انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست یک برنامه برای کانکت به دیتابیس یک سرور مشخص  (دفعات بازدید: 1261 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Lilogscom

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
  • Lilogs :)
    • لیلاگس
سلام دوستان

به یک برنامه نیاز دارم که بتونم با استفاده از اون به Mysql نصب شده روی یک سرور خاص کانکت کنم و دیتابیس مورد نظرو مدیریت کنم .

پ.ن : یک برنامه هم برای مدیریت فایل های پی اچ پی روی همون سرور نیاز دارم (در محیط ویندوز Notepad++ یک پلاگین برای این کار هست اما معادلش رو در لینوکس نمیشناسم)

ممنون

آفلاین Lilogscom

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
  • Lilogs :)
    • لیلاگس
یعنی همچین برنامه ای وجود نداره ؟!  ](*,)

آفلاین VAHIDN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • Kubuntu 16.04
    • پشتیبان فارسی انجمن ساز IPB
با سلام
برای اینکه بتونید به صورت remote متصل بشید باید اون سرور رو تنظیم کنید که چنین کاری رو اجازه بده . راهنمای زیر رو مطالعه کنید :
http://www.rackspace.com/knowledge_center/article/mysql-connect-to-your-database-remotely
و
http://www.howtoforge.com/installing-mysql-administrator-tool-to-connect-to-remote-databases

نقل‌قول
پ.ن : یک برنامه هم برای مدیریت فایل های پی اچ پی روی همون سرور نیاز دارم (در محیط ویندوز Notepad++ یک پلاگین برای این کار هست اما معادلش رو در لینوکس نمیشناسم)
منظورتون یک ویرایشگر هست ؟
خیلی زیاده (می تونید توی همین انجمن جستجو کنید). gedit تقریبا معادل اون هست. حتی می تونید از خود notepad++ نسخه لینوکسی اون استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 11 تیر 1393، 10:34 ق‌ظ توسط وحید نامنی »

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
سلام دوستان

به یک برنامه نیاز دارم که بتونم با استفاده از اون به Mysql نصب شده روی یک سرور خاص کانکت کنم و دیتابیس مورد نظرو مدیریت کنم .

ممنون
برای مورد اول از phpmyadmin و یا mysql wrokbench می تونی استفاده کنی
 درباره php هم منظورت رو نفهمیدم : دنبال text editorایی یا IDE ؟ برای مورد اول از vi , emac و .. وبرای ide از netbeans و eclipse و kdevelop و... میتونی استفاده کنی
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود