این اوبونتو داره دیوونم میکنه
----------------------
این اوبونتو 14.04 اصلا قبل از این اصلا هیــــــــــــچ مشکلی در اینترنت نداشت و خیلی متعجبم کرد (این 13.04 منو تیککه پاره کرد
انقد حرصم داد داشتم به خودزنی می افتادم )همینجوری متعجب و خوشحال با اوبونتو کار میکردم وفوقش هر هفته یه بار میرفتم تو ویندوز (همونش هم اشتباهی میرفتم)
بعد یه بار یهو sleep شد دیگه بیدار نشد و منم طبیعتا به طور سخت افزاری shut down اش کردم بعدش اصلا این سیستم عامل _____بالا نمی اومد و کل روش هایی ریکاوری ای که بلد بودم و بر روی اوبونتو 13.04 کار میکرد رو این ____ اجرا نشد و من هم یک کاربر معمولی هستم و از این کامندها جز apt هیچی حالیم نمیشه طبیعتا میرم اوبونتو رو از اول نصب میکنم و
اولین بار نصب شد ولی این اوبونتوی _____ وای فای رو اصلا نشناخت
دومین بار هم همونجوری
سومین بار نصب شد وای فای رو هم شناخت ولی این ___________________________________________ وای فای همسایه هارو (خوبه سیگنالشون هم کمتره)میشناخت مال مارو نمیشناخت
چهارمین بار با کمال افتخار زمانی که در حالت لایو بود وای-فای مارو شناخت ولی اصلا نصب نشد
پنجمین بار این نصب شد وای فای رو هم شناختت بعد رو شبکه خودمون کلیک کردم بعد این سیستم عامل یا بهتره بگم زاغارتی اواس و _______________________________________________________________ یه ارور داد دیگه نشناختش ( هیچ شکلکی نیست که بتونم حس خودمو در اون لحظه نشون بدم)
بعدشم هیچی دیگه نا امیدانه در مقابل این باگ های عجق وجق اوبونتو سر تسلیم فرود آوردم
الان هیچ راه حلی ندارین که بتونه کمکم کنه؟؟؟ توزیعی هست که اصلا در زمینه اینترنت هیچ باگی نداشته باشه؟؟؟ ایا باید بشینم این کویر مایکروسافت رو تحمل کنم ؟؟؟؟