انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل با اسکرین لت  (دفعات بازدید: 2861 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین lordfalcon

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
مشکل با اسکرین لت
« : 19 فروردین 1388، 12:37 ب‌ظ »
سلام
من فقط با زدن sudo apt-get install screenlets در ترمینال دیدم که شروع به دانلود چند تا فایل کرد .
بعد از اون screen let نصب شد و من screenlets manager  رو اجرا کردم . و بعد از اون ۳ تا اسکرین لت  دانلود کردم .
اما هیچ کدوم از اونا باز نمیشن شاید هم من بلد نیستم اونا رو اجرا کنم چون هر جوری تونستم سعی کردم که اونا رو بیارم روی دسکتاپ .
اوبنتو من 8.10 هست
اگر پیشنیازی داره واگر تنظیماتی هست لطفا بگید
با تشکر
« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1388، 01:53 ب‌ظ توسط lordfalcon »

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
پاسخ به: مشکل با اسکرین لت
« پاسخ #1 : 19 فروردین 1388، 02:00 ب‌ظ »
سلام
من فقط با زدن sudo apt-get install screenlets در ترمینال دیدم که شروع به دانلود چند تا فایل کرد .
بعد از اون screen let نصب شد و من screenlets manager  رو اجرا کردم . و بعد از اون ۳ تا اسکرین لت  دانلود کردم .
اما هیچ کدوم از اونا باز نمیشن شاید هم من بلد نیستم اونا رو اجرا کنم چون هر جوری تونستم سعی کردم که اونا رو بیارم روی دسکتاپ .
اوبنتو من 8.10 هست
اگر پیشنیازی داره واگر تنظیماتی هست لطفا بگید
با تشکر

اسکرین لت هایی که دانلود کردید باید در مسیر نصب اسکرین لت کپی کنید .

آفلاین lordfalcon

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 19 فروردین 1388، 02:14 ب‌ظ »
پس اون اسکرین لت هایی که به طور اماده و پیشفرض توی اسکرین لت منیجر هست چی اونا رو چطور میتونم فعال کنم
اسکرین لت هایی که دانلود کردید باید در مسیر نصب اسکرین لت کپی کنید .اگه میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید
ممنون

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #3 : 19 فروردین 1388، 05:09 ب‌ظ »
برای کپی اسکرین لت های جدید باید به مسیر زیر برید و اونارو کپی کنید :

user/share/screenlets/

طریقه استفادش اینه که شما روی اسکرین لت مورد نظر کلیک کرده و در سمت پنجره گزینه start/stop رو فعال میکنید و برای اینکه همیشه استارت آپ بشه گزینه Auto start in login رو انتخاب میکنید که من تو پیوست قرارش دادم.

آفلاین lordfalcon

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 26 فروردین 1388، 01:50 ب‌ظ »
برای کپی اسکرین لت های جدید باید به مسیر زیر برید و اونارو کپی کنید :

user/share/screenlets/

طریقه استفادش اینه که شما روی اسکرین لت مورد نظر کلیک کرده و در سمت پنجره گزینه start/stop رو فعال میکنید و برای اینکه همیشه استارت آپ بشه گزینه Auto start in login رو انتخاب میکنید که من تو پیوست قرارش دادم.
سلام
نشد یعنی start/stop و Auto start in login  اصلا کمرنگ شده بود و نمیشد فعالش کنی البته در دو حالت که
یکی از حالت کلیک کردن روی ایکن که میشه این گزینه ها رو فعال کرد اما هیچ فایده ای نداره چون هیچ چیزی روی دسکتاپ نمیاد و بعد از بستن پنجره و باز کردن دوباره همه چیز جای اولشه البته به غیر از گزینه Auto start in login
حالت دوم اینه که از ترمینال sudo screenlets manager رو اجرا کنیم که اولش این اخطار رو میده
 Important! You are running this application as root user, almost all functionality is disabled. You can use this to install screenlets into the system-wide path.و بعد هم همه گزینه ها غیر فعاله غیر از install , re-start all , close all ,option , و اون کشوی اخر که چند تا گزینه داره یعنی اسکرین لت ها رو هم نشون میده اما یه لایه سفید روشه و نمیشه روش کلیک کرد اما در حالت اول اینجوری نیست
حالا چه کار کنم ؟

آفلاین emab

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • من آن موجم که آرامش ندارم، به آسانی سر سازش ندارم!
    • مـــوج
« پاسخ #5 : 10 خرداد 1388، 06:01 ب‌ظ »
enable desktop effects!
من آن موجم که آرامش ندارم، به آسانی سر سازش ندارم!
http://emab.blogfa.com