگاه های جنگو، پایکیوت و توییستد رو هم بزودی آماده استفاده میکنیم.
در حال حاضر چالشگاه پایتون در اختیار شماست، و میتونید ازش استفاده ببرید دوست عزیز
دوست عزیز من فکر میکنم سایت مشکل login داره !!! 
من همین الان ثبت نام کردم ولی نمیذاره وارد بشم !! وقتی یوزر و پسورد رو وارد میکنم با کلیک رو گزینه ی (بیا تو)  دو تا text box خالی میشن!!! ](*,) ](*,)

آفلاین mili1374

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
    • تنها مرجع تریلر فیلم و بازی
از همین الان دوست عزیز.
دوست عزیز من فکر میکنم سایت مشکل login داره !!! 
من همین الان ثبت نام کردم ولی نمیذاره وارد بشم !! وقتی یوزر و پسورد رو وارد میکنم با کلیک رو گزینه ی (بیا تو)  دو تا text box خالی میشن!!! ](*,) ](*,)
با سلام کاربر گرامی مشکل مورد نظر مرتفع گردید
موفق باشید

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو
دوستان عزیز من برای این اتفاقاتی که صورت میگیره از شما عذر میخوام، سایت هنوز در حال تکمیل شدن.
و این نوید رو میدم که این نقصها سریع مرتفع بشوند.
درضمن خیلی ممنون میشم این اشکالات رو در انجمن پایتون بنویسید.
با تشکر

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
سلام
تبریک می‌گم به بچه‌های پای‌سوشال . علی آقا دم شما هم گرم فکر کنم این سایت آینده‌دار باشه چون تعداد پایتونی‌ها زیاده :)

به جز اینکه سایت هنوز کامل نشده و مشکل لاگین داره و بعضی پیج‌ها ناقص هستند، بهتره یه انتقادی هم درباره‌ی ظاهرش بکنم.
راستش چالشگاه یا حالا بگیم فروم باید جایی باشه که محتوا حرف اول رو بزنه. چیزی که تو ذوق من زد ظاهر چالشگاه بود. آیکون‌ها فوق العاده بزرگ ( به حدی که خودنمایی می‌کرد و انگار سر قشنگ بودن با هم رقابت داشتن (تعبیر ادبیاتیش بود) ) . فونت‌ها خیلی بزرگه! و خلاصه ماجرا اینکه جای خیلی خوب و قشنگ و جذابیه اما فک کنم هدف یه چیز دیگه‌اس.
اینایی که گفتم هم مستقل از محتوای فرومه و حرفم سر اینه که محیطی که برای چندتا برنامه‌نویس درست میشه حداقل مرتبط باشه :)
چاکریم.

--------------------------------------------
اوکی اینو تو چالشگاه میذارم
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1393، 05:43 ب‌ظ توسط دات امین »

آفلاین salamis

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14

ضمن تشکر از مدیران و توسعه دهندگان چالشگاه  پایتون، کار های خوبی در حال انجام شدنه  :)
فکر کنم قبلا فرومی وجود داشت و بعد از مدتی هم بسته شد و جای همچین فرومی هم خالی بود.
بسیار مشتاقیم تعداد واقعی برنامه نویسان پایتون رو در ایران ببینیم.

آفلاین mili1374

• Newbie
  • *
از کاربرانی که از رنگ سایت در صفحه های مختلف نظری دارند لطفا کد رنگ و جزئیات بیشتری را در اختیار تیم پایسوشیال قرار دهند ممنون میشویم.

آفلاین mili1374

• Newbie
  • *
به شدت علاقمندم به یادگیری یه زبان‌های برنامه نویسی بخصوص فورترن و پایتون
سایت خوبی میتونه بشه، فقط یه اشکال هست اونم اینه که سردرد گرفتم بعد از چند دقیقه! خیلی رنگارنگ و ژیگول شده!!

اکثر فروم‌های بزرگ یه رنگ خاص رو رنگ اصلیشون قرارا میدن مثل اوبونتو نارنجی، آرچ آبی، جنتو بنفش و ....
شما هم یه رنگ خاص رو نماد خودتون قرار بدین خیلی خوبه به جای این‌همه رنگ‌آمیزی!
اندازه فونت‌ها کوچیکتر بشه
کمتر از تغییر رنگ برای فونت‌ها استفاده بشه
گزینه "آخرین ارسال‌ها" و "پاسخ به ارسال‌های شما" هم کم داره فرومش
وقتی وارد یه پست میشم یه python بزرگ سفید در پس‌زمینه نارنجی رنگ اول صفحه است، واقعا آزار دهنده است
بهتره برای بهتر در دید بودن بحث‌ها و مشاهده نشدن چندین و چندباره گزینه‌هایی مثل تعداد ارسال، ساعت ارسال،شخص ارسال کننده، امتیاز و .. از این دست موارد این گزینه‌ها به یک سمت برن و در یک ستون عمودی در کنار پست قرار بگیرن تا اینکه افقی باشن و روی هر پست
نوار بالای سایت و توضیحات انتهای هرصفحه که در مورد سایته واقعا عریض و پهن هستن!!!

خیلی ممنون از شما کاربر گرامی خدمت شما عرض کنم که تیم پایسوشیال نظر بر این داشت که قسمت های فروم و درس ها مرتبط به همان عنوان باشه و حس یک پارچگی در طرح نداشته باشه اما نظر شما و کاربران دیگه حتما اعمال خواهد شد باز هم ممنون

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو
با سلام
ممنون از این همه نظر و ارادت شما دوستان.
تمام مواردی که شما دوستان عزیز فرمودین رو بررسی کردیم و تا حدودی بر طرف کردیم،نظیر: اندازه فونت و اندازه اشکال.
و صفحه لاگین هم درست شد.
و اینکه بقیه موارد رو هم در حال بررسی هستیم.
و همینطور تشکر از شما آقای دات امین
ممنونم از همه شما که در درست کردن این چالشگاه(فروم) ما را یاری میکنید.
و در مورد خالی بودن بعضی بخشها باید بگم که سرعت ما بستگی به تعداد نیروهای ما داره.خوشحال میشیم اگر شما دوستان در همکاری با ما افتخار دهید.

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو

ضمن تشکر از مدیران و توسعه دهندگان چالشگاه  پایتون، کار های خوبی در حال انجام شدنه  :)
فکر کنم قبلا فرومی وجود داشت و بعد از مدتی هم بسته شد و جای همچین فرومی هم خالی بود.
بسیار مشتاقیم تعداد واقعی برنامه نویسان پایتون رو در ایران ببینیم.

ممنون از نظرتون دوست عزیز

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو
به شدت علاقمندم به یادگیری یه زبان‌های برنامه نویسی بخصوص فورترن و پایتون
سایت خوبی میتونه بشه، فقط یه اشکال هست اونم اینه که سردرد گرفتم بعد از چند دقیقه! خیلی رنگارنگ و ژیگول شده!!

اکثر فروم‌های بزرگ یه رنگ خاص رو رنگ اصلیشون قرارا میدن مثل اوبونتو نارنجی، آرچ آبی، جنتو بنفش و ....
شما هم یه رنگ خاص رو نماد خودتون قرار بدین خیلی خوبه به جای این‌همه رنگ‌آمیزی!
اندازه فونت‌ها کوچیکتر بشه
کمتر از تغییر رنگ برای فونت‌ها استفاده بشه
وقتی وارد یه پست میشم یه python بزرگ سفید در پس‌زمینه نارنجی رنگ اول صفحه است، واقعا آزار دهنده است
بهتره برای بهتر در دید بودن بحث‌ها و مشاهده نشدن چندین و چندباره گزینه‌هایی مثل تعداد ارسال، ساعت ارسال،شخص ارسال کننده، امتیاز و .. از این دست موارد این گزینه‌ها به یک سمت برن و در یک ستون عمودی در کنار پست قرار بگیرن تا اینکه افقی باشن و روی هر پست
نوار بالای سایت و توضیحات انتهای هرصفحه که در مورد سایته واقعا عریض و پهن هستن!!!

خیلی ممنون از نظراتت DDG عزیز
بعضی از موارد رو برطرف کردیم، و برخی دیگر هم در حال تکمیل هست.
فقط منظورتون از موارد پایین چی هست دقیقا؟
نقل‌قول
درضمن ممنون میشیم اگر نظرات رو در قسمت پیشنهادات و انتقادات لینک نامبرده وارد نمایید.