انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: میز کار KDE 4.2 را در ویندوز تجربه کنید  (دفعات بازدید: 2413 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
میز کار KDE 4.2 را در ویندوز تجربه کنید
« : 14 فروردین 1388، 01:47 ق‌ظ »

حدود دو سال پیش خبری در سایت تکنوتاکس منتشر شده است با این عنوان: “محیط میزکار محبوب KDE بر روی ویندوز“. در آن زمان تنها عکسهایی از KDE نصب شده بر روی ویندوز منتشر شده بود و نویسنده معتقد است که نصب KDE روی ویندوز مزایای زیادی دارد و در نتیجه با تبلیغات مناسب می‌توانیم انتظار رشد ناگهانی KDE بر روی میزکار‌ها را داشته باشیم و چیزی همانند Firefox را برای KDE ببینیم.

شخصا امروز و از طریق پستی (Accessing KDE applications from your windows) که در وبلاگ makeuseof وب منتشر شده است از این موضوع مطلع شدم که KDE 4.2 در محیط ویندوز قابل نصب است اما بسیار جالب است که هیچ خبری از این موضوع (به غیر از همان یک مورد) تا بحال در وبلاگستان فارسی منتشر نشده است.

برای ادمه مطلب به منبع رجوع کنید

به نظرم اگر از مرورگر فایرفاکس در ویندوز راضی هستید میز کار KDE را هم تجربه کنید.

به قول یکی از دوستان.وقتی لینوکس هست مگه مریزم برم تو ویندوز نصب کنم. این کارا همش شتر سواری دولا دولاست

*م*ن*ب*ع*ه http://napteam.com/
« آخرین ویرایش: 14 اردیبهشت 1388، 02:16 ق‌ظ توسط ams »
iranfoss.com

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
پاسخ به: میز کار KDE 4.2 را در ویندوز تجربه کنید
« پاسخ #1 : 16 فروردین 1388، 07:44 ب‌ظ »
من اولین بار این خبر رو در سایت خود KDE دیدم و بسی متعجب شدم . خوب این ویندوز 7 که کلهم یه یک عمل از 4 عمل اصلی در دنیای کامپیوتر یعنی کپی رو از KDE به 7 پیست کرد حالا چرا KDE نصب بشه !

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #2 : 16 فروردین 1388، 07:53 ب‌ظ »
نکته ی اول اینه که پروژه ی kde بروی ویندوز هنوز به فاز نهایی و کاملا پایدار نرسیده
نکته ی دومی که قابل ذکره اینه که هدف از این پروژه فقط اجرای برنامه های دسکتاپ kde بروی ویندوز هست نه محیط دسکتاپ و دیگر قسمت ها !

من زیاد از این پروژه احساس خوبی ندارم و دوست ندارم که پای ویندوز به دنیای لینوکس باز بشه ! ولی از یک جنبه ی دیگه این پروژه میتونه محاسنی هم داشته باشه. به عنوان مثال اجرای برنامه های kde و دسترسی به کتابخانه های آن در ویندوز باعث میشه بعضی از برنامه نویسان و توسعه دهندگان که از سیستم عامل ویندوز استفاده می کنند و علاقه به توسعه میزکار kde دارن و می خوان به جامعه متن باز کمک کنند , از محیط ویندوز به توسعه ی kde بپردازند. و از طرف دیگه اگر واقعا کاربرانی که برنامه های kde رو در ویندوز اجرا می کنند , به واسطه ی آن با لینوکس آشنا بشن خیلی خوبه. ولی اگه این پروژه فرصتی برای سو استفاده از برنامه های اپن سورس و به چالش کشیدن آن در محیط ویندوز بشه و چهره ی لینوکس و دنیای متن باز رو خراب کنه , این کار ارزشش رو نداره ...

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #3 : 16 فروردین 1388، 09:11 ب‌ظ »
نکته ی دومی که قابل ذکره اینه که هدف از این پروژه فقط اجرای برنامه های دسکتاپ kde بروی ویندوز هست نه محیط دسکتاپ و دیگر قسمت ها !
چرا! دسکتاپ KDE تو ویندوز هم اجرا می شه. کافیه که Plasma رو از این مسیر اجرا کنید و بعدش کمی صبر کنید ;) :
Program Files/KDE/bin/Plasma.exe

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #4 : 16 فروردین 1388، 09:19 ب‌ظ »
چرا! دسکتاپ KDE تو ویندوز هم اجرا می شه. کافیه که Plasma رو از این مسیر اجرا کنید و بعدش کمی صبر کنید ;) :
Program Files/KDE/bin/Plasma.exe

+1

نمیدونستم  ;)

lomion

• مهمان
« پاسخ #5 : 17 فروردین 1388، 07:51 ق‌ظ »
به نظرم فراگیر شدن محیطهای متن باز توی سیستم عاملهای دیگه خیلی خوبه.