نکته: پستم ضدحاله پیشاپیش معذرت!
نظرهایی که ارائه شد بیشتر به شبکه، برنامه نویسی و هر چیز مستقل از اوبونتو مربوط میشد. من اگر بخوام کتاب جامع اوبونتو بخونم، توقع دارم در مورد اوبونتو نوشته شده باشه تا برنامه نویسی و شبکه. اگر شبکه بخوام بدونم کتابش رو می خرم نه راهنمای جامع اوبونتو!
اگر هدف تازه کارا باشه بروزرسانی
این کتاب میتونه کافی باشه، اگر هدف تمامی کاربرای نرم افزار آزاد(لینوکس و ...) باشه بهتره به ماهنامه ی سلام دنیا کمک بشه تا نوشتن یک کتاب جدید.
کسی که بخواد اوبونتو یادبگیره با کار کردن باهاش میتونه یادبگیره، اکثر ماها، کتاب خوندیم؟ نه! چون نیازی نبوده. اگر قراره کتابی نوشته بشه بهتره در مورد چیزهای تخصصی نرم افزار آزاد باشه تا سیستم عامل. مثل همین شبکه که دوستان مثال زدند. اکثر کتاب های موجود مال فدورای قرون وسطی هستند که رسما بی کاربردند. دی وی دی های آموزشی همه مبتنی بر ویندوز هستند. ما برای همه گیر کردن لینوکس بیشتر باید به محتوا بپردازیم نه اینکه بگیم لینوکس خوبه، استارت نداره به جاش دش داره، تازه ویروسم نمیگیره!. بعد که طرف نصب می کنه یه مستند فارسی پیدا نمی کنه! خوب طبیعتا بیخیالش میشه.
خوب راه حل (از نظر من) چیه؟
۱- برای اوبونتو بهتره یک FAQ بزرگ نوشته بشه. سوالاتی که خیلی تو انجمن پرسیده میشه رو در اونجا گردآوری کنیم. مثل: انویدیا دارم چجوری نصبش کنم؟ لینوکس چه زبان های برنامه نویسی پشتیبانی می کنه؟ آنتی ویروس چی بریزم؟ و ...
۲- با همکاری همدیگه کتاب های تخصصی بنویسیم(تخصصی منظورم اینه که مثلا مبحث شبکه رو از پایه شروع کنه). مثل ترجمه ی
این کتابپ.ن: لینک دوم اشتباه بود تصحیح کردم