انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور با لیبره‌آفیس صحیح بنویسیم؟  (دفعات بازدید: 1351 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
چطور با لیبره‌آفیس صحیح بنویسیم؟
« : 14 خرداد 1393، 12:55 ب‌ظ »
سلام.

لیبره‌آفیس کلماتی چون «برای، جنبه‌ی، فرهنگ‌ها، یک، بیاموزیم، کودکی، ندارد، آن‌ها، اجرای و ...» را برای من غلط می‌گیره و پیشنهاداش افتضاحه، مثلا «بر ای، جنبهی، فرهنگها و ...»
هیچ ابزاری هنوز (از اون موقع که بحث ویراستیار شد تا الآن) برای لیبره‌آفیس نوشته نشده؟ تنها راه استفاده از منابع و کتاب‌هاییه که شکل صحیح کلمات را نوشتن؟

مقدمه!!!
این قابلیت‌های لیبره‌آفیس خیلیه ولی برای یک فارسی‌زبان که فقط می‌خواد حرف علمی بزنه چقدر از این قابلیت‌ها ضروری‌اند؟
چقدر به انتشار صححیح علم کمک می‌کنن؟
یکی از شیوه‌های انتشار علم در دنیا مقاله‌نویسی، کتاب نویسی و کلا جمله نویسیه!! که در این‌ها، قابلیت‌هایی مثل تصحیح غلط‌ها، مرتب‌سازی و آراستگی در عین سادگی و در کل نگارش و ویراستاری بسیار مهم‌تر از شکل‌های مختلف و زیاد جدول، حالت‌های بسیار محل و شکل و حاشیه‌ی قرارگرفتن عکس، انواع شکل‌های bullet و ... هستن که این‌ها هم اهمیت دارند ولی بعد از صحیح‌نویسی.
<<< مریم خاهر الی است نقطه »»»
:) :)

آفلاین triumph

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
پاسخ : چطور با لیبره‌آفیس صحیح بنویسیم؟
« پاسخ #1 : 17 خرداد 1393، 09:42 ق‌ظ »
سلام..برای پاسخ این لینک رو ببین:
http://linusec.blog.ir/1393/03/09/type-persion-english-LiberOffice

update
ببخشید من فکر کردم مشکل شما چیز دیگه ایه.....
بررسی میکنم اگر تونستم پاسخ رو قرار میدم
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1393، 10:50 ق‌ظ توسط triumph »

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 17 خرداد 1393، 11:09 ق‌ظ »
پاسخ قبلی برای راست‌به‌چپ و برعکسش هست و بخشی از پاسخ «چگونه صحیح بنویسیم؟» هم هست، اما برای توضیحاتی که دادم مناسب نبود؛ چطور بفهمیم کجا نیم‌فاصله، فاصله و بی‌فاصله استفاده کنیم؟ چطور بفهمیم غرغ را اشتباه نوشتیم (غرق/قرق)؟ چطور بفهمیم کجا فاصله‌ی اضافی زدیم؟ و درواقع پرسیدم هنوز برنامه‌ای شبیه ویراستیار که برای آفیس مایکروسافت ساخته شده، برای لینوکس (مخصوصا لیبره‌آفیس) ساخته نشده؟ (توی انجمن و ... ندیدم).

آفلاین mohsenznu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #3 : 17 خرداد 1393، 11:29 ق‌ظ »
ببینید مقایسه لیبر آفیس با مایکروسافت آفیس کمی سخته!
هر کدوم شون ویژگی هایی دارن که اون یکی نداره. مثلا توی لیبر آفیس توانمندی حدس کلمات وجود داره که سرعت تایپ رو خیلی بالا میبره. بطور مثال من داشتم متنی می نوشتم که توش کلمه <سیگنالینگ> وجود داشت. اول که نوشتم اش غلط گرفت اما من روش راست کلیک کردم و گزینه Add to dictionary رو زدم. بعدا که می خواستم همین کلمه رو تایپ کنم تا می نوشتم سیگ خودش پیشنهاد می داد سیگنالینگ! و بقیه کلمات هم به همین ترتیب. اینطوری سرعت تایپ خیلی بالا میره. علاوه بر اینکه اکثر فاصله ها و نیم فاصله ها رو خودش درست تشخیص می ده و اصلا نیازی نیست ما مراقب باشیم تا یه موقع نیم فاصله بزنیم و یه موقع دیگه فاصله. همه اش رو فاصله بزنیم بعد از تمام شدن کلمه که space زدیم خودش تصحیح می کنه و اکثر اوقات هم درست تشخیص میده!
من که با هر دوتاش کار کردم احساس می کنم لیبر آفیس خیلی قوی تره!
فقط باید حداکثر یک روز باهاش ور برید تا لم اش دستتون بیاد بعد می بینید که چقدر هوشمندانه کار میکنه!
چون خودش تا حد امکان تصحیحات رو انجام میده و اگر هم جایی اشتباه کرد شما شکل درست اش رو بنویسید و Add to dictionary بزنید اونوقت خودش تصحیح می کنه. با این اوصاف نیازی به نرم افزاری مثل ویراستیار نیست. البته اگر بود خب بهتر بود اما نیاز چندانی بهش حس نمیشه
هر روز حداقل باید یک چیز جدید یاد گرفت

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 17 خرداد 1393، 07:45 ب‌ظ »
ببینید من خودم با لیبره راحت‌ترم از جهاتی، مانند راست‌به‌چپ و برعکس که با آلت+۰ و آلت+۹ انجام می‌شه ولی این فاصله‌ی زیاد زدن یا موقع حرکت و پرش به قسمت‌های مختلف ایجاد می‌شه یا موقع نوشتن سریع و لیبره هشدار نمی‌ده (پیش فرض، شاید کسی راهی بلد باشه). یا توی بحث نیم‌فاصله مثال که زدم، نمی‌دونم چرا توی این نسخه برای من شدیدا روی اعصابه و قبلا فکر کنم (شاید) بهتر بود و من هر ده بیست کلمه باید application بزنم و بعد a که گفته add to dictionary
و در بسیاری از موارد دیگر هم شک می‌کنم که فاصله‌دار درسته یا نیم‌فاصله یا چسبیده.

به‌هرحال ممنون از توجهتون، فعلا بهترین راهی که پیدا کردم این بود: برم مطالعه کنم و قواعد فاصله‌گذاری را یاد بگیزم و با کمی حوصله متن‌ها را بنویسم و همیشه دنبال راحتی نباشم