انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی به مناسبت انتشار نسخه 9.04 (Jaunty Jackalop)  (دفعات بازدید: 9585 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
از بین دوستان و کاربران علاقه مند , آیا کسی میتونه در مورد عکس برداری و فیلم برداری از مراسم جشن همکاری داشته باشه ؟

در صورت تمایل هر چه سریعتر به من پیغام بدید.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
خوب برنامه‌های جشن تقریبا نهایی شده و میتونید برای زمان حضور در جشن برنامه‌ریزی کنید....
http://wiki.ubuntu.ir/JauntyJackalopeReleaseParty
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
از بین دوستان و کاربران علاقه مند , آیا کسی میتونه در مورد عکس برداری و فیلم برداری از مراسم جشن همکاری داشته باشه ؟

در صورت تمایل هر چه سریعتر به من پیغام بدید.

امیدوارم عکس های با کیفیت در سایت قرار داده بشه
چون در مراسم و میتینگ های قبلی تمام عکس ها با کیفیت خیلی پایین در سایت قرار گرفتند.
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین salibsatan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
پاسخ به: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی
« پاسخ #33 : 13 اردیبهشت 1388، 07:09 ب‌ظ »
سلام دوستان.من خیلی در این مورد نا آگاه هستم یعنی تاحالا اوبونتو رو نصب نکردم اما خیلی دوست دارم راجع بهش بدونم و بفهمم چی به چیه.اومدن من به این جشن برام مفید خواهد بود یا خیر؟لطفا جواب من رو بدید...این اولین پست من در انجمن اوبونتو هست...نیام اونجا ببینم همه استاد هستن از خجالت آب بشم؟
در مورد این جشن کلید هم یه توضیح میدید؟من تو ویکی رفتم دیدم انگلیسیه(خیلی هم انگلیسیه)یکی توضیح فارسیش رو میده ما هم ببینیم چی به چیه؟
« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1388، 07:11 ب‌ظ توسط salibsatan »

آفلاین ARH

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • Hardware Enthusiast
    • پروفايل شخصي من در گوگل
خوب برنامه‌های جشن تقریبا نهایی شده و میتونید برای زمان حضور در جشن برنامه‌ریزی کنید....
http://wiki.ubuntu.ir/JauntyJackalopeReleaseParty

شما مطپن هستید که wiki توسط گوگل ایندکس میشه ! متاسفانه هیچ راهی به غیر از کلیک کردن مستقیم روی این لیک برای مراجعه به اون صفحه wiki نیست ! تو صفحه اصلی سایتم من لینکی ازش ندیدم.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
پاسخ به: جمع‌آوری نظرات برای جشن و گردهمایی
« پاسخ #35 : 13 اردیبهشت 1388، 10:17 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
سلام دوستان.من خیلی در این مورد نا آگاه هستم یعنی تاحالا اوبونتو رو نصب نکردم اما خیلی دوست دارم راجع بهش بدونم و بفهمم چی به چیه.اومدن من به این جشن برام مفید خواهد بود یا خیر؟لطفا جواب من رو بدید...این اولین پست من در انجمن اوبونتو هست...نیام اونجا ببینم همه استاد هستن از خجالت آب بشم؟
۱- حتما مفیده
۲- ندونستن عیب نیست ، نپرسیدن عیبه . هیچکس اولش هیچ چیز بلد نبوده .
۳- بهتره وقتی میایید ، نروید و یه گوشه بشینید . با دوستان دیده صحبت کنید و بگید که تازه با جنبش نرم‌افزار آزاد آشنا شدید . کلا دیدتون تغییر می‌کنه .
۴- ره رو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود | ره رو آنست که آهسته و پیوسته رود .با این بیت شعر ورود شما رو به جنبش آزادی تبریک می‌گم .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی