انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل مهم در نصب اوبونتو 14.04 (لطفا کمک کنید !)  (دفعات بازدید: 1141 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MR.EXCEPTIONAL

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
سلام دوستان...من خواستم ubuntu 14.04 نصب کنم،بعد همون اول نصب که میخوام برم سر پارتیشن بندی پیغام زیر رو میده!

من no رو زدم چون ترسیدم هاردم رو فرمت کنه،خلاصه ادامه داد و پارتیشن بندی رو هم درست انجام دادم و از Free space یه 10 گیگ برای / و یه 6 گیگ (به میزان رمم) برای swap area ساختم ولی وقتی رو همون گزینه اول sda که بودم و install رو زدم خواست شروع کنه باز این ارور رو با یه ارور دیگه داد و من حتی yes رو زدم ولی باز ارور داد و من ترسیدم no رو زدم و از نصب خارج شد !!!

میخواستم بپرسم مشکل کجاست؟! باید yes رو میزدم یا ؟! ...
ممنون میشم جوابم رو بدید مشکلم حل شه...

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
آره عزیزم باید yes میزدی :)
گفته شما درایوت الان mount هست(مثلا قبلش با کلیک بازش کردی)
میگه برای نصب باید unmount بشه که شما هم زدی نه!

آفلاین MR.EXCEPTIONAL

• Newbie
  • *
آره عزیزم باید yes میزدی :)
گفته شما درایوت الان mount هست(مثلا قبلش با کلیک بازش کردی)
میگه برای نصب باید unmount بشه که شما هم زدی نه!

آهان...بله...خیلی خیلی ممنونم...دوباره امتحان میکنم خبر میدم...

راستی شاید بی ربط باشه ولی این میزکارتون که در وبلاگتون هست خیلی شیکه:

این رو آموزشش هست تو وبلاگتون بعد از نصب استفاده کنم؟

آفلاین MR.EXCEPTIONAL

• Newbie
  • *
ممنون نصب شد الان با اوبونتو هستم...  \\:D/

فقط یه سوال دیگه من الان اوبونتو نصب کردم در کنار ویندوز 8 خودم ولی حالا ریست که میکنم به صورت دیفالت اوبونتو رو میاره بالا...بوتش رو چطور دوگانه کنم که بتونم انتخابی وارد سیستم عامل هام بشم؟!

تو نت همه میگفتن ما ویندوز 8 برامون میاد بالا که گفته بودن با EasyBCD درستش کنید منتها در ویندوز 8 حالا من چیکار کنم از اوبونتو برا درست کردن بوتم؟!

ممنون میشم راهنمایی کنید...

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
نیازی به EasyBCD نیست!خیلی کاربرا باهاش مشکل داشتند
یه صفحه ای موقع بالا اومدن سیستمت میات به نام گراب! احتمالا برات رنگش هم بنفش باشه.باید ویندوز تو لیستش باشه و فقط کافیه انتخابش کنی
اگر نیست باید با نرم افزار boot-repair درستش کنی

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
اما درباره میزکار من :)
ببین داخل دنیای لینوکس چنتا میزکار معروف هست که شما آزادی که از هر کدوم دلت میخواد استفاده کنی unity , Gnome ,KDE , XFCE ,LXDE که هر کدوم رابط کاربری و تنظیمات خودشون رو دارند.اونی که توی وبلاگم هست میزکار XFCE هست.برای این که میزکار XFCE رو داشته باشی دوراه داری،یکی اینکه توزیع مربوط بهش رو نصب کنی که xubuntu هست .زوبونتو یه توزیع هست که زیر مجموعه اوبونتو هست ولی به جای unity از XFCE استفاده میکنه.
راه دوم اینه که XFCE رو روی همون توزیعی که داری نصب کنی.با این دستور
کد: [انتخاب]

sudo apt-get install xfce4

پیشنهاد من همیشه! راه اول هست.راه دوم برای حالتی بهتر هست که میخوای شما میزکار رو امتحان کنی
ولی وقتی میخوای از یه میزکار به شکل انتخاب اولت استفاده کنی بهتره توزیع مربوط بهش رو نصب کنی تا کمترین! مشکلات رو داشته باشی
سوالی بود در خدمتم
و یه قانون قدیمی داره انجمن اوبونتو که خوبه شما هم بدونی،هر سوال رو تو یه تاپیک جدا بپرس تا سرچ کردن برای کاربرای بعدی که مشکل مشابه دارند راحت تر باشه
درباره شخصی سازی میزکار XFCE هم توی وبلاگ توضیح دادم و هم توی فروم تاپیکش هست . همونجا یا در قسمت میزکار ها بپرسی من و بقیه دوستان سعی میکنیم اگه بتونیم کمک کنیم
موفق باشی ;)
« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1393، 02:03 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین MR.EXCEPTIONAL

• Newbie
  • *
نیازی به EasyBCD نیست!خیلی کاربرا باهاش مشکل داشتند
یه صفحه ای موقع بالا اومدن سیستمت میات به نام گراب! احتمالا برات رنگش هم بنفش باشه.باید ویندوز تو لیستش باشه و فقط کافیه انتخابش کنی
اگر نیست باید با نرم افزار boot-repair درستش کنی

ممنونم...گشتم یه کد زدم sudo update-grub رمز روتم و بعدش با ریست اون گراب اومد بالا و ویندوز 8 رو زدم و درست شد...! :)
قبلا نبود...

آفلاین MR.EXCEPTIONAL

• Newbie
  • *
اما درباره میزکار من :)
ببین داخل دنیای لینوکس چنتا میزکار معروف هست که شما آزادی که از هر کدوم دلت میخواد استفاده کنی unity , Gnome ,KDE , XFCE ,LXDE که هر کدوم رابط کاربری و تنظیمات خودشون رو دارند.اونی که توی وبلاگم هست میزکار XFCE هست.برای این که میزکار XFCE رو داشته باشی دوراه داری،یکی اینکه توزیع مربوط بهش رو نصب کنی که xubuntu هست .زوبونتو یه توزیع هست که زیر مجموعه اوبونتو هست ولی به جای unity از XFCE استفاده میکنه.
راه دوم اینه که XFCE رو روی همون توزیعی که داری نصب کنی.با این دستور
کد: [انتخاب]

sudo apt-get install xfce4

پیشنهاد من همیشه! راه اول هست.راه دوم برای حالتی بهتر هست که میخوای شما میزکار رو امتحان کنی
ولی وقتی میخوای از یه میزکار به شکل انتخاب اولت استفاده کنی بهتره توزیع مربوط بهش رو نصب کنی تا کمترین! مشکلات رو داشته باشی
سوالی بود در خدمتم
و یه قانون قدیمی داره انجمن اوبونتو که خوبه شما هم بدونی،هر سوال رو تو یه تاپیک جدا بپرس تا سرچ کردن برای کاربرای بعدی که مشکل مشابه دارند راحت تر باشه
درباره شخصی سازی میزکار XFCE هم توی وبلاگ توضیح دادم و هم توی فروم تاپیکش هست . همونجا یا در قسمت میزکار ها بپرسی من و بقیه دوستان سعی میکنیم اگه بتونیم کمک کنیم
موفق باشی ;)

آخه من تازه دیشب 1 گیگ دانلود کردم ابونتو 14.04 رو؛ حالا دوباره دانلود و نصب کنم؟! :(

حالا روش دوم رو میرم ایشالا درست میشه... چشم...راجب کدک سوال دارم الان تاپیک میزنم میپرسم..
ممنون...