انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ارتقا اوبونتو (حل شد)  (دفعات بازدید: 1785 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rzub

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
ارتقا اوبونتو (حل شد)
« : 21 خرداد 1393، 06:43 ق‌ظ »
سلام وصبح بخیر به همه
من از ورژن 12.04 اوبونتو استفاده میکنم ومیخوام اونو با اینترنت ارتقا بدم به14.04 .چطور باید اینکارو انجام بدم؟ :o
ممنون میشم ..
راستی من فایل ایزو 14.04روهم دانلود کردم وریختم رو دیویدی ولی هرکدوم از گزینه هاش رومیزنم مینویسه فایل پیدا نشد(من هیچ وقت با فایل iso کار نکردم) فک کنم تو ریختنش روی دیویدی مشکل دارم. اگه میشه راهنماییم کنید.
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1393، 11:58 ق‌ظ توسط rzub »

آفلاین farbodgame

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
پاسخ : ارتقا اوبونتو
« پاسخ #1 : 21 خرداد 1393، 11:06 ق‌ظ »
سلام:
ببین چون شما فایل iso را دانلود کردی میتونی با استفاده از نرم افزار unetbootin فایلت را بریزی رو فلش و بعد از رو اون نصبش کنی.
اگر هم لپ تاپت از رو فلش بوت نشد از طریق بایس,بوت را بزار رو فلش.
موفق باشی

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #2 : 21 خرداد 1393، 12:27 ب‌ظ »
واسه اپگریت ابونتو دو راه دارید:1-اپگرید از طریق dvd ابونتو (که متاسفانه دیگه از 12.04 به بعد منتشر نمیشه)2-اپگریت از طریق نت.
راه حل سوم هم پاک کردن ابونتو 12.04 و نصب 14.04 هستش.که اگر پوشه home و boot و root رو جداگونه ساخته باشید فایل ها و تنظیمات شما پاک نمی شه.
برای اپگریت از نت دو نکته رو مد نظر داشته باشید:1-کارت گرافیکی رو قبل اپگریت پاک کنید چون ممکنه تو کرنل جدید پشتیبانی نشه و منوبار سیستم بپره.2-اپگریت از نت چند مرحله ایه.اگه از دانلود شبانه می خواهید استفاده کنید باید بیدار بمونید و چند بار گزینه تایید رو بزنید(معمولا بین 700mb تا 1500mb اپگرید لازم داره.)

انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین rzub

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 21 خرداد 1393، 12:39 ب‌ظ »
farbodgame خیلی ممنونم ازت حتما امتحانش میکنم. و jackshepherd ازشماهم خیلی مچکرم ولی نمیدونم که چطور این کاررو بکنم. :(
اگه میشه یه راهنمایی بکنید (فرقی نمیکنه از چه راهی «ترمینال یا تنزیمات» هر کدومرو که راحتترین) بازم ممنون  :)
در ضمن من سیتمم PC خونگیه
« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1393، 12:46 ب‌ظ توسط rzub »

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
« پاسخ #4 : 21 خرداد 1393، 05:38 ب‌ظ »
واسه اپگریت ابونتو دو راه دارید:1-اپگرید از طریق dvd ابونتو (که متاسفانه دیگه از 12.04 به بعد منتشر نمیشه)2-اپگریت از طریق نت.
راه حل سوم هم پاک کردن ابونتو 12.04 و نصب 14.04 هستش.که اگر پوشه home و boot و root رو جداگونه ساخته باشید فایل ها و تنظیمات شما پاک نمی شه.
برای اپگریت از نت دو نکته رو مد نظر داشته باشید:1-کارت گرافیکی رو قبل اپگریت پاک کنید چون ممکنه تو کرنل جدید پشتیبانی نشه و منوبار سیستم بپره.2-اپگریت از نت چند مرحله ایه.اگه از دانلود شبانه می خواهید استفاده کنید باید بیدار بمونید و چند بار گزینه تایید رو بزنید(معمولا بین 700mb تا 1500mb اپگرید لازم داره.)

یک سوال برام پیش اومد این وسط. پوشه بوت که دقیقا می گید اگه واش پارتیشن جدا می گذاشتید، من نگذاشتم. اگه آپدیت کنم چه مشکلی برام پیش میاد؟ ???

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #5 : 21 خرداد 1393، 07:59 ب‌ظ »
تا اون‌جا که می‌دونم تا اوبونتو ۱۴٫۰۴٫۱ منتشر نشه، گزینه‌ی به‌روز رسانی برای اوبونتو ۱۲٫۰۴ نمی‌یاد، تا بتونید به صورت خودکار بروز رسانی کنید. چون کاربران توزیع‌های LTS اولویت اول برایشون پایداری هست و بعد به‌روز بودن. اوبونتو ۱۴٫۰۴٫۱ هم ۲۴ جولای ۲۰۱۴ منتشر می‌شه. بنظر من تا اون موقع صبر کنید.

آفلاین rzub

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 21 خرداد 1393، 10:25 ب‌ظ »
ممنون از پیشنهادتون. صبر میکنم تا یک ماه دیگه 14.04.1بیاد.
یه سوال دیگه: وقتی 14.04.1 اومد با آپدیت منیجر میشه آپگرید کرد؟(یعنی گزینش مثل 12.10 که الان هست میاد؟)
« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1393، 10:40 ب‌ظ توسط rzub »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 22 خرداد 1393، 12:48 ق‌ظ »
تو اپدیت منیجر یه پیغام میاد که:ابونتو 14.04 هست ایا می خواهید که اپگرید کنید.؟به راحتی رو دکمه اپگرید کلیک می کنید پسوردتون رو وارد میکنید.ابونتو ابتدا بررسی میکنه که ایا سخت افزار لازم رو برای ورژن جدید دارید یا نه.؟بعد چند مرحله ای اپگرید که تایید برنامه های دانلود شده,دستور شروع دانلود,دستور پاک سازی فایل های قدیمی و دستور نصب برنامه های جدید رو از شما میخواد.بعد تمام شدن این پروسه سیستم رو ریستارت میکنید و سیستم به ابونتو 14.04 اپگریت میشه.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #8 : 22 خرداد 1393، 01:25 ق‌ظ »
تو اپدیت منیجر یه پیغام میاد که:ابونتو 14.04 هست ایا می خواهید که اپگرید کنید.؟به راحتی رو دکمه اپگرید کلیک می کنید پسوردتون رو وارد میکنید.ابونتو ابتدا بررسی میکنه که ایا سخت افزار لازم رو برای ورژن جدید دارید یا نه.؟بعد چند مرحله ای اپگرید که تایید برنامه های دانلود شده,دستور شروع دانلود,دستور پاک سازی فایل های قدیمی و دستور نصب برنامه های جدید رو از شما میخواد.بعد تمام شدن این پروسه سیستم رو ریستارت میکنید و سیستم به ابونتو 14.04 اپگریت میشه.
البته با اینترنت پر سرعت ما از چند ساعت تا یه روز هم ممکنه طول بکشه :)
اینجوری میشه که آدم قیدش رو میزنه و 14.04 رو خودش دانلود میکنه و از اول نصب میکنه ;) زودتر تموم میشه!

آفلاین rzub

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 22 خرداد 1393، 07:34 ق‌ظ »
من اول دانلودش کردم ولی اینطوری که پیداست فایل دانلود شده  خرابه(هم با دیویدی و هم از روش farbodgame که نصب با usb رو پیشنهاد کردن امتحان کردم ولی مینویسه فایل معیوبه)برا همین فکر میکنم آپگرید بهتر باشه
ولی اگه بدونم جواب میده دوباره حاضرم دانلودش کنم. (نمیدونم) پیشنهاد شما چیه؟؟
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1393، 07:37 ق‌ظ توسط rzub »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 22 خرداد 1393، 09:01 ق‌ظ »
من اول دانلودش کردم ولی اینطوری که پیداست فایل دانلود شده  خرابه(هم با دیویدی و هم از روش farbodgame که نصب با usb رو پیشنهاد کردن امتحان کردم ولی مینویسه فایل معیوبه)برا همین فکر میکنم آپگرید بهتر باشه
ولی اگه بدونم جواب میده دوباره حاضرم دانلودش کنم. (نمیدونم) پیشنهاد شما چیه؟؟
این مشکل تو انجمن مطرح شده و تنها راه حل ان دانلود دوباره فایل ایزو هستش.(بعضی از دوستان پیشنهاد میکنند که با تورنت فایل رو تعمییر کنید ولی من دانلود دوباره رو پیشنهاد میکنم.)

آفلاین rzub

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 23 خرداد 1393، 10:19 ق‌ظ »
آقا ممنون. دوباره دانلود کردم درست شد. بازم یه سوال:
کارت گرافیک رو باید خودم نصب کنم یانه. و از کجا بفهمم نصب شده؟
(تو انجمن چیزی پیدا نکردم)

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 23 خرداد 1393، 10:32 ق‌ظ »
فکر کنم بیشترین چیزی که تو انجمن دربارش بحث شده کارت گرافیکیه.جی فورس رو نمیدونم ولی ati هنوز کارت گرافیکی سازگار با ابونتو 14.04 رو منتشر نکرده.با نصب کردن نسخه های قبلی منوبار سیستم می پره.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #13 : 24 خرداد 1393، 10:01 ق‌ظ »
آقا ممنون. دوباره دانلود کردم درست شد. بازم یه سوال:
کارت گرافیک رو باید خودم نصب کنم یانه. و از کجا بفهمم نصب شده؟
(تو انجمن چیزی پیدا نکردم)
برای نصب داخل dash سرچ کن additional driver بازش کن و بهت میگه چه درایورهایی نصب هست و ...
و یه قانون انجمن اوبونتو این هست که اگر موضوع حل شد کنار عنوان تاپیک حل شد رو اضافه کنی
و برای هر سوال هم یه تاپیک جدا با عنوان مناسب باز کنی
اگر درباره درایور به نتیجه نرسیدی یه تاپیک جدا باز کن براش
دلیلش هم اینه که نفرات بعدی راحت تر موقع سرچ به نتیجه برسن :)