از لطف همه دوستان ممنون
سیستمتون بد نیست ! فقط من احتمال میدم که مشکل از کارت گرافیک باشه. کارت گرافیکتون چیه ؟ و آیا تا حالا درایوری براش نصب کردید یا نه ؟
فکر نکنم کارت گرافیک من از خانواده ATI هستش که اوبونتو توی ورژن های ۷.۱۰,۸.۰۴,۸.۱۰ به صورت خودکار شناساییش کرده و مشکلی با کارت گرافیک ندارم
سلام
این دقیقا بستگی به کاربری شخص داره ، برای مثال کافیه گیر یه برنامه ویندوزی باشی و مجبور باشی با wine یا vb یه محیط مجازی ایجادکنی .
قربونش برم فایرفاکس هم ۲ تا فلش پلیر و اینا توش نصب بشه با اون همه رم که میخوره میشه بختک Wink
میشه منیج کرد پکیجها رو ، تو این بحثی نیست ولی تهش نگاه میکنی میبینی از اوبنتوت یه زوبنتو باقی مونده Sad پس بهتره مستقیم بریم همون زوبنتو رو نصب کنیم ( البته باز میگم بستگی داره که چه کارهای میخواهید با لینوکستون انجام بدین )
حمید جان اگر میشه یه لیست از برنامه هائی که بیشتر باهاشون کار میکنی رو اینجا بزار تا یکم معادل سازی کنیم ببینیم کدومش رو میشه با یه پکیج سبکتر جایگزین کرد
در مورد فایر فاکس که فجیع (چه قدر فارسی رو پاس میدارم) با شما موافقم
خب من برای برای فایل های صوتی از XMMS استفاده میکنم و واقعا خدا پدر و مادر اونی رو که این برنامه رو پا نهاد رحمت کنه که هیچ مشکلی باهاش ندارم
برای اینترنت از فایر فاکس استفاده میکنم که .....
(جالبه توی ویندوز
از فایر فاکس استفاده میکنم و کوچکترین مشکلی باهاش ندارم)
برای دیدن فایل های تصویری هر چی شد
چیز دیگه ای هم که فکر نکنم مونده باشه
سرویس منیجر رو چک کردید ؟
نه میشه لطف کنید بگید که چه طوری ای چکش کنم (فکر کنم که هر چی هست از همین جاست )