پاسخ خیلی ساده است !
با مینت شروع کنید !
اوبونتو مال مرحله بعدی هست
چرا آخه؟ من از قیافه اوبونتو خوشم میاد.
مینت خیلی زشته. حتی لوگوش!
من فقط میخوام که دلیل این دستورات و این مشکلاتو بدونم که خیلی کم جواب میدهند دوستان!
مثلاً هیچ کس نگفت که من کدوم یک از درایور هارو میبایستی نصب میکردم!
اصلا مینت رو بهتون توصیه نمیکنم و موافق هم نیستم که اوبونتو مربوط به مرحله بعد هست و مثال برای اثبات حرفم هم بیشتر رفقا در فروم هستند که با اوبونتو شروع کردند

مینت از لحاظ امنیتی مناسب نیست و خیلی بحث ها دربارش هست چون سیاست مینت این هست که آپدیت های اوبونتو رو فیلتر میکنه و به کاربر میده .مثلا اوبونتو از تاریخ انتشار یک توزیع چندین وصله برای آپدیت کرنل ارائه میده ولی مینت هیچ کدوم رو برای آپدیت نمیده و البته توجیه توسعه دهنده های مینت هم بحث پایداری هست و ...
درباره مشکلاتتون هم عجیب نیست که جواب نگرفتین

من الان به این تاپیک سر زدم و صفحه دوم تاپیک هست و طبیعتا پست های آخر رو خواهم خوند و موضوعی هم که برای تاپیک انتخاب کردید مناسب نیست و من و بقیه دوستان متوجه نمیشیم که شما در پست اول چه مشکلاتی رو مطرح کردید

و احتمالا در بحث پست های آخر شرکت خواهند کرد چون خبر ندارند شما منظورت از تاپیک چی بوده(موضوع خوب و دقیق انتخاب کنید!اوبونتوی عجیب اسم مناسبی نیست)
یه قانون ساده داره انجمن اوبونتو،هر مشکل یه تاپیک جدا و با یه عنوان خوب!البته قبلش در انجمن سرچ کنید و احتمال داره برای مشکلتون قبلا مشابه وجود داشته باشه و اون دوستمون جواب گرفته باشه
الان این کار رو شروع کن و هر کدوم رو که نتونستی حل کنی تاپیک جدا و با موضوع درست بزن
انشالله که دوستان بتونن کمک کنن
موفق باشی