انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کنترل ترافیک اینترنت سیستم  (دفعات بازدید: 2018 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
کنترل ترافیک اینترنت سیستم
« : 20 خرداد 1393، 12:15 ب‌ظ »
سلام

خیلی وقت ها این مسئله برام پیش میاد که میخام فقط یه برنامه یا چندتا برنامه خاص که خودم میخام، فقط دسترسی به اینترنت داشته باشند یا اینکه ترافیک مصرفی هرکدوم رو خودم بتونم نعیین کنم که هرکدوم چند درصد از اینترنت سیستم رو استفاده کنن

اگه برنامه ای هست معرفی کنین

اگه با دستورات هم میشه ( ;)) لطفا راهنمایی کنین

ممنون
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
پاسخ : کنترل ترافیک اینترنت سیستم
« پاسخ #1 : 20 خرداد 1393، 01:24 ب‌ظ »
 - این نرم افزار جالبیه ،شاید مفید باشه برات ،من برای چند تا نرم افزار غیر گرافیکی تست کردم خیلی خوب بود
http://www.cyberciti.biz/faq/linux-limiting-specific-user-shells-internet-bandwidth-usage/
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 21 خرداد 1393، 08:11 ب‌ظ »
- این نرم افزار جالبیه ،شاید مفید باشه برات ،من برای چند تا نرم افزار غیر گرافیکی تست کردم خیلی خوب بود
http://www.cyberciti.biz/faq/linux-limiting-specific-user-shells-internet-bandwidth-usage/

ممنون

درموردش توضیح بیشتری میدی؟؟ بعد از نصب به طور پیشفرض همه دسترسی همه رو قطع میکنه و خودت باید اجازه بدی یا جور دیگه ایه؟؟

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
« پاسخ #3 : 21 خرداد 1393، 10:26 ب‌ظ »

ممنون

درموردش توضیح بیشتری میدی؟؟ بعد از نصب به طور پیشفرض همه دسترسی همه رو قطع میکنه و خودت باید اجازه بدی یا جور دیگه ایه؟؟

من ازش استفاده میکنم، تا جایی که دیدم اینقدر پیچیده نیست، نرم افزار رو باهاش به این صورت اجرا میکنیم :

trickle -u 10 -d 10 APPLICATION
d دانلود و u آپلود، سرعت آپلود و دانلود نرم افزار روی 10kb محدود شد !
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 21 خرداد 1393، 11:50 ب‌ظ »

ممنون

من ازش استفاده میکنم، تا جایی که دیدم اینقدر پیچیده نیست، نرم افزار رو باهاش به این صورت اجرا میکنیم :

trickle -u 10 -d 10 APPLICATION
d دانلود و u آپلود، سرعت آپلود و دانلود نرم افزار روی 10kb محدود شد !

اگه بخوای همه ی اینترنت فقط دسته یه برنامه باشه و بقیه نتونن از اینترنت استفاده کنن چه میکنی؟

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
« پاسخ #5 : 21 خرداد 1393، 11:54 ب‌ظ »
نقل‌قول
اگه بخوای همه ی اینترنت فقط دسته یه برنامه باشه و بقیه نتونن از اینترنت استفاده کنن چه میکنی؟

توی گنو/لینوکس ندیدم نرم افزاری سرخود از اینترنت استفاده کینه که اینقدر مهم باشه محدود کردنش
چیز خاصی مدنظرتون هست ؟
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #6 : 22 خرداد 1393، 12:52 ق‌ظ »
نقل‌قول
توی گنو/لینوکس ندیدم نرم افزاری سرخود از اینترنت استفاده کینه که اینقدر مهم باشه محدود کردنش
چیز خاصی مدنظرتون هست ؟
هیچ برنامه ای سرخود اجازه استفاده از نت رو تو گنو/لینوکس نداره,مگر اینکه خود شما برنامه رو تنظیم کرده باشید(مثل اپدیت منیجر ابونتو که تو مدت زمان مشخصی سیستم رو خودکار اپدیت کنه)و یا اینکه برنامه ای موقع اجرا چک کنه و اخرین نسخه برنامه رو اعلام کنه.(فقط اعلام میکنه مثل ویندوز سرخود دانلود و نصب نمیکنه.)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #7 : 22 خرداد 1393، 01:06 ق‌ظ »

- همون جور که دوستان گفتن با این نرم افزار میتونی سرعت دانلود و آپلود یک نرم افزار خواص رو مشخص کنی و یا ی شل با سرعت خواصی داشته باشی. ولی این که کل سیستم رو کنترل کنه نه این کار رو نمیکنه.

- کاری رو که میخوای بکنی رو تا حالا نکردم ولی اگه اشتباه نکنم با iptables میشه این کار رو کرد که ی خورده باید خودت بری دنبالش.

- ولی همون جوری که دوستان گفتن به طور معمول نرم افزاری چیزی استفاده نمیکنه و اگه نمیخوای لیست نرم افزار هایی که داری آپدیت بشه cron پکیج منیجرت رو پاک کن. با ابزار هایی مثل nload هم میشه راحت بررسی کرد که ترافیک لحظه ای سیستمت چقدره. که خیالت راحت بشه نرم افزاری زیر آبی نمیره ;)
ubuntu16.04/unity/JavaScript