انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو ی عجیب! (مشکلات خیلی زیاد در شروع ورود به نرم افزار های آزاد/متن باز)  (دفعات بازدید: 2982 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کامروا

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • ایالات متحده جهرم
بعد از بوت (قبل از این که لوگو او بونتو بیاد و زیرش چند تا نقطه حرکت کنه) یه صفحه مشکی میاد که یه اشاره گر اون بالاش داره و میتونم چیزی تایپ کنم. از نصب دریور این صفحه نمی اومد.
دوم این که همین لوگو اوبونتو از حالت گرافیکی در اومده و مثل یه فونت شده که گرافیکی نیست! دنبالشم یه سری نوشته دیگه میاد!
تو عکس معلومه!
http://askubuntu.com/questions/6033/enabling-nvidia-driver-messes-up-splash-screen

و یه مشکل دیگه این که وقتی وارد حساب کاربری می شم یه ارور میاد!
عکسشو پیوست کردم.
sudo rm /var/crash/*

آفلاین علی کدخدایان

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
ممنون هستم کامروا جان.
اگه یه توضیح هم در مورد این بدی که چی هستند. مشکل چیه و چرا باید این دستورات رو زد متشکر می شم.
و یه ترجمه کوچیک از اون لینک که دادی :دی

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
پاسخ خیلی ساده است !
با مینت شروع کنید !
اوبونتو مال مرحله بعدی هست
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین علی کدخدایان

• Newbie
  • *
پاسخ خیلی ساده است !
با مینت شروع کنید !
چرا آخه؟ من از قیافه اوبونتو خوشم میاد.
مینت خیلی زشته. حتی لوگوش!
من فقط میخوام که دلیل این دستورات و این مشکلاتو بدونم که خیلی کم جواب میدهند دوستان!
مثلاً هیچ کس نگفت که من کدوم یک از درایور هارو میبایستی نصب میکردم!

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ خیلی ساده است !
با مینت شروع کنید !
چرا آخه؟ من از قیافه اوبونتو خوشم میاد.
مینت خیلی زشته. حتی لوگوش!
من فقط میخوام که دلیل این دستورات و این مشکلاتو بدونم که خیلی کم جواب میدهند دوستان!
مثلاً هیچ کس نگفت که من کدوم یک از درایور هارو میبایستی نصب میکردم!
اصلا مینت رو بهتون توصیه نمیکنم و موافق هم نیستم که اوبونتو مربوط به مرحله بعد هست و مثال برای اثبات حرفم هم بیشتر رفقا در فروم هستند که با اوبونتو شروع کردند :)
مینت از لحاظ امنیتی مناسب نیست و خیلی بحث ها دربارش هست چون سیاست مینت این هست که آپدیت های اوبونتو رو فیلتر میکنه و به کاربر میده .مثلا اوبونتو از تاریخ انتشار یک توزیع چندین وصله برای آپدیت کرنل ارائه میده ولی مینت هیچ کدوم رو برای آپدیت نمیده و البته توجیه توسعه دهنده های مینت هم بحث پایداری هست و ...
درباره مشکلاتتون هم عجیب نیست که جواب نگرفتین :)
من الان به این تاپیک سر زدم و صفحه دوم تاپیک هست و طبیعتا پست های آخر رو خواهم خوند و موضوعی هم که برای تاپیک انتخاب کردید مناسب نیست و من و بقیه دوستان متوجه نمیشیم که شما در پست اول چه مشکلاتی رو مطرح کردید :) و احتمالا در بحث پست های آخر شرکت خواهند کرد چون خبر ندارند شما منظورت از تاپیک چی بوده(موضوع خوب و دقیق انتخاب کنید!اوبونتوی عجیب اسم مناسبی نیست)
یه قانون ساده داره انجمن اوبونتو،هر مشکل یه تاپیک جدا و با یه عنوان خوب!البته قبلش در انجمن سرچ کنید و احتمال داره برای مشکلتون قبلا مشابه وجود داشته باشه و اون دوستمون جواب گرفته باشه
الان این کار رو شروع کن و هر کدوم رو که نتونستی حل کنی تاپیک جدا و با موضوع درست بزن
انشالله که دوستان بتونن کمک کنن
موفق باشی ;)

آفلاین علی کدخدایان

• Newbie
  • *
 سلام آقای علیرضاامیرصمیمی.
درست میگید شما. شرمنده.
حالا پست هارو جدا می کنم.