انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو فون رونمایی شده توسط میزو، خیره کننده است!  (دفعات بازدید: 5289 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
نقل‌قول
یه پروژه متن باز اسم ببرید که بدون حمایت و یا گرفتن هزینه از شرکت ها سرپامونده باشه ! بشمارید ببینم چند تاس !
یه پروژه‌ای به اسم گنو که تقریبا پشتیبانی شرکت‌های عظیم پشتش نیست و مردم کمکش میکنن

ساینوژن هم بدون گوگل شاید روند رشدش پایین بیاد اما ازبین نمیره چون جامعه پشتشه

من نمی‌دونم چطوری باید بگم که قدرت جامعه از قدرت چند‌صدتا ابر شرکت بیشتره چون اونا یوزر هستن و اگه گمپانی بخواد محصولی بده برای اونا میده
JDK  انحصاری شد چند وقت بعدش اوپن JDK از جامعه برخواست
اندروید کاملا آزاد نبود و  اذیت کرد چند وقت بعدش ریپلیکنت(نسخه‌ی کاملا آزاد اندروید)اومد
و هزاران هزار مثال دیگه

لینوکس هم اون اوایل پشتیبانی شرکتی نداشت وقتی شرکتا دیدن که خوبه و میشه ازش استفاده کرد شروع کردن به کمک مای و پیشتیبانی
کرنل هم از جامعه اومده و از طریق جامعه داره رشد داده میشه

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
من فکر کنم (نظر شخصیمه نتوپین بهم هااا  ;D) سیاست کنونیکال اصلا دست گرفتن بازار جهانی نباشه در وهله اول!! چینی ها میخوان خودشون رو ابر قدرت کنن برا همین بدنبال ساخت محصولات خودشونن بجای استفاده از مخصولات دیگه.حالا کنونیکال مخش کار کرده بازار چین رو به کمک شرکت های چینی سازنده گوشی میخواد دست بگیره بازار چین خودش یعنی بازار جهانی یک میلیاردو خورده ای آدم (بیشتر نشده باشن حالا!!!) کم چیزی نیست!
بابا من یادم تو ی قسمت جومونگ بود که سوسانو با مردم چوصان قدیم رفتن چین بازار نمک رو دست گرفتن و تحریم های ظالمانه تسو رو شکستن ;D
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
اگر اونجوری که یکی از دوستان گفتن هر سیستم عاملی بتونه برنامه های سیستم های دیگه رو خواه نیتیو یا مجازی اجرا کنه پس به نظر من سیستم عامل sailfish که کار برو بچه های جداشده از نوکیا (همون گروه سازنده N900 همون گوشی مورد علاقه من که اینتل ******* شده اول پشتیبانشون بود بعد دستشونو گذاشت تو پوست گردو)باید بیاد و کل بازار رو تسخیر کنه چون هم برنامه های خودشو داره که لینوکس کامله و برنامه های اوبنتو و تایزن و اندروید رو هم میتونه اجرا کنه این یعنی همه کاری میکنه ولی تا یه شرکت درست و حسابی پشتش نباشه نمیتونه زیاد دوم بیاره البته اگه جامعه دست به کار شنو ازش حمایت کنند میتونه دوم بیاره و بهترین برند بازار بشه.
گوشی با نام جویلا Joilla با این سیستم عامل عرضه شده است.
http://www.gsmarena.com/jolla_jolla-5457.php
جالب اینکه گوشی با کمپانیش هم نامه.حیف تو ایران نیست وگرنه من همین الان گوشی HTC One S اندرویدیمو میفروختمو اینو میگرفتم.
خیلی ببخشید که تاپیک رو از روالش خارج کردم.
الان یادم افتاد که برنامه های فایر فاکس او اس رو هم میتونه اجرا کنه.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
یه پروژه‌ای به اسم گنو که تقریبا پشتیبانی شرکت‌های عظیم پشتش نیست و مردم کمکش میکنن

من نمی‌دونم چطوری باید بگم که قدرت جامعه از قدرت چند‌صدتا ابر شرکت بیشتره چون اونا یوزر هستن و اگه گمپانی بخواد محصولی بده برای اونا میده
اندروید کاملا آزاد نبود و  اذیت کرد چند وقت بعدش ریپلیکنت(نسخه‌ی کاملا آزاد اندروید)اومد
و هزاران هزار مثال دیگه

لینوکس هم اون اوایل پشتیبانی شرکتی نداشت وقتی شرکتا دیدن که خوبه و میشه ازش استفاده کرد شروع کردن به کمک مای و پیشتیبانی

گنو ! منظور توی همین برنامه های گنو بود کدوم بیشتر توسعه داده شدن ecilpse تا codeblocks ! چون کلی شرکت با ecilpse قرار داد بستن ، هر برنامه ای توی گنو پشتیبان از شرکت ها داشت توسعه پیدا کرد و الا متوقف شد. برید به ساید سورس فورج ببینید چند درصد از پروژه های متن باز در حال حیاتن ! برید بگردید بیشترشون اونایی ان که شرکتی پشت سرشون بوده.

توسعه نرم افزار هزینه لازم داره جامعه کاربری که به توسعه فرمافزار کمک نمی کنه چند درصد کاربرهای لینوکس برای توسعه سیستم عاملش حتی یه خط کد فرستادن ! چند تا شرکت توی توسعه دادن لینوکس نقش دارن ، چند در صد کد لینوکس توسط کاربرها نوشته شده چند در صد توسعه شرکت ها ، اینها قابل انکار نیست.

openjdk کارایی لازم رو نداره وخیلی از برنامه ها با همون jdk انحصاری اجرا می شن و یه سوال هم دارم چند درصد کد openjdk رو کاربرها نوشتن چند درصد از oracle گرفته شد .

آندروید رو گوگل ساخت ، ساینوژن اومد یه خورده کدش رو عوض کرد ، همین !

تا وقتی کاربرهای متن باز دست توی جیبشون نکنن و به پروژه ها کمک نکنن ، همین آشه و همین کاسه ! و تا وقتی برنامه های متن باز مفتی ان وضعیت همینه ، کاربرها انگاری متوجه نیستن که توسعه یه سیستم عامل و یا نرم افزار هزینه بره و شرکت ها هستند که الان هزینه های توسعه رو می دن نه کاربرها ، redhat از وقتی تونست روی پای خودش بایسته که اومد پشتیبانی از redhat رو پولی کرد ، درکش خیلی ساده است توسعه نرم افزار هزینه بره ، کاربرها تا مجبور نشن پول نمی دن ، برای همین شرکتها دارن هزینه هاش رو می دن و از اونطرف سود می کنن ! جامعه کاربری هم کشکه عزیزان .
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین Asghar0077

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73

و هزاران هزار مثال دیگه

گنو ! منظور توی همین برنامه های گنو بود کدوم بیشتر توسعه داده شدن ecilpse تا codeblocks ! چون کلی شرکت با ecilpse قرار داد بستن ، هر برنامه ای توی گنو پشتیبان از شرکت ها داشت توسعه پیدا کرد و الا متوقف شد. برید به ساید سورس فورج ببینید چند درصد از پروژه های متن باز در حال حیاتن ! برید بگردید بیشترشون اونایی ان که شرکتی پشت سرشون بوده.

توسعه نرم افزار هزینه لازم داره جامعه کاربری که به توسعه فرمافزار کمک نمی کنه چند درصد کاربرهای لینوکس برای توسعه سیستم عاملش حتی یه خط کد فرستادن ! چند تا شرکت توی توسعه دادن لینوکس نقش دارن ، چند در صد کد لینوکس توسط کاربرها نوشته شده چند در صد توسعه شرکت ها ، اینها قابل انکار نیست.

openjdk کارایی لازم رو نداره وخیلی از برنامه ها با همون jdk انحصاری اجرا می شن و یه سوال هم دارم چند درصد کد openjdk رو کاربرها نوشتن چند درصد از oracle گرفته شد .

تا وقتی کاربرهای متن باز دست توی جیبشون نکنن و به پروژه ها کمک نکنن ، همین آشه و همین کاسه ! و تا وقتی برنامه های متن باز مفتی ان وضعیت همینه ، کاربرها انگاری متوجه نیستن که توسعه یه سیستم عامل و یا نرم افزار هزینه بره و شرکت ها هستند که الان هزینه های توسعه رو می دن نه کاربرها ، redhat از وقتی تونست روی پای خودش بایسته که اومد پشتیبانی از redhat رو پولی کرد ، درکش خیلی ساده است توسعه نرم افزار هزینه بره ، کاربرها تا مجبور نشن پول نمی دن ، برای همین شرکتها دارن هزینه هاش رو می دن و از اونطرف سود می کنن ! جامعه کاربری هم کشکه عزیزان .

خود پروژه گنو :)
الان خیلیا به پروژه گنو آویزون هستن و دارن با استفاده از پروژه هاش سود میبرن مثل اپل!
اما از اینا بگذریم، دید شما بسیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار محدوده. با این دید محدود، همین امروز کامپیوتر لینوکسیتون رو بندازین توی توالت فرنگی (ایرانیم بود مهم نیست ;D ) و برید یه مک بخرید! همه چیزش هم باب میلتون هست! پیشرفته و کامل.
چیزی که گنو رو سر پا نگه داشته ، روح و جامعه اش هست! نه چند تا شرکت که معلوم نیست تا یک ساعت دیگه باشن یا نه (کار خداست دیگه، یه دفه اوراکل تا فردا ورشکست ممکنه بشه ;) ).

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
آزاذ بودن سورس کد و نرم افزار آزاد لزوما به این معنی نیست که کاربرای عادی میان توسعه میدن و این یعنی جامعه آزاد که پشت سرشن!(درصد کمی این شکلی!)
بلکه این سورس کد رو شرکت ها هستن که توسعه میدن و جامعه آزاد عموما این شرکت ها هستن!

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic

نقل‌قول
eclipse کجاش گنوئه آخه؟
eclipseرو غول انحصار اوراکل داره پشتیبانی‌ش میکنه
خود پروژه گنو یعنی gcc gawk  و هزاران چیز دیگه که زیر مجموعه‌ای هستن از پروژه گنو
پروژه‌هایی هم که رو سورس‌فورج هستن اکثرا کاربر محور بودن حالا به هر دلایلی زمین خوردن
دیدتون خیلی خیلی محدوده و انحصاریه

نقل‌قول

درسته هزینه‌داره
تاجایی که من می‌دونم کاربرا خیلی خوب دونیت می‌کنن حتی البته غیر ایران
خود من یه کاربرم
نه وابسته به جاییم نه شرکتی بهم پول میده
احساس نیاز کردم یه سری داکیومنت لینوکس قدیمیه و یه سری چیزاش باید ویرایش بشه پچ فرستادم کرنل چنتایی و یکی دوتاش قبول شد
من و خیلیای دیگه از فضا اومدیم؟
خیلی از بچه‌های این انجمن مثل دانیال بهزادی که جزو دولوپر‌های اوبونتو هستن از فضا اومدن؟
گوگل و اوراکل بهشون پول میده؟
نه
جامعه به ما کمک کرده و ما هم به جامعه کمک می‌کنیم

نقل‌قول
هه -
توصیه می‌کنم این لینک‌ها رو بخونین
https://en.wikipedia.org/wiki/Java_Development_Kit
https://en.wikipedia.org/wiki/OpenJDK

نقل‌قول
گوکل اندروید رو نساخت
خرید
شرکت اندروید یه شرکت جداگانه‌ای بود که گوگل خریدش
https://en.wikipedia.org/wiki/Android_(operating_system)#History

نقل‌قول
متن‌باز کاملا کلمه‌ی نابه‌جایی هست
درستش نرم‌افزار آزاد هست.
لازمه فرقشون رو بگم یا نه؟
حرفاتون پر از تناقضه
خب پشتیبانی‌شو پولی کرده سیستم‌عاملشو که پولی نکرده؟کرده؟
اصلا از نرم‌افزار آزاد رو می‌توان فروخت تحت شرایطی
لازمه بازم دلیل و مدرک بیارم که کاربرا خودشون دارن کار انجام میدن؟

خود هد کرنل آدمای فری هستن و از راه دونیشن جامعه و بنیاد‌ها(مثل بنیاد نرم‌افزار آزاد )و شرکت‌ها دارن کار می‌کنم
فیلم Revolution Os رو اگه دیدهباشین به وضوح میگه که لینوس اومد کد رو منتشر کرد و چند نفری اومدن گرفتن و ویرایش کردن و دوباره فرستادن
این یعنی یه جامعه نرم‌افزار آزادی به تمام معنا
اگه واقعا قرار بود سرنوشت من کاربر نرم‌افزار آزاد دست من و جامعه‌م نباشه و دست شرکت‌های انحصاری و شبه-انحصاری باشه که الان رو هوا بودم
دقیقا کاری که اوراکل می‌خواد بکنه

:)
الان خیلیا به پروژه گنو آویزون هستن و دارن با استفاده از پروژه هاش سود میبرن مثل اپل!
اما از اینا بگذریم، دید شما بسیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار محدوده. با این دید محدود، همین امروز کامپیوتر لینوکسیتون رو بندازین توی توالت فرنگی (ایرانیم بود مهم نیست ;D ) و برید یه مک بخرید! همه چیزش هم باب میلتون هست! پیشرفته و کامل.
چیزی که گنو رو سر پا نگه داشته ، روح و جامعه اش هست! نه چند تا شرکت که معلوم نیست تا یک ساعت دیگه باشن یا نه (کار خداست دیگه، یه دفه اوراکل تا فردا ورشکست ممکنه بشه ;) ).

آزاذ بودن سورس کد و نرم افزار آزاد لزوما به این معنی نیست که کاربرای عادی میان توسعه میدن و این یعنی جامعه آزاد که پشت سرشن!(درصد کمی این شکلی!)
بلکه این سورس کد رو شرکت ها هستن که توسعه میدن و جامعه آزاد عموما این شرکت ها هستن!
میشه یه مثال برام بزنین از شرکتی که داره یه نرم‌آفزار آزاد توسعه میده و کاربرا توسعه نمی‌دن و همون کاربرا پشت اون شرکت هستن؟
جامعه آزاد این شرکت ها هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با بخش اول حرفتون کاری ندارم چون پیش‌تر گفته بودم
اما شرکتی تمام انحصاری مثل اپل بعد ده سال میاد سورس نسخه‌های قدیمی‌شو آزاد منتشر میکنه
آیا این یعنی جامعه آزاد؟؟؟؟
یا یه شرکتی مثل گوگل میاد و خودشو خوبه نشون میده و کلی پروژه آزاد میده بیرون اما یهو میاد پشتیبانیشو ازشون قطع میکنه
آیا این آزادیه؟
آین آیا جامعه آزاده؟
جامعه من و شماییم
ماییم که می‌سازیم و ماییم که تغییر میدیم .شرکت‌ها باید خواسته‌های ما رو برطرف کنن و به قولی آویزون جامعه باشن نه اینکه ما آویزون شرکت‌ها باشیم.مثل کاری که گوگل با گوگل‌ریدر کرد.فکر نمی‌کنم کسی موافق بوده باشه با بستن گوگل‌ریدر
ملت همه بهش روی آورده بودن اما یهو بست
چرا؟خدا می‌دونه
هنوز هم یه عده هستن که به خاطر گوگل ریدر آواره شدن :دی
باید کاری کنیم که شرکت بیان و هی دنبال ما باشن نه ما دنبال اینا

زیاد شد :|

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
بهتره این حرف ها رو اینجا ادامه ندیم یه صفحه دیگه پیدا کنیم چون از بحث اصلی تایپک دور شدیم ، برید پیدا کنید منم می یام چون کلی حرف دارم  :D

مجوز ecilipse رو تا حالا خوندی اصلا ! تحت حمایت بنیاد نرم افزارهای آزاده ! بهش اجازه استفاده در برنامه های انحصاری هم می ده !

https://en.wikipedia.org/wiki/Eclipse_Public_License

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_FSF_approved_software_licenses

یه سوال چرا هرد توسعه داده نمی شه خیلی واضحه چون پشت سر هرد هیچ شرکتی نیست.

هر دو نسخه از شرکت ارکل در می یاد.

اگه نمی خرید الان آنروید هم سرنوشت مشابه پروژه های شکست خورده داشت.

همون مرورگری که تو الان باهاش کار می کنی ماله یه شرکته ! البته اگر واقعا یه مرورگر باشه نه پیج باز کن .
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1393، 01:40 ب‌ظ توسط H.m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
نه نه دوست عزیز منظورم این نبود اصلا!
منظور من از شرکتا شرکت هایی مثل canonical , novell و IBM و از این دست شرکت ها هستن که به نوعی عضو fsf هم هستن و منظورم این نیست که کاربرای عادی نقشی ندارن تو توسعه اش! اینا هم در آخر برای بیرون دادن برنامه هاشون تحت مخازن توزیع ها نیاز دارن گواهی بسته های اون شرکت رو بگیرن و توسط maintainers ها تایید بشه
منظورم در کل اینکه این جامعه ی آزاد هم تحت حمایت این دست شرکت ها هستند(البته تا حدی!) ;)