انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Spyware در اوبونتو ۱۴٫۰۴  (دفعات بازدید: 1097 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین SLACKER

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 868
Spyware در اوبونتو ۱۴٫۰۴
« : 04 تیر 1393، 04:27 ق‌ظ »
سلام دوستان
توي سايت http://linuxreview.ir/ بررسي اوبونتو 14.04 ميخوندم كه يك نفر اينو نوشته بود:

من این نسخه رو نصب کردم و به چند دلیل اون رو کامل حذف کردم و به پارسیکس پیوستم:
۱- مصرف رم فوق‌العاده بالا(حداقل ۱.۶G و تا ۳G نیز رسیده)
۲- عدم کارایی unity با درایور پیش فرض کارت گرافیک(nouveau) که باعث میشه تعداد نرم‌افزارهای در حال اجرای همزمان سیستم رو به شدت کند کنه – پیشنهاد می کنم از گنوم استفاده کنید
۳- جستجو و ایندکس کردن فایل‌های شما( هر چند میشه این جستجو رو غیر فعال کرد اما به طور پیش فرض فعال هس و هر چی اون رو kill کنید دوباره اجرا میشه)
و دلایلی که هنوز به اثبات نرسیده ولی احساس می‌کنم spyware روی اوبونتو وجود داره که نیاز به بررسی بیشتر و مانیتور کردن ارسال و دریافتهای اینترنت داره

من به پارسیکس رفتم باورتون نمیشه وقتی سیستم عامل میاد بالا فقط ۴۵۰M رم می‌گیره تازه نسخه ۶۴ بیتی!
نظرم اینه که ما جامعه لینوکس ایران باید از لینوکس آقای باغومیان(پارسیکس) استفاده کنیم و هر کسی بیاد در حد توان و وقت خودش دین خودش رو به سیستم عامل لینوکس و به طور خاص پارسیکس ادا کنه. بیایم هممون رو این توزیع کار کنیم و از جاسوسی های بعضی از توزیع ها خلاص شیم.

ايا حقيقت داره؟  :o

اينم لينكش:
http://linuxreview.ir/1393/03/ubuntu-14-04-lts-review/
اسلکور

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
پاسخ : Spyware در اوبونتو ۱۴٫۰۴
« پاسخ #1 : 04 تیر 1393، 05:51 ق‌ظ »
جدی نگیرید :)

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #2 : 04 تیر 1393، 06:28 ق‌ظ »
تا حدودی صحت داره مثلا همین ارسال و دریافت های گاه و بی گاهش که بی هیچ دلیلی وصل می شه سرورهای کونیکال ، اصلا به چه حقی بدون اجازه من خودشو ولو برای آپدیت کش APT چک می کنه ! و از اون مهمتر و خطرناک تر اینه که هر سیستم عاملی که محبوب بشه مورد علاقه سرویس های جاسوسی قرار می گیره حالا کنویکال هم با تهدید یا تطمیع مجبور کنن شما می تونی کاریش کنی ! نکنه فکر کردین برتانیا ! سرویس جاسوسی نداره ؟ بحث دیگه ای هم که هست توی توزیع هایی مثل آرچ تکلیف شمامشخصه و بسته بندی آرچ طوریه که آدم اطمینان بیشتری به وجود عدم نرم افزار جاسوسی میان برنامه ها داره چون تا آنجایی که من فهمیدم توی آرچ سورس دریافت می شه نه باینری اما توی اوبونتو ، باینری دریافت می شه و حالا مثلا شما فرض کن کد برنامه فایرفاکس عوض شده باشه و یه در پشت واسه کنویکال توش باز باشه شما اصلا امکان داره بفهمی نه خیر (پارسیکس هم همینجوریه اصلا به جز آرچ و سنتوس همه همینجورین یعنی نمی شه به باینری ها اعتمادکرد) ولی خوب لنگه کفشی در بیابان نعمت است ما هم که آپولو هوا نمی کنیم توی این جاسوس بازار آدم به اوبونتو و سایر توزیع های لینوکس اعتماد نکنه قشنگ باید بره بمیره !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #3 : 04 تیر 1393، 01:58 ب‌ظ »
اون دوستمون که کامنت گذاشتن دارن اوبونتو رو با پارسیکس مقایسه می‌کنن. یعنی الآن پارسیکس شق‌القمر کرده و مصرف رو پایین آورده؟ گنوم‌-شل (نسخه ۳٫۶)من ۳٫۶ درصد از ۴ گیگ رم رو مصرف می‌کنه تقریباً ۱۴۵ مگابایت، نمی دونم اون یونیتی که ایشون دارن چجوری حداقل ۱٫۶ گیگابایت رم مصرف می‌کنه و تا ۳ گیگ هم می‌رسه!!

بنظر من اگه کسی نمی خواد اوبونتو کار کنه چرا بره پارسیکس استفاده کنه؟ مگه خود دبیان چه مساله‌ای داره که کسی بخواد پارسیکس که بر پایه‌ی دبیان هست رو استفاده کنه؟ وقتی به قول شما به اوبونتو اطمینانی نیست اون‌وقت به پارسیکس می‌شه اطمینان کرد؟

بنظر شخصی من هیچ ارزشی برای جامعه‌ی ایرانی نداره که کسی از توزیع پارسیکس استفاده کنه.  اگه اوبونتو رو نمی‌پسندید، فدورا رو استفاده کنید یا دبیان یا اوپن‌سوزه یا آرچ یا هزارتا توزیع قدرتمند و عالی. و مشکلات اون‌ها رو رفع کردن به همه‌ی استفاده کننده‌ها سود می‌رسونه.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #4 : 04 تیر 1393، 02:00 ب‌ظ »
اصلا به چه حقی بدون اجازه من خودشو ولو برای آپدیت کش APT چک می کنه !
خوب این قابلیت رو می‌شه غیرفعال کرد.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
« پاسخ #5 : 04 تیر 1393، 06:41 ب‌ظ »
بازم بحث جاسوسی ابونتو.(دوستان با اطمینان خاطر میگم این قضیه از اولش هم به اون صورتی که طرح شده بود نبوده و الان هم هیچ چیزی شما رو تهدید نمیکنه.نرم افزار ازاد و متن باز یعنی ازادی کامل و بی حد و حصر)
مصرف رم 3gb در ابونتو,من تازه میشنوم.من 64بیتی دارم حداکثر 600mb میرسه.میزکار یونیتی هم اصلا مشکلی نیست, دوست ندارید به راحتی اب خوردن میزکار مورد علاقه خود را نصب کنید.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #6 : 05 تیر 1393، 01:10 ق‌ظ »
من با چند تا برنامه باز و 200 تا تب مرورگر و این جور چیزا تازه شده 3 گیگ ;D

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #7 : 05 تیر 1393، 01:29 ق‌ظ »
زیر ۴۵۰ مگ با فایرفاکس xdman ترمینال(nethogs) و یکی دو برنامه دیگه روی گنوم کلاسیک.