درود به همگان
من خیلی وقته که دنبال یه کتاب اوبونتویی هستم و امیدوارم که این طرح به ثمر بشینه . با اجازه اساتید پیشنهادهامو میگم :
۱. از سطحی نگری دوری کنید و مثل خیلی از سایتها فقط مطالب رو از بقیه ( کپی پیست ) نکنید
۲. مثل راهنماهای اوبونتویی فقط یک نسخهء خاص رو مد نظر نگیرید که مثلا اوبونتوی ۱۴.۰۴ وووووووو
۳. توضیحات حتی الامکان گنولینوکسی باشه و توزیع خاصی رو هدف نگیره یا بهتر بگم تا اونجا که امکان داره توضیحات خانواده دبیان باشه که همه جا عملی باشه هر چند که اساس گنولینوکس یکی هست ولی تفاوت و تغییر لغات برای تازه کارایی مثل من تا حد زیادی میتونه ابهام آور و گیج کننده باشه
۴. لغات فنی رو ترجمه نکنید مثلا من نامه ها و راهنماییهایی رو از دوستان همین انجمن میخوندم که بجای Ctrl میگفتن مهار که ترجمه کنترل هست و من تازه کار هیییییی دنبال مهار بودم که ببینم چیه ؟
۵. در مقدمه حتما لینوکس و ویندوز رو به بوته آزمایش بکشونید که دلایل برتری لینوکس رو منطقی مطرح و بررسی کنید که تازه کارایی مثل من و حتی غریبه ها تفاوت را بیشتر احساس کنند

۶. در همین سایت مطالب و راهنماهای خوبی هست که میتونه کار راه انداز باشه و اگه اونارو طبقه بندی و مرتب کنید خیلی خوبه مثلا مشکل تنظیمات نور لپتاپها که به کرات مطرح شده و راه حلهای مختلفی براش گفته شده ووووو که خود همینا یه کتاب هستن
۷. اصلا نرم افزارها رو توضیح و تشریح نکنید که با کار کردن با اونا میشه ازشون سر درآورد
۸. سایتهای مرجع و کمکی خوب رو معرفی کنید
۹. حتما حتما طریقهء نصب تکی و دوگانه رو برای تازه کارایی مثل من توضیح و تشریح کنید
مهمتر از همهء این پیشنهادها مسالهء مهمی که خودم خیلی درگیرش بودم اینه که من با چندتا از اساتید نامه پرانی ;Dزیادی داشتم که ازشون میخواستم کمک کنند که سیستم رو بیشتر و بهتر بشناسم :۱۰. اصل و اساس این سیستم عامل در سیستم فایل هست که اگه اونو بتونیم بشناسیم و درک کنیم خیلی از کارهارو میتونیم خودمون انجام بدیم مثلا فایهای دانلود شده برنامه ها در فلان پوشه هست که در فلان آدرس هست ووو خوبه که این قسمت رو خیلی کار کنید و زحمتشو بکشید که خودم خیلی گشتم ولی متاسفانه همهء سایتها از روی دست هم تقلب کردن و ( کپی پیست ) کردن که نهایتا هیچ چیز بدردبخوری ازشون درنمیاد
۱۱. در مورد تفاوت cli و gui به تفصیل صحبت کنید که میتونه برای تازه کارا مفید و مفید و مفید باشه نقاط قوت و ضعفشون بررسی بشه که افراد متقاعد بشن که لینوکس یعنی استفاده از خط فرمان
۱۲. قانون کار با لینوکس رو تشریح کنید که ما تازه کارا از حفظ کردن

](*,)فرمانها پرهیز کنیم و با اون قانون لوگوی معروف و جورچین و پازل ووو بتونیم خودمون بدون مزاحمت کارهامونو انجام بدیم
ممنون از سلمان عزیز و بقیه مدیران و اساتیدی که این فکر بکر و جانانه رو میخوان به منصه ظهور بیارن امیدوارم موفق باشید