انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اتصال به اینترنت در ترمینال (حل شد)  (دفعات بازدید: 772 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین thd

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام من یه مدته لینوکسس نصب کردم یعنی تو لینوکس هنوز مبتدی هستم
هروق که میخوام لیست مخازن را اپدیت کنم یا نرم افزار نصب کنم این ارور رو میده تا حالا 4 بار اوبونتو رو از اول نصب کردم

W: Failed to fetch cdrom://Ubuntu 14.04 LTS _Trusty Tahr_ - Release i386 (20140417)/dists/trusty/restricted/binary-i386/Packages  Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs

E: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.

یا

Not found
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1393، 12:05 ب‌ظ توسط thd »

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
پاسخ : مشکل در اتصال به اینترنت در ترمینال
« پاسخ #1 : 05 تیر 1393، 06:42 ب‌ظ »
سلام من یه مدته لینوکسس نصب کردم یعنی تو لینوکس هنوز مبتدی هستم
هروق که میخوام لیست مخازن را اپدیت کنم یا نرم افزار نصب کنم این ارور رو میده تا حالا 4 بار اوبونتو رو از اول نصب کردم

W: Failed to fetch cdrom://Ubuntu 14.04 LTS _Trusty Tahr_ - Release i386 (20140417)/dists/trusty/restricted/binary-i386/Packages  Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs

E: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.

یا

Not found
سلام
این کد رو بزنید :
sudo apt-get update
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : مشکل در اتصال به اینترنت در ترمینال
« پاسخ #2 : 05 تیر 1393، 06:53 ب‌ظ »
چهار بار اوبونتو رو از اول نصب کردی؟ جدی می‌گی؟ ](*,)

این فقط می‌خواد یک تیک رو برداری.