انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در Suspend و Logout در مینت.  (دفعات بازدید: 2261 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vahidmir2000

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
مشکل در Suspend و Logout در مینت.
« : 18 خرداد 1393، 02:02 ب‌ظ »
سلام دوستان. من یک سیستم قدیمی : پنتیوم۴ با یک گیگ رم و گرافیک ۲۵۶ جی فورس اف ایکس دارم که روش از نسخه های مختلف مینت استفاده کردم. الان هم چند روزه از مینت ۱۷ استفاده میکنم. مشکلی که دارم دو بخشه:

۱- اصولا برای بیرون اومدن از حالت suspend یا همون استندبای در لینوکس چیکار باید کرد؟ در ویندوز با زدن دکمهء ویندوز روی کیبورد بعد از چند ثانیه سیستم بیدار میشد ولی در لینوکس مینت انگار مشکلی هست و دکمهء خاصی رو پیدا نکردم که این کار رو بکنه. اگر دوستان مشکل رو میدونن لطفا راهنمایی کنند.

۲- در مینت ۱۷ من با لاگ اوت کردن سیستم هم مشکل دارم. به این صورت که وقتی سیستم رو لاگ اوت میکنم به جای نمایش دادن پنجرهء لاگین یه صفحهء سیاه چندین بار چشمک میزنه و نهایتا محیط متنی برای ورود به سیستم نشون داده میشه که با زدن یوزرنیم و پسورد باز هم دسکتاپ نمیاد و در همون محیط متنی لاگین میشه . دستور mdm هم دسکتاپ رو بالا نمیاره. ممنون میشم راهنمایی کنید.

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
پاسخ : مشکل در Suspend و Logout در مینت.
« پاسخ #1 : 18 خرداد 1393، 06:49 ب‌ظ »
برای سوال دومتون دستور startx رو امتحان کنید
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین vahidmir2000

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 19 خرداد 1393، 12:58 ق‌ظ »
ممنونم دوست عزیز از پاسخت. ولی متاسفانه جواب نداد. در مورد استندبای نظری نداشتین؟

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #3 : 19 خرداد 1393، 01:43 ق‌ظ »
سلام
برای مشکل اولتون معمولا باید با زدن هردکمه سیستم بیدار بشه من همیشه SPACE رو میزنم.ولی خب اگر میبینید سیستم بیدار نمیشه bug report کنید
برای سوال دومتون از این دستور استفاده کنید.امیدوارم مشکلتون حل بشه ;)
kill -9 -1

آفلاین vahidmir2000

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 19 خرداد 1393، 08:22 ب‌ظ »
ممنونم علیرضای عزیز. متاسفانه بیدار نمیشه. یغنی قاعده خاصی نداره. گاهی با چندبار زدن دکمهء ویندوز یا پاور روی کیس بیدار میشه ولی به طور کلی قاعدهء خاصی نداره. راه کار دومتون رو هم امتحان میکنم و خبر میدم. بازم ممنون.
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1393، 08:38 ب‌ظ توسط vahidmir2000 »

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #5 : 19 خرداد 1393، 08:38 ب‌ظ »
شاید مشکل سخت افزاری باشه
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین vahidmir2000

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 20 خرداد 1393، 02:37 ق‌ظ »
فکر نمیکنم مشکل سخت افزاری باشه چون در ویندوز راحت استندبای میشه و ... و در کل مشکلی در استفاده از لینوکس بجز این دو مورد ندارم.

آفلاین vahidmir2000

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 13 تیر 1393، 04:25 ق‌ظ »
مشکل لاگین حل شد. بعد از نصب درایور Nvidia یکبار MDM رو ری اینستال کردم و الان وقتی لاگ اوت میکنم پنجره لاگین ظاهر میشه. مشکل ساسپند همچنان هست.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #8 : 13 تیر 1393، 04:38 ق‌ظ »
من با مینت آشنا نیستم.معمولا اینجور مشکلات به power manager شما مربوط میشه.شبیه این مشکلات رو با xfce داشتم(مانیتور بعد از گذشت زمان که با سیستم کار نمیکردم خاموش نمیشد! و همیشه روشن بود) و power manager میزکار xfce رو از نصب خارج کردم و به جاش  gnome-power-manager نصب کردم و مشکلم حل شد.شما هم سعی کن power manager های دیگه رو امتحان کنی شاید مشکلت حل بشه
« آخرین ویرایش: 15 تیر 1393، 04:38 ق‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین vahidmir2000

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 15 تیر 1393، 01:35 ق‌ظ »
من با مینت آشنا نیستم.معمولا اینجور مشکلات به power manager شما مربوط میشه.شبیه این مشکلات رو با xfce داشتم(مانیتور بعد از گذشت زمان که با سیستم کار میکردم خاموش نمیشد! و همیشه روشن بود) و power manager میزکار xfce رو از نصب خارج کردم و به جاش  gnome-power-manager نصب کردم و مشکلم حل شد.شما هم سعی کن power manager های دیگه رو امتحان کنی شاید مشکلت حل بشه

مرسی علیرضای عزیز. امروز متوجه شدم که ساسپند هم تقریبا مشکل نداره فقط با تاخیر روشن میشه. بعد از زدن دکمه های کیبورد حدود یک دقیقه یا شایدم بیشتر طول میکشه تا مانیتور روشن بشه. با این حال power manager های دیگه رو هم امتحان میکنم و حتما خبرشو میدم. بازم مرسی