انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ubuntu روی فلش با قابلیت جابه جایی  (دفعات بازدید: 1228 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین silencer

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام،در مورد سوالم قبلا سرچ کردم و تاپیک های خوبی رو پیدا کردم ولی مشکلم حل نشد،من در اصل میخوام ubuntu روی هارد اکسترنال نصب کنم،ولی قبلش برای تست اومدم روی فلش نصب کردم ببینم چی میشه،به این طریق که ubuntu رو روی dvd رایت کردم و بعد مراحل نصب رو انجام دادم و همه چی خوب پیش رفت ولی مشکل اینجاست وقتی فلش رو به سیستم دیگه ای وصل میکنم اصلا عمل بوت انجام نمیشه،روی سیستم خودم مشکلی نداره.
 توی انجمن دوستان گفته بودن موقع نصب گزینه someting else رو انتخاب و grub رو روی فلش یا همون هارد بزارید،منم همین کار رو انجام دادم ولی بازم روی سیستم دیگه ای عمل بوت انجام نشد.

من device for boot loader installing روی فلش گذاشتم،حالا نمیدونم چکار باید بکنم؟کار دیگه ای باید بکنم؟باید پارتیشن ها رو دست بزنم؟یا اصلا همچین چیزی ممکن هست؟

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
پاسخ : نصب ubuntu روی فلش با قابلیت جابه جایی
« پاسخ #1 : 11 تیر 1393، 10:58 ب‌ظ »
موقع اي كه سيستم رو روشن ميكني، از بوت منو كزينه usb رو انتخاب كردي?

آفلاین silencer

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 12 تیر 1393، 08:48 ق‌ظ »
بله،این کار رو انجام داده بودم،گزینه اول بوت روی فلش هست و گزینه بعدی hard وقتی سیستم رو روشن می کنم چند ثانیه صبر میکنه بعد عمل بوت رو روی هارد انجام میده(انگار نه انگار فلش نصبه).

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
« پاسخ #3 : 12 تیر 1393، 09:42 ق‌ظ »
من اين مشكل رو داشتم
وقتی فلش رو bootable كردم درست شد

آفلاین silencer

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 12 تیر 1393، 10:23 ق‌ظ »
من اين مشكل رو داشتم
وقتی فلش رو bootable كردم درست شد
منظورتونو نفهمیدم؟میشه بیشتر توضیح بدید؟

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #5 : 12 تیر 1393، 10:50 ق‌ظ »
بله،این کار رو انجام داده بودم،گزینه اول بوت روی فلش هست و گزینه بعدی hard وقتی سیستم رو روشن می کنم چند ثانیه صبر میکنه بعد عمل بوت رو روی هارد انجام میده(انگار نه انگار فلش نصبه).

این توضیح اضافه رو هم بدم که گاهی بعضی از سیستم ها وقتی f8 یا f12 رو میزنی و میری تو منوی بوت ، فلش رو به عنوان هارد میشناسه! مثلا سیستم خونگی من تو منوی بوتش  هم فلش داره و هم هارد :) اما وقتی بزنم فلش هیچ کاری نمیکنه و برمیگرده میره سراغ خود هارد سیستم ولی تو منوی بوت کنار هارد علامت + داره و اگه اونو انتخاب کنم هارد سیستم و فلش رو نشون میده و اونجا باید فلش رو انتخاب کنم!

زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین silencer

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 12 تیر 1393، 11:06 ب‌ظ »
مشکلم حل شد \\:D/
من قبلا وقتی ubuntu رو مجازی نصب میکردم بعضی مواقع  قبل از اینکه پنجره install بیاد یک صفحه سیاه میومد با 4 گزینه
1- try ubuntu
2-install ubuntu
3-install advanced
4- یادم نیست
وقتی روی install ubuntu کلیک میکردم تازه به پنجره install میرفتم،البته اینم بگم بعضی مواقع درست اجرا میشد.

حالا قضیه اینجابود وقتی اون صفحه سیاه میومد و مراحل نصب رو میرفتم ubuntu پارتیشن ها رو تشخیص میداد ولی boot loader های قبی رو نشون نمیداد(اینطور که پارتیشن boot loader مربوط به window 8 رو نشون نمیداد )

ولی اینبار که اومدم نصب کنم اون صفحه نیومد و وقتی به قسمت پارتیشن ها رفتم boot loader ویندوز رو شناخته بود و وقتی مراحل نصب رو رفتم دیدم همه چی خوب پیش رفت و grub درست نصب شده بود.

یک تست کردم روی یک لپ تاپ دیگه موقع نصب مشکل اول منو نداشت،حالا نمیدونم چرا از من اینطوری بود؟
مشکل از dvd rom من بود؟مشکل از bios بود؟و هر چی دیگه...

حالا دوستانی که تجربه بیشتری دارن میشه بگن علت اون مشکلات چی هست؟(بگم اینم یکبار اومدم ubuntu 14.10 lts رو نصب کنم مجازی همش پنجره ارور میومد بیخیال شدم باز دفعه بعد این مشکل نبودو مراحل به خوبی طی شد).