سلام
یه مشکلی که هست اینه که تو انتخاب نقل قول ها به دلیل تو در تو شدن نقل قول ها، همیشه مشکل پاک کردن وجود داره و شاید هم کسی حال پاک نکردن نداشته باشه که در نتیجه هم باعث وجود یه جلوه بد و اثر منفی رو خواننده میشه و هم زیبا نیس!
مثلا این این لینک رو نگاه کنید:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,54407.msg542027.html#msg542027
پیشنهاد : یه تغییر رو نحوه ی نقل قول ها بدین که بشه با زدن نقل قول ، فقط چیزایی که آخرین نفر نوشته رو نقل قول کرد و نقل قول های درونی را در نظر نگیره و بجاش سه نقطه بزاره...
- - - - - - - - - - -
دوستانی که میگن همین ساختار خوبه محبت کنن و دلایلشون رو هم توضیح بدن . ممنون
حرفت درسته کاملا
ولی ظاهرا هدف دوستان این بوده که یه نفر که میخوات یه قضیه رو دنبال کنه همه نقل قول ها رو ببینه و نخوات هی پست ها و صفحه ها رو بالا پایین کنه،مثلا فرض کن یه تاپیک ده صفحه باشه و یه نفر یه دفعه از صفحه ششم نقل کنه!حالا نفر سومی بخوات بفهمه قضیه چیه باید همه صفحات رو زیر رو کنه
ولی یه وقتی هم بخوای پاکش کنی مکااافاااته! یه دفعه اشتباه میشه و همش قاطی میشه
درسته ولی خب میشه با پیشنهادی که مسعود داد حلش کرد!
در ضمن بنظر من این چیزی که میگی زیاد اتفاق افتادنی نیست و معمولا اونایی که تو جریان بحث هستند به نهایتا یک صفحه قبل استناد میکنن نه به خیلی قبل و تازه اگه هم اینکارو بکنن خواننده لازمه قبل و بعدش رو بدونه چون همه که از نقل قول استفاده نمیکنن...
معمولا هم افرادی که نقل قول میکنن همه پشت سرهمه پستاشون! پس روند بالا به پایین رفتن اشتباس و باید پست آخر بالاتر قرار بگیره تا هدفه اونچیزی که شما میگین برآورده شه... مثلا اگه این پست بالا باشه دیگه نیازی نیس کسی پایین تر بره و نقل قول شماره بخونه چون تو همین پست نقل قول شما هست... اما الان مجبوره اول ماله شمارو بخونه بعد کلی بیاد پایین و اونی که من نوشتم رو بخونه...
من خودم معمولا قسمت های اضافی رو پاک میکنم و فقط قسمتی رو که میخوام میزارم بمونه چون خواننده باید لذت ببره و اونچیزی رو که میخواد بخونه و نه بیشتر