0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
convert 50521083280346318204.jpg 1.jpg
توی ویندوز هم میشه فایل ها رو از عکس خارج کرد ؟
این مکانیزم فکر کنم به فایلهای زیپ و rar مربوطه و ربطی به گنولینوکس ندارهچون تو ویندوز هم از کامندلاینش میشه همین کارو انجام داد
نقلقول از: #elahe# در 14 تیر 1393، 11:12 بظاین مکانیزم فکر کنم به فایلهای زیپ و rar مربوطه و ربطی به گنولینوکس ندارهچون تو ویندوز هم از کامندلاینش میشه همین کارو انجام دادمیشه بیشتر توضیح بدید ؟با چه دستوری توی ویندوز میشه این کار رو کرد ؟
copy /b x.jpg+y.rar x.jpg
یکی بهم گفت شنیده میشه با دستور cat یه فایل رو پشت یه عکس پنهان کرد منم یه جستجویی کردم و دیدم اینجوری میشه این کار رو کرد: کد: [انتخاب]cat image.jpg hidden.rar > newimage.jpg به جای image.jpg اسم تصویر اولیه رو بزاریدبه جای hidden.rar فایلی که دوست دارین پشت عکس مخفی بشه رو بزارین( فرمتش zip , rar , ... باشه)newimage.jpg خروجی هستش(تصویری که پشتش فایل پنهان شده)عکس رو که با دابل کلیک بر روی عکس خروجی میتونید ببینید فایل پنهان شده رو هم اینجوری میتونید ببینید:کد: [انتخاب]unrar x newimage.jpgnewimage.jpg همون تصویر خروجی هستش!پایان
cat image.jpg hidden.rar > newimage.jpg
unrar x newimage.jpg
dlo:~> cat 1.jpg Lightning.tar.gz > newimage.jpg cat: 1.jpg: No such file or directorycat: Lightning.tar.gz: No such file or directoryxxxxxxxxxxdlo:~>
کد: [انتخاب]dlo:~> cat 1.jpg Lightning.tar.gz > newimage.jpg cat: 1.jpg: No such file or directorycat: Lightning.tar.gz: No such file or directoryxxxxxxxxxxdlo:~>