انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو خیلی کنده  (دفعات بازدید: 6576 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
اوبونتو خیلی کنده
« : 13 فروردین 1388، 07:43 ب‌ظ »
سلام اوبونتوی من خیلی خیلی کنده  :'(
به خصوص وقتی که netbeans نصب کردم  :-X
وقتی که به اینترنت وصل میشم انگار سیستم رو شکنجه کردم    >:D
میشه راه کار هایی برای بهینه سازی سیستم به من بدید ممنون  [-o<
مشخصات سیستم من
۲۴۰۰ athlon XP
۷۶۸ مگابایت رم
اوبونتو ۸.۱۰
(توی اوبونتو ۸.۰۴ هم همین مشکل رو داشتم)
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: اوبونتو خیلی کنده
« پاسخ #1 : 13 فروردین 1388، 10:45 ب‌ظ »
دستور زیر رو تو ترمینال بزنین و تا نصب بشه و بعد ببینید کودوم بسته ها رم و سی پی یوی بیشتری استفاده می کنن . از ctrl+esc هم می تونین استفاده کنید
sudo apt-get install htop

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #2 : 14 فروردین 1388، 02:29 ق‌ظ »
مشخصات سیستم من
۲۴۰۰ athlon XP
۷۶۸ مگابایت رم
اوبونتو ۸.۱۰

سلام حمید جان

آب پاکی رو بخوام رو دستت بریزم سیستم برای اوبنتو مناسب نیست .

شما ۲ راه دارید یا استفاده از میز کارهای سبکی مثل xfce و یا آپدیت سیستم ( چشم بسته غیب گفتم  :D ) .

راه اول رو که خودتون استادین و نیاز به توضیح نداره ( گو اینکه این کار هم راه حل اساسی نیست چون بالاخره به یه پکیج گیر میکنید که مجبور بشید کلی نرم افزار gnome یا kde رو نصب کنید ) .

اما راه حل دوم : خودم قبل عید سیستم رو آپگرید کردم با حدود ۱۶۰ تومن مین (abit a-s78h)، سی پی یو (athlon 64 x2 5200)و رم (2 g ) گرفتم ( مینم گرافیک آنبرد ati hd3200 داره ) الان سیستم پرواز میکنه حتی بازیهای سه بعدی رو هم خوب اجرا میکنه .

با این قیمت سخت افزار به نظرم شما آپگرید کنید خیلی بهتر باشه ( چون الان قطعاتتون رو بین ۴۰ تا ۷۰ تومن میتونید بفروشید ) .

پاینده باشید

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 14 فروردین 1388، 07:39 ق‌ظ »
دستور زیر رو تو ترمینال بزنین و تا نصب بشه و بعد ببینید کودوم بسته ها رم و سی پی یوی بیشتری استفاده می کنن . از ctrl+esc هم می تونین استفاده کنید
sudo apt-get install htop

همدی جون ممنون
top نصب هست
در زمانی که به اینترنت متصل نیستم Xorg معمولا بیشترین پروسه رو داره
در زمان اتصال به اینترنت firefox که نگو
تازه تاز زمانی که سیستم login میشه تا nautilus مستقل بشه حدود 20 نا 40 ثانیه طول میکشه
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 14 فروردین 1388، 07:42 ق‌ظ »
سلام حمید جان

آب پاکی رو بخوام رو دستت بریزم سیستم برای اوبنتو مناسب نیست .

شما ۲ راه دارید یا استفاده از میز کارهای سبکی مثل xfce و یا آپدیت سیستم ( چشم بسته غیب گفتم  :D ) .

راه اول رو که خودتون استادین و نیاز به توضیح نداره ( گو اینکه این کار هم راه حل اساسی نیست چون بالاخره به یه پکیج گیر میکنید که مجبور بشید کلی نرم افزار gnome یا kde رو نصب کنید ) .

اما راه حل دوم : خودم قبل عید سیستم رو آپگرید کردم با حدود ۱۶۰ تومن مین (abit a-s78h)، سی پی یو (athlon 64 x2 5200)و رم (2 g ) گرفتم ( مینم گرافیک آنبرد ati hd3200 داره ) الان سیستم پرواز میکنه حتی بازیهای سه بعدی رو هم خوب اجرا میکنه .

با این قیمت سخت افزار به نظرم شما آپگرید کنید خیلی بهتر باشه ( چون الان قطعاتتون رو بین ۴۰ تا ۷۰ تومن میتونید بفروشید ) .

پاینده باشید

سلام
از نظر اپدیت که  DialUp  دارم

از نظر اپگرید سیستم که فعلا اوضاع مالی خیلی خیلی خرابه

ممنون

lomion

• مهمان
« پاسخ #5 : 14 فروردین 1388، 10:25 ق‌ظ »
از جلوه های ویژه استفاده می کنید؟

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #6 : 14 فروردین 1388، 12:03 ب‌ظ »
مشخصات سیستم من
۲۴۰۰ athlon XP
۷۶۸ مگابایت رم
اوبونتو ۸.۱۰
یکمی صبر کن تا 9.04 منتشر بشه
از لحظه یی که تایمر گراب تمام میشه تا بوت کامل (AutoLogin) کمتر از بیست ثانیه

.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 14 فروردین 1388، 12:38 ب‌ظ »
از جلوه های ویژه استفاده می کنید؟
اره ولی فعال بودنش با نبودنش زیاد تفاوتی نمیکنه

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 14 فروردین 1388، 12:42 ب‌ظ »

ممنون ولی من دوست ندارم دوباره اوبونتم بپره  :-X
سایت های فروش محصولات opensurce هم که هیچ کدوم cd الترنیت رو عرضه نمیکنند  ](*,) ](*,)

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #9 : 14 فروردین 1388، 01:37 ب‌ظ »

ممنون ولی من دوست ندارم دوباره اوبونتم بپره  :-X
سایت های فروش محصولات opensurce هم که هیچ کدوم cd الترنیت رو عرضه نمیکنند  ](*,) ](*,)

همه ی فروشگاهها dvd اوبی رو دارن که آلترنیت هم هست. من بزبزی رو 1 هفته بعد از انتشار به صورت dvd خریدم
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #10 : 14 فروردین 1388، 02:34 ب‌ظ »
سرویس منیجر رو چک کردید ؟ HardyLaity  عزیز هیچ هم اینطوری نیست . من یه سیستم دارم که سی پی یو اون 1.7 هستش و ابونتو رو خیلی سریع بالا میره و راحت کار می کنه .
سی دی آلترنیت چرا تو فروشگاهها هستش

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #11 : 14 فروردین 1388، 02:50 ب‌ظ »
سرویس منیجر رو چک کردید ؟ HardyLaity  عزیز هیچ هم اینطوری نیست . من یه سیستم دارم که سی پی یو اون 1.7 هستش و ابونتو رو خیلی سریع بالا میره و راحت کار می کنه .
سی دی آلترنیت چرا تو فروشگاهها هستش

سلام

این دقیقا بستگی به کاربری شخص  داره ، برای مثال کافیه گیر یه برنامه ویندوزی باشی و مجبور باشی با wine یا vb یه محیط مجازی ایجادکنی .

قربونش برم فایرفاکس هم ۲ تا فلش پلیر و اینا توش نصب بشه با اون همه رم که میخوره میشه بختک  ;)

میشه منیج کرد پکیجها رو ، تو این بحثی نیست ولی تهش نگاه میکنی میبینی از اوبنتوت یه زوبنتو باقی مونده  :( پس بهتره مستقیم بریم همون زوبنتو رو نصب کنیم ( البته باز میگم بستگی داره که چه کارهای میخواهید با لینوکستون انجام بدین )

حمید جان اگر میشه یه لیست از برنامه هائی که بیشتر باهاشون کار میکنی رو اینجا بزار تا یکم معادل سازی کنیم ببینیم کدومش رو میشه با یه پکیج سبکتر جایگزین کرد

موفق باشید

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #12 : 14 فروردین 1388، 03:29 ب‌ظ »
سیستمتون بد نیست ! فقط من احتمال میدم که مشکل از کارت گرافیک باشه. کارت گرافیکتون چیه ؟ و آیا تا حالا درایوری براش نصب کردید یا نه ؟

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 14 فروردین 1388، 05:47 ب‌ظ »
از لطف همه دوستان ممنون

سیستمتون بد نیست ! فقط من احتمال میدم که مشکل از کارت گرافیک باشه. کارت گرافیکتون چیه ؟ و آیا تا حالا درایوری براش نصب کردید یا نه ؟
فکر نکنم کارت گرافیک من از خانواده ATI هستش که اوبونتو توی ورژن های ۷.۱۰,۸.۰۴,۸.۱۰ به صورت خودکار شناساییش کرده و مشکلی با کارت گرافیک ندارم

سلام

این دقیقا بستگی به کاربری شخص  داره ، برای مثال کافیه گیر یه برنامه ویندوزی باشی و مجبور باشی با wine یا vb یه محیط مجازی ایجادکنی .

قربونش برم فایرفاکس هم ۲ تا فلش پلیر و اینا توش نصب بشه با اون همه رم که میخوره میشه بختک  Wink

میشه منیج کرد پکیجها رو ، تو این بحثی نیست ولی تهش نگاه میکنی میبینی از اوبنتوت یه زوبنتو باقی مونده  Sad پس بهتره مستقیم بریم همون زوبنتو رو نصب کنیم ( البته باز میگم بستگی داره که چه کارهای میخواهید با لینوکستون انجام بدین )

حمید جان اگر میشه یه لیست از برنامه هائی که بیشتر باهاشون کار میکنی رو اینجا بزار تا یکم معادل سازی کنیم ببینیم کدومش رو میشه با یه پکیج سبکتر جایگزین کرد

در مورد فایر فاکس که فجیع (چه قدر فارسی رو پاس میدارم) با شما موافقم
خب من برای برای فایل های صوتی از XMMS استفاده میکنم و واقعا خدا پدر و مادر اونی رو که این برنامه رو پا نهاد رحمت کنه که هیچ مشکلی باهاش ندارم
برای اینترنت از فایر فاکس استفاده میکنم که .....  ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) (جالبه توی ویندوز   :-X از فایر فاکس استفاده میکنم و کوچکترین مشکلی باهاش ندارم)
برای دیدن فایل های تصویری هر چی شد
چیز دیگه ای هم که فکر نکنم مونده باشه

سرویس منیجر رو چک کردید ؟نه میشه لطف کنید بگید که چه طوری ای چکش کنم (فکر کنم که هر چی هست از همین جاست )

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 14 فروردین 1388، 10:30 ب‌ظ »
سلام
من یه مشکل دیگه هم دارم
وقتی یه فایل رو می خوام به یه پارتیشن که فرمتش NTFS هست کپی کنم سرعت انتقال از زمانی که کپی اغاز میشه به  سرعت کم میشه
به طوری که وقتی من مثلا میخوام یه فایل ۳۰۰ mb رو کپی کنم در ابتدای انتقال سرعت ۲ mb/s هست ولی زمانی که انتقال نصفه میشه میبینی که سرعت به ۳۰۰ kb/s رسیده
ممونون میشم اگه راهنمایی کنید