انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات اینترنتی اوبونتو(حل شد)  (دفعات بازدید: 1049 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
مشکلات اینترنتی اوبونتو(حل شد)
« : 03 تیر 1393، 09:06 ب‌ظ »
این اوبونتو داره دیوونم میکنه  :-X ](*,) ](*,) ](*,)
----------------------
این اوبونتو 14.04 اصلا قبل از این اصلا هیــــــــــــچ مشکلی در اینترنت نداشت و خیلی متعجبم کرد (این 13.04 منو تیککه پاره کرد  ](*,) انقد حرصم داد داشتم به خودزنی می افتادم )همینجوری متعجب و خوشحال با اوبونتو کار میکردم وفوقش هر هفته  یه بار میرفتم تو ویندوز (همونش هم اشتباهی میرفتم)
 بعد یه بار یهو sleep شد دیگه بیدار نشد و منم طبیعتا به طور سخت افزاری shut down اش کردم بعدش اصلا این سیستم عامل _____بالا نمی اومد و کل روش هایی ریکاوری ای که بلد بودم و بر روی اوبونتو 13.04 کار میکرد رو این ____ اجرا نشد و من هم یک کاربر معمولی هستم و از این کامندها جز apt هیچی حالیم نمیشه طبیعتا میرم اوبونتو رو از اول نصب میکنم و
اولین بار نصب شد ولی این اوبونتوی _____ وای فای رو اصلا نشناخت
دومین بار هم همونجوری
سومین بار نصب شد وای فای رو هم شناخت ولی این ___________________________________________ وای فای همسایه هارو (خوبه سیگنالشون هم کمتره)میشناخت مال مارو نمیشناخت ](*,)
چهارمین بار با کمال افتخار زمانی که در حالت  لایو بود وای-فای مارو شناخت ولی اصلا نصب نشد
پنجمین بار این نصب شد وای فای رو هم شناختت بعد رو شبکه خودمون کلیک کردم بعد این سیستم عامل یا بهتره بگم زاغارتی اواس و _______________________________________________________________ یه ارور داد دیگه نشناختش ( هیچ شکلکی نیست که بتونم حس خودمو در اون لحظه نشون بدم)

بعدشم هیچی دیگه نا امیدانه در مقابل این باگ های عجق وجق اوبونتو سر تسلیم فرود آوردم

الان هیچ راه حلی ندارین که بتونه کمکم کنه؟؟؟ توزیعی هست که اصلا در زمینه اینترنت هیچ باگی نداشته باشه؟؟؟ ایا باید بشینم این کویر مایکروسافت رو تحمل کنم ؟؟؟؟  ](*,)
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1393، 09:10 ب‌ظ توسط sun microsystems »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : این اوبونتو روانیم کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« پاسخ #1 : 03 تیر 1393، 09:19 ب‌ظ »
برادر من اول اسم تاپیکت رو درست کن
اینجوری بهتر بهت کمک میکنن :)
دوما الان در حال حاضر! چه مشکلی داری!واضح بدون عصبانیت! توضیح بده و بگو تا حالا چه کارهایی برای رفعش کردی و حل نشده!اینجوری بقیه میتونن کمکت کنند ولی اینجوری نمیتونی جواب خوب بگیری

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : این اوبونتو روانیم کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« پاسخ #2 : 03 تیر 1393، 09:42 ب‌ظ »
بالاخره ۱۳٫۰۴ داری یا ۱۴٫۰۴؟

اگه مشکل فقط نشناختن وای‌فای هست که اون رو می‌شد یه جوری حل کرد. حالا اصلاً نصب نمی‌شه؟ اصلاً چه نیازی داری که موقع نصب به اینترنت وصل باشی؟ به اینترنت وصل نباش، نصب کن تا بعدن ببینیم که مدل وای‌فای چی هست.

• High Sr. Member
  • *
مشکلات اینتر نتی
« پاسخ #3 : 03 تیر 1393، 10:55 ب‌ظ »
13.04قبلش نصب بود بعد14.04 اش کردم
---------------
کاری که برای ریکاوری کردم

advanced option of ubuntu --->dpkg
قبلا کلی کار رو سیستم عامل انجام می داد بعد کرنلش رو چک میکرد و بعدش اوبونتو سر حال تر از همیشه بالا میومد
ولی الان 3 خط میاره بعد 5 ساعت میبینی همون 3خط سر جاشه
هر چند دیگه اونو پاکش کردم

-------------------------
نصبش که نصب شد
موقع نصب اصلا مهم نیست
من دارم بعدش که نصب شده رو میگم
-----------------------
یه کاریش میشه کرد؟؟؟ خدا کنه
----------
عنوانم الان عوضش میکنم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
پاسخ : باگ های عجیب غریب اوبونتو
« پاسخ #4 : 03 تیر 1393، 11:02 ب‌ظ »
یعنی الآن همه‌چیز سرجاش هست فقط وایرلس رو نمی‌شناسه. درسته؟

طبق تجربه‌ی من بروزرسانی به نسخه‌ی جدید (بدون نصب از اول و از طریق اینترنت مثلاً) باعث می‌شه که سیستم‌عامل بشدت ناپایدار بشه و اگه همون رو از اول نصب کنیم بهتر جواب می‌ده.

توی ترمینال دستور زیر رو بزن وجوابش رو بذار این‌جا تا ببینیم که وایرلس شما از چه مدلی هست.
$ lspci
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1393، 11:04 ب‌ظ توسط سلمان م. »

• High Sr. Member
  • *
پاسخ : مشکلات اینترنتی اوبونتو
« پاسخ #5 : 04 تیر 1393، 10:38 ق‌ظ »
ممنونم از کمکتون  ;D
نقل‌قول
00:00.0 Host bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] Family 14h Processor Root Complex
00:01.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Wrestler [Radeon HD 7310]
00:01.1 Audio device: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Wrestler HDMI Audio
00:04.0 PCI bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] Family 14h Processor Root Port
00:05.0 PCI bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] Family 14h Processor Root Port
00:10.0 USB controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] FCH USB XHCI Controller (rev 03)
00:11.0 SATA controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] FCH SATA Controller [AHCI mode]
00:12.0 USB controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] FCH USB OHCI Controller (rev 11)
00:12.2 USB controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] FCH USB EHCI Controller (rev 11)
00:13.0 USB controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] FCH USB OHCI Controller (rev 11)
00:13.2 USB controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] FCH USB EHCI Controller (rev 11)
00:14.0 SMBus: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] FCH SMBus Controller (rev 14)
00:14.2 Audio device: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] FCH Azalia Controller (rev 01)
00:14.3 ISA bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] FCH LPC Bridge (rev 11)
00:14.4 PCI bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] FCH PCI Bridge (rev 40)
00:14.5 USB controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] FCH USB OHCI Controller (rev 11)
00:18.0 Host bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] Family 12h/14h Processor Function 0 (rev 43)
00:18.1 Host bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] Family 12h/14h Processor Function 1
00:18.2 Host bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] Family 12h/14h Processor Function 2
00:18.3 Host bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] Family 12h/14h Processor Function 3
00:18.4 Host bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] Family 12h/14h Processor Function 4
00:18.5 Host bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] Family 12h/14h Processor Function 6
00:18.6 Host bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] Family 12h/14h Processor Function 5
00:18.7 Host bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] Family 12h/14h Processor Function 7
01:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller (rev 07)
02:00.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4313 802.11bgn Wireless Network Adapter (rev 01)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #6 : 04 تیر 1393، 11:41 ق‌ظ »
من فرض می‌کنم که جواب سوال قبلیم بله بود :)

البته من می‌دونستم که مدل وایرلس شما «برادکام» هست! فقط می‌خواستم مطمئن بشم. چون فقط این شرکت هست که راه‌اندازهاش رو عین آدم منتشر نکرده.

به اینترنت وصل شو و سپس دستورهای زیر رو توی ترمینال بزن:
$ sudo apt-get update
$ sudo apt-get install firmware-b43-installer
و سپس ری‌استارت کن ببین درست شده یا نه.

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 04 تیر 1393، 08:11 ب‌ظ »
عالی شد . دست شما درد نکنه \\:D/