انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی به مناسبت انتشار نسخه 9.04 (Jaunty Jackalop)  (دفعات بازدید: 9587 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
برای کسانی هست که مایلن این کار رو انجام بدن! یعنی میتونید بیاید و اصلا کاری به این نداشته باشید.
:)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
دوستان، خواهران و برادران عزیز شرکت در جشن برای عمومی علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و نیاز به هیچ مدرک شناسایی نیست! کافیه دست چند تا از دوستاتون رو بگیرید و تشریف بیارید ;)
زمان و مکان جشن هم اعلام شد.
http://wiki.ubuntu.ir/JauntyJackalopeReleaseParty

خدا ما از دست این موهی خلاص کنه...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین ARH

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • Hardware Enthusiast
    • پروفايل شخصي من در گوگل

هزینه این جشن توسط Canonical Ltd پرداخت میشه یا حامی مالی دیگه هم وجود داره ؟ 

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
خب یه سلامتی من که نمیتونم بیام..... دقیقا با کنکور ما همزمان شده

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
پاسخ به: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی
« پاسخ #19 : 05 اردیبهشت 1388، 07:16 ب‌ظ »

کانونیکال ؟  ](*,) ](*,)

نه دوست عزیز
هزینه ی این جشن توسط اسپانسر و مبالغی که از طریق فروش دیسک هما به صندوق انجمن واریز شده در میاد.
کانونیکال همچون همیشه دیسک های اوبونتو رو واسه ی جشن می فرسته  :)

به هر حال خوشحالم که زمان جشن قطعی شد و بسیاری از نگرانی های!!! کاربران رفع شد.
موفق باشید
« آخرین ویرایش: 05 اردیبهشت 1388، 09:00 ب‌ظ توسط badjoker »
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین ARH

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • Hardware Enthusiast
    • پروفايل شخصي من در گوگل

نه دوست عزیز
هزینه ی این جشن توسط و البته اسپانسر و مبالغی که از طریق فروش دیسک هما به صندوق انجمن واریز شده در میاد.
یک بخش از جملتون مثل اینکه از قلم افتاده بود. میشه مجددا بفرمایید توسط کی هزینه اصلی جشن تامین میشه ؟.

آفلاین mit

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام. من تازه عضو این سایت شدم.
اوبونتو ubuntu-8.10-desktop-i386 رو هم دانلود کردم چند وقت پیش. میخوام شروع کنم.

خبر جشن رو شنیدم. متأسفانه نمیتونم بیام چون من فعلاً شیرازم، شدیداً سرم شلوغه. فکر نکنم  17 ام اردیبهشت تهران باشم.

ولی برای کمک به این جشن من یک مجله علمی دارم که روزانه میانگین 4000 بازدید داره. میتونم بنر حمایت از این جشن رو توس سایت بگذارم.
عرض بنر 280 پیکسل باشه و طول(بلندی) نهایتا 300 پیکسل. حالا یکم بیشتر یا کمتر مسئله ای نداره.

همچنین در انتشار مقالات شما (با حفظ حقوق مالکیت و لینک به منبع) هم میتونم کمکی کنم.

امیدوارم با استفاده از مقالات و کمک دوستان هم بتونم اوبونتو رو نصب کنم و هم اینکه در استفاده از اون حرفه ای بشم.

با نهایت احترام، محمد رشیدی
مجله علمی کائسناhttp://www.ksna.ir
تماس با من: http://www.ksna.ir/contact-us/24-administrator-contacts/1-mohammad-rashidi.html
این هم شماره تماس: 09370155439

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
خوب دوستان زمامن جشن هم معلوم شده. انشاءالله که دوستان بتوانند بیان. حداقل کسانی که هم نتونستند فکر کنم توی خود ویکی عکس جشن هم بزارن. حالا اشکالی هم نداره که رییس سایت یه گروهی هم تشکیل بده (از بچه های خود انجمن یا غیره - ولی مطمئن و متعهد - کل بچهای انجمن مطمئن و متعهد هستند ، منظورم غیره هستند) برای فیلم برداری یا عکس برداری و تموم اونا رو تبدیل به سی دی یا دی وی دی کنه و بفروشه یا رایگان بده.

یا یه تایپیک هم توی انجمن یا توی ویکی ایجاد بشه مثل قبلا که عکس ها رو توش بزارن ولی این دفعه اگه کسی با موبایلش فیلمی هم گرفت (اگر مسئولان سایت) اجازه بدن اونم آپلود کنه اگر فیلم هم بادوربین دیجیتال گرفتید اگر قابلیت اپلودش رو دارید بزارید تا کسایی که نیومدند و adsl دارن دانلود کنند و حالش رو ببرن.

اینم یه نظر بود برای عکس و فیلم.

تا جشن انتشار چندروزی باقی نیست...
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
من بازم مثل جشن قبلی نمیتونم بیام. دقیقا ۱۷ام امتحان midterm دارم :'( :'( :'( :'( :'( :'(
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
اگر كسي ميتونه recorder بياره حجم فيلم زياده ميشه
شايد خود من هم از كسي امانت بگيرم.
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
اگه بشه از مراسم فیلم تهیه بشه و تو اینترنت گذاشته بشه، خیلی خوب می‌شه. عکس اصلا حال نمی‌ده!‌اونم برای مراسمی که توش قراره این همه نکات آموزشی گفته بشه :)

آفلاین AD3L

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
به نام خدا

با سلام، شاید با مجله امنیتی اسنوپ که شماره دومش هم فروردین امسال منتشر شد آشنا باشید، اگر هم نیستید می تونید شماره های قبل این مجله را از سایت مجله دریافت کنید:

هفته پیش که از جشن انتشار اوبونتو مطلع شدم تصمیم گرفتم که ویژه نامه ای به این مناسبت (امنیت اوبونتو) تا روز قبل از جشن منتشر کنیم...

از مدیران اینجا هم درخواست دارم که در مورد جشن امضای کلید مطلب مختصری آماده کنند و قبل از 1شنبه-2شنبه به دست من برسونن تا یه تبلیغ از جشن انتشار و جشن امضای کلید هم داشته باشیم تو مجله..

ایمیل: adel.net at gmail.com

با تشکر،
عادل
« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1388، 11:52 ق‌ظ توسط networm »

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
نقل‌قول
یک بخش از جملتون مثل اینکه از قلم افتاده بود. میشه مجددا بفرمایید توسط کی هزینه اصلی جشن تامین میشه ؟.

کانونیکال تنها یه سری سی دی اوبونتو و کوبونتو برای جشن می‌فرسته.
تا دو سه انتشار پیش تنها با هزینه شخصی اعضای گروه راهبران ولی از انتشار پیش غیر از هزینه شخصی ، پول دونیت دیسک هما و مخازن تکمیلی کمکی برای برگزاری مراسم‌ها و دیگر هزینه‌های گروه بوده. ریز دونیت‌ها رو اینجا میتونید ببینید. فروشگاه‌های اینترنتی لینوکس شاپ و سیتو هم لطف می‌کنند در مراسم‌ها تعدادی توزیع گنو/لینوکس به شرکت کنندگان هدیه می‌دهند.
برای انتشار پیش رو شرکت داتک مکان جشن رو تقبل کرده است.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
دقیقترش اینجوریه که:
ما اولین جشن انتشار رو که مال اوبونتو ۷.۰۴ بوده ۲ سال پیش مهمان گالری مندریان و آقای دکتر یارقلی بودیم، هم فضا و هم پذیرایی. جشنهای بعدی با حمایت طرح نرم‌افزارهای آزاد و متن‌باز و پیگیریهای زیاد گروه انجام شده هزینه پذیرایی رو هم خودمون تامین کردیم که محل هزینش دونیشن به گروه هست. در جشن قبلی هم یک کیک تولد بزرگ و خیلی خوشمزه میهمان آقای everplays بودیم (شرمنده که اسمشون یادم نیست)...
در این جشن (و انشاا... مراسمهای آینده ;)) گروه شرکتهای داتک حامی ما هستند :)... برای برگزاری جشنهای گذشته ما مجبور بودیم چیزی حدود ۶۰ ساعت وقت بگذاریم فقط برای تامین مکان و پذیرایی که واقعا کار طاقت فرسایی بود کلی نامه نگاری و دوندگی و برو بیا و دردسر ولی اینبار همه این کارها رو بر و بچه‌های گل داتک پیگیری کردن و در حال انجام دادن هستن :)
نمیگم همه این کارها چین که روز جشن سورپریز بشید ;D
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
 یه روز یه فیلم میدیدم که در ان شخصیت دوم یا سوم فیلم اخر هر سال از روزنامه هایی که در طول ان سال خوانده بود خبرای مهم را جدا میکرد و بایگانی میکرد . و عقیده داشت این کار مهمیه  8)

یعنی میخواستم بگم در جشن به صورت تیتر وار از اتفاقات لینوکسی و متن باز و در رابطه با ان  در داخل کشور گفته بشه

first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win