انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمای کوچک برنامه‌نویسی باcodeblocks ** به دلیل درخواست نویسنده حذف شد**  (دفعات بازدید: 3075 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
به نام خدا
سلام

این نوشتار به دلیل درخواست نویسنده آن حذف می شود.

تذکر1: البته دوستان در جریان بودند که بنده وقتی مطلب رو نوشته بودم در اولین خط از شروع مطلب منبع آن (همان سایت نویسنده محترم که یکی از اعضا همین انجمن هم هستند) را نوشته بودم. ولی متاسفانه و با اینکه پیامهایی بین بنده و این بزرگوار رد و بدل شد بنده نتوانستم ایشان را قانع کنم و  محکوم به بی اطلاعی شده و ...

تذکر2: درخواست نویسنده اصلی سایت این بود که من فقط باید لینک موضوع را می گذاشتم و نه مطالب سایت را حتی با نام بردن منبع آن(سایت ایشان)

تذکز3: با این حال مطلب ایشان به نظر من مفید است برای همین لینک آن را گذاشتم تا دوستان استفاده کنند.

منبع:http://bos.opatan.com/226/coding-codeblocks
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1388، 09:49 ق‌ظ توسط netsaba »

lomion

• مهمان
پاسخ به: راهنمای کوچک برنامه‌نویسی با codeblocks
« پاسخ #1 : 14 فروردین 1388، 04:31 ب‌ظ »
توصیه میشه از نسخه nightly build استفاده بشه که جدیدتره (نسخه روز به روز) و تا جایی که یادمه خیلی جدیدتره از نسخه مخازن

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
این نوشتار به دلیل درخواست نویسنده آن حذف می شود.

تذکر1: البته دوستان در جریان بودند که بنده وقتی مطلب رو نوشته بودم در اولین خط از شروع مطلب منبع آن (همان سایت نویسنده محترم که یکی از اعضا همین انجمن هم هستند) را نوشته بودم. ولی متاسفانه و با اینکه پیامهایی بین بنده و این بزرگوار رد و بدل شد بنده نتوانستم ایشان را قانع کنم و  محکوم به بی اطلاعی شده و ...

تذکر2: درخواست نویسنده اصلی سایت این بود که من فقط باید لینک موضوع را می گذاشتم و نه مطالب سایت را حتی با نام بردن منبع آن(سایت ایشان)

دوست عزیز و گرامی...

شما نه از نظر اخلاقی و نه از نظر قانونی اجازه ی قرار دادن بیش از ده درصد یک مقاله ی دارای کپی رایت رو حتی با ذکر منبع ندارید...
اگر نویسنده ی این مقاله به شما تذکری داده.. دور از انتظار نبوده:)

شک نکنید نوشتن منبع کافی نیست...

امیدوارم اگه سوالی در این مورد داشتید بپرسید تا شبهه ها هرچه زودتر برطرف بشه... :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
پاسخ به:
« پاسخ #3 : 23 فروردین 1388، 10:29 ب‌ظ »
هر چند خوب میشه که مجوز استفاده از مطالب در خود سایت نوشته بشه تا این شک و شبهات وجود نداشته باشه.
(پی نوشت: پشیمون شدم خواستم پستم رو پاک کنم نشد! اگه مدیری لطف کرد و حوصله داشت یا لازم دید، پاکش کنه. ممنون)
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1388، 10:37 ب‌ظ توسط PC2st.ir »