انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر نکردن دکمه allow executing file as program برای اجرای برنامه  (دفعات بازدید: 6802 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohandes20

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
به مسوول همین fastbit رایانامه بده بگو موقع کامپایل پیغام خطای زیر رو می‌ده:
./configure: line 424: test: please: integer expression expected
configure: error: use
./configure: line 313: return: please: numeric argument required
./configure: line 323: exit: please: numeric argument required

بهش بگو این هم خروجی کامل کامپایل هست:
http://paste.ubuntu.com/7692057/
برای من داره بدون مشکل داره کامپایل میکنه
ولی نمیدونم چرا تموم نمیشه!الان نیم ساعت شده!

آفلاین: تمام شد وپیغام خطایی هم به نظر نمیا داده باشه ولی نمیدونم چه طوری اجراش کنم

اوبونتوی شماها چند هستش؟ فکر کنم برای آقا سلمان ۱۲.۰۴ هستش؟ و برای شما آقا علیرضا؟؟
برای من ۱۳.۰۴ هست.
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1393، 01:26 ق‌ظ توسط Mohandes20 »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
من اوبونتو استودیو ۱۴.۰۴ دارم
 مطمئنا build-essential نصب داری دیگه!یه ایمیل به این بنده خدا بزن :D

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
من که build-essential رو نصب دارم. روی اوبونتو ۱۴٫۰۴ که جواب می‌ده ولی باید بفهیم اون پیغام خطای نامفهوم چی هست.

@مهندس: بهش بگو که روی اوبونتو ۱۲٫۰۴ و ۱۳٫۰۴ اون پیغام خطا رو می‌ده.

اگر هم حوصله نداری یه اوبونتو ۱۴٫۰۴ دانلود و نصب کن خودت رو خلاص کن.

آفلاین Mohandes20

• Jr. Member
  • *
من اوبونتو استودیو ۱۴.۰۴ دارم
 مطمئنا build-essential نصب داری دیگه!یه ایمیل به این بنده خدا بزن :D

build-essential  هم اگر همون موقع نصب خود سیستم نصبش کرده که کرده وگرنه من چیزی جداگانه نصب نکردم  :oops: :( :oops:
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1393، 01:53 ق‌ظ توسط Mohandes20 »

آفلاین Mohandes20

• Jr. Member
  • *
من که build-essential رو نصب دارم. روی اوبونتو ۱۴٫۰۴ که جواب می‌ده ولی باید بفهیم اون پیغام خطای نامفهوم چی هست.

@مهندس: بهش بگو که روی اوبونتو ۱۲٫۰۴ و ۱۳٫۰۴ اون پیغام خطا رو می‌ده.

اگر هم حوصله نداری یه اوبونتو ۱۴٫۰۴ دانلود و نصب کن خودت رو خلاص کن.

آقا سلمان شما الان روی ۱۲.۰۴ تست کردید؟
من اگر بدونم تنها دلیلش اینه و به احتمال خیلی زیاد درست میشه صد در صد نصب میکنم.  :) البته اگر احتمالم بدم باز این کارو می کنم. چون کلا این مدت همش روی احتمالات حرکت کردم. اینم یه فرضیه تست شدست.  :D

آقا من اوبونتوی ۱۴.۰۴ رو چی جوری نصب کنم؟ کلا باید کل فایلاشو دانلود کنم یا میشه اینو آپگرید کرد؟
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1393، 01:55 ق‌ظ توسط Mohandes20 »

آفلاین Mohandes20

• Jr. Member
  • *
عزیز من اوبونتو ۱۳٫۰۴ دیگه عمرش تموم شده. شما باید یا از نسخه‌ی ۱۴٫۰۴ استفاده کنی یا ۱۲٫۰۴. که ترجیحاً همون ۱۴٫۰۴ رو نصب کن.

در ضمن اوبونتو نمی‌شه یک هو بپری وسطش. بایستی مطالعه کنی تا باهاش آشنا بشی. همه همین مسیر رو طی کردن، نه میون‌بر داره نه راه‌حل تستی. قدم به قدم باید بری جلو، و راهنمایی‌هایی رو که بقیه می‌کنن کامل انجام بدی. البته نه چشم و گوش بسته، بلکه بخوای کسایی که راهنمایی می‌کنن بگن فلان دستور و بهمان دستور چه کارهایی رو انجام می‌دن تا سیستمت به فنا نره.

جالبه یعنی اوبونتوی ۱۲.۰۴ از ۱۳.۰۴ هم بهتره که می فرمایید ۱۳.۰۴ عمرش گذشته ولی ۱۲.۰۴ رو به عنوان پیشنهاد دوم بعد از ۱۴.۰۴ میگید؟  :-k
با قسمت دوم حرفتونم کاملا موافقم منتها من اصلا به خاطر اجرای FastBit برای پایان نامم پام به دنیای لینوکس باز شد.  :oops: برای همینم یهو افتادم وسط اوبونتو. :'(
همین که جوابمو دادید کلا بهم ثابت شد خیلی با مرامید  :D
دستتون درد نکنه  :'( :oops:

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
اوبونتو استودیو یه چیز دیگه است. مشکل کامپایل هم از اوبونتو نیست از نویسنده‌ی اون configuration هست که صلاح ندیده برای نسخه‌های پایین‌تر اوبونتو برنامه‌اش رو بشه به‌راحتی کامپایل کرد. با نصب اوبونتو ۱۴٫۰۴ ضرر نمی‌کنی.

نه شما باید از اول نصب کنی. از این‌جا می‌تونی دانلودش کنی:
نسخه‌ی ۳۲ بیتی: http://releases.ubuntu.com/14.04/ubuntu-14.04-desktop-i386.iso
نسخه‌ی ۶۴ بیتی: http://releases.ubuntu.com/14.04/ubuntu-14.04-desktop-amd64.iso

به قول بچه‌ها، گنو/لینوکس یک سیستم‌عامل نیست یک فرهنگ است. فرهنگ انتشار آزاد اطلاعات و کمک به همدیگه.تمام کسایی که می‌یان این‌جا برای کمک به بقیه می‌یان.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
جالبه یعنی اوبونتوی ۱۲.۰۴ از ۱۳.۰۴ هم بهتره که می فرمایید ۱۳.۰۴ عمرش گذشته ولی ۱۲.۰۴ رو به عنوان پیشنهاد دوم بعد از ۱۴.۰۴ میگید؟  :-k
قوانین فروم می‌گه بیش از یک سوال توی هر تاپیک نباید پرسیده بشه ولی به هر حال.
اوبونتو به صورت کلی دو نوع نسخه‌ی مخصوص رومیزی می‌ده LTS و غیر LTS. این LTS (مخفف Long-Term Support)به معنای این هست که اون نسخه از اوبونتو برای ۵ سال پشتیبانی می‌شه و بروزرسانی‌هاش رو از مخازن اوبونتو دانلود و استفاده کرد. این نسخه‌ها هر دوسال یک‌بار منتشر می‌شن. ولی برای بقیه‌ی نسخه‌ها که سالی دوبار منتشر می‌شن پشتیبانی تقریباً یک سال هست.

نسخه‌های با پشتیبانی طولانی مدت که هنوز پشتیبانی می‌شن. اوبونتو ۱۴٫۰۴ (انتشار ماه ۰۴ سال ۲۰۱۴) و اوبونتو ۱۲٫۰۴ (انتشار ماه ۰۴ سال ۲۰۱۲)
نسخه‌های عادی که هنوز پشتیبانی می‌شن: اوبونتو ۱۳٫۱۰ (یک ماه دیگه پشتیانیش تمومه)

آفلاین Mohandes20

• Jr. Member
  • *
۱- اوبونتو استودیو یه چیز دیگه است.
۲- با نصب اوبونتو ۱۴٫۰۴ ضرر نمی‌کنی.
۳- به قول بچه‌ها، گنو/لینوکس یک سیستم‌عامل نیست یک فرهنگ است. فرهنگ انتشار آزاد اطلاعات و کمک به همدیگه.تمام کسایی که می‌یان این‌جا برای کمک به بقیه می‌یان.

۱- اینی که لینکشو دادید استودیوشه؟ چون آقا علیرضا تو استودیو جواب گرفتند فکر می کنم استودیو نصب کنم احتمالا بهتره. البته من کلا نمیدونم اینا چه فرقی دارند. هر چی شما بگی همونو نصب می کنم. فقط خواستم حالا که داریم احتیاطو رعایت می کنیم کلا همه کارمون محتاطانه باشه
۲-  :D
۳- من واقعا از همه ی شما تشکر می کنم  :'( مرسی مرسی  :)

آفلاین Mohandes20

• Jr. Member
  • *
اوبونتو به صورت کلی دو نوع نسخه‌ی مخصوص رومیزی می‌ده LTS و غیر LTS ...
اوه بله  ::) فکر کنم قبلا این مطلبو یه جایی دیده بودم ولی الان اصلا یادم نبود :oops:  :)
ممنون بابت توضیحاتتون

ارادتمندیم سلمان خان  :lolflag:

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
 - من با fedora کامپایلش کردم  ;D
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
همونطور که سلمان گفت کاری به اوبونتو استودیو بودن نداره :)
کار به ۱۴.۰۴ بودن داره
اوبونتو یه سری توزیع زیر مجموعه داره
 , ubuntu , kubuntu , xubuntu , lubuntu , edubuntu , ubuntu studio
که کاربر بر اساس سلیقش یا نیازش ممکنه ازون توزیع های زیر مجموعه استفاده کنه که یه سری برنامه پیش فرض روش نصب هست یا میزکار متفاوتی داره

آفلاین Mohandes20

• Jr. Member
  • *
شما باید از اول نصب کنی. از این‌جا می‌تونی دانلودش کنی:
نسخه‌ی ۳۲ بیتی: http://releases.ubuntu.com/14.04/ubuntu-14.04-desktop-i386.iso
سلام
نزدیک 18 ساعت طول کشید دانلودش اما بالاخره تموم شد  :o
برای انتقال برنامه به فلش هم از unetbootin-windows-608 استفاده کردم. (با استفاده از راهنمایی هایی که قبلا در فروم انجام شده بود)

حالا وقتی اومدم از روی فلش بوت کنم اول صفحه ای مثل عکس 1 اومد بعد با اشاره گر صفحه کلید رفتم روی Install اما هرچی اینتر زدم کاری نکرد آخرش کامپیوترو با دکمه پاورش خاموش کردم گفتم شاید نباید دست می زدم همون دیفالتش انجام میشد
سری بعد در عکس 2 یه سری نوشته اومد حرف I به نشانه install رو وارد کردم ولی باز کاری نکرد.
خاموش / روشن  :oops:
این سری خود سیستم میخواست اوتوماتیک بوت کنه ولی باز نکرد منم help رو نوشتم شاید سر در بیارم (عکس 3) باز به جایی نرسیدم. آخه چیز درست درمونی از راهنماش درنمیومد

بعدم تو فروم دوباره سرچ کردم نهایتا دیدم باید گزارش بدم...  ](*,)
حالا اشکال نداره
کم کم یاد می گیرم
 :D نگاه کنید تو رو خدا... خودم دارم نصفه شبی به خودم دلداری می دم ::) خب چی کار کنم الان همتون خوابید باید صبر کنم صبح شه

آفلاین Mohandes20

• Jr. Member
  • *
الان فقط مشکلم اینه که نمیتونم برم سر اون صفحه ای که باید پارتیشن بندی کنم (همین جا گیر کرده) وگرنه اون دفعه هم خودم اوبونتومو نصب کردم   ;)
بقیشو بلدم

:?: آقا سلمان برای این سوالم که ادامه حرفامون بود باید پست جدید باز می کردم؟ 
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1393، 05:04 ق‌ظ توسط Mohandes20 »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
سلام.

نه موضوع جدید نمی‌خواد. منظور این هست که اگه یکی دیگه این سوال رو دید، گیج نشه و بتونه از اول تا آخرش رو راحت بخونه و سوال تو سوال نشه!

۱. روی Try Ubuntu without installing که می‌زنی چی می‌گه؟

۲. این نرم‌افزار unetbootin نرم‌افزار خوبی هست، ولی همین منوی اول کار که برای نصب هست رو عوض می‌کنه، اگه خواستی خود اوبونتو به صورت پیش‌فرض نرم‌افزار usb-creator رو نصب شده داره که می‌تونی از اون هم استفاده کنی. (عکس‌های پیوست)

۳. مطمئنی فایل درست دانلود شده؟ باید md5 اون رو چک کنی (توی انجمن زیاد در موردش صحبت شده) و با نسخه‌ی مورد نظر شما یکی باشه.
http://releases.ubuntu.com/trusty/MD5SUMS
dccff28314d9ae4ed262cfc6f35e5153 *ubuntu-14.04-desktop-amd64.iso
c4d4d037d7d0a05e8f526d18aa25fb5e *ubuntu-14.04-desktop-i386.iso
01545fa976c8367b4f0d59169ac4866c *ubuntu-14.04-server-amd64.iso
08d25bf879e353686a974b7b14ae7d81 *ubuntu-14.04-server-i386.iso
b31731ea6cdbebe1d02f8193db420886 *wubi.exe