انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در هاردهای اکسترنال ntfs  (دفعات بازدید: 2443 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

lomion

• مهمان
مشکل در هاردهای اکسترنال ntfs
« : 14 خرداد 1386، 09:54 ب‌ظ »
سلام
من  برای دیدن و کار با کوبونتو، نسخه ۷.۰۴ رو نصب کردم.
من یه هارد اکسترنال دارم که چند تا پارتیشن داره که یکیش به ntfs فرمت شده. وقتی وصلش می کنم، پارتیشن های دیگه هارد‌(جز ntfs)، شناخته می شن کار می کنن ولی این پارتیشن شناخته نمی شه و کار نمیکنه. تو کامپیوترم پارتیشن داخلی ntfs دارم و بدون مشکل با هاش کار می کنم.
کسی می دونه چرا کوبونتو با پارتیشن خارجی ntfs مشکل داره؟ (در حالی که من توی اوبونتو این مشکل رو نداشتم.)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: مشکل در هاردهای اکسترنال ntfs
« پاسخ #1 : 14 خرداد 1386، 10:09 ب‌ظ »
سلام
ببینین می تونین mount ش کنین ؟ از دستور fdisk -l استفاده کنین بهتون میگه چه پارتیشنی هست . کوبونتو همون اوبونتو هستش فرقی نداره فقط display managerش فرق داره

lomion

• مهمان
« پاسخ #2 : 14 خرداد 1386، 10:38 ب‌ظ »
می تونم با اون دستور ببینمش. امتحانی mountش کردم ولی نمی تونم به جایی که mount دسترسی پیدا کنم. Premission Denied می ده (حتی برای خوندن) و با sudo هم نمی تونم با اون دارکتوری کارکنم.
من میدونم که کوبونتو فرقی با اوبونتو نداره ولی من این مساله رو دیدم. حتی امروز Elive رو هم که نصب کردم راحت شناختش. این مشکل فقط توی کوبونتو پیش اومده که برام عجیبه.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #3 : 14 خرداد 1386، 10:47 ب‌ظ »
خوب پس شما بسته های زیر رو نصب کردین ؟
ntfs-3g      ntfs-config   ntfsprogs

اگه !! نصب کردین برین منوی application اونجا system tools و گزینه ntfs configuration tools رو انتخاب کنین و دوتا تیکشو بذارید و در صورت امکان x-server رو رستارت کنین

lomion

• مهمان
« پاسخ #4 : 14 خرداد 1386، 10:49 ب‌ظ »
این کار ها رو کردم و جواب نداد. 

lomion

• مهمان
« پاسخ #5 : 13 مهر 1386، 08:09 ب‌ظ »
هم چنان بی راه حل موند... و من با اوبونتو دارم کار می‌کنم.... فعلا صورت مساله پاک شد.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #6 : 14 مهر 1386، 12:36 ق‌ظ »
خب اگر مونت کنید و بعد ALT+F2 رو بزنید و بنویسید kdesu konqueror و بعد خودتون دستی مجوزها رو تغییر بدید چی؟ اینطور خیلی راحته!

و حتی یک کار جالبتر هم هست که توی اوبونتو نمونش رو نداریم! :

به System Setting برید و به بخش Advanced مراجعه کنید. در قسمت System Administration گزینه‌ی Disk & File Systems رو انتخاب کنید! بعد از ورود به این قسمت، در پایین پنجره روی کلید Administrator Mode کلیک کنید و رمز رو بدید و هر تنظیماتی که میخواید اعمال کنید!  ;)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-: