انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشاهده نرم افزار های نصب شده بر روی اوبونتو ۱۴.۰۴  (دفعات بازدید: 1362 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soheilrt

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
  • nothing is imposible...
سلام میخواستم بدونم چجوری میتونم میشه کل نرم افزارهای نصب شده روی سیستممو ببینم؟ ???
nothing is imposible...

آفلاین hira_m2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • امروز اولین روز از بقیه عمر ماست...
با دستور زیر می‌تونید همه پکیج‌های نصب شده روی سیستمتون رو ببینید
dpkg -l
زندگی میکنم...
حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!
چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد
بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،
حتی زندگی را

آفلاین VAHIDN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • Kubuntu 16.04
    • پشتیبان فارسی انجمن ساز IPB
با سلام :)
راه دیگه به صورت گرافیکی اینه که UBUNTU Software Center رو اجرا کنید و بر روی Installed کلیک کنید تا تمامی نرم افزارهای نصب شده رو به شما نمایش بده.

آفلاین آرمان رسولی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
باید تصورتون رو از ویندوز بذارید کنار و هر چی جسارت بیشتری به خرح بدید بیشتر با مفهوم لینوکس آشنا می‌شید. شما میتونید لیست کامل برنامه‌ها را از اینجاها که دوستان گفتند ببینید ولی نیازی بهش ندارید. من خودم توی نصب تور به این مشکل برخوردم. یه بار تور رو نصب کردم و یه بار هم رابط گراقیکی رو یه عالمه چیز دیگه هم از تو ترمینال نصب کردم که نفهمیدم چی بود. بعد به خودم گفتم نکنه اینهمه چیز که نصب کردم تو سرعت تاثیر بذاره و حتی به سیستم عاملم ضرر بزنه. دلم می‌خواست هر کاری که می‌کردم و می‌فهمیدم. اما بعد ازمدتی به خودم گفتم اینجا ویندوز نیست!
وقتی KDE ریختم فهمیدم که اوبونتو یه مغز داره و یه عالمه لباس و چندتا متخصص که کارشون اندازه کردن این لباسهاست. مغزش همون هسته‌ی اصلی لینوکسه و متخصصهاش میزهای کاربریه که به نام گنوم و مینتی و غیره معروف شدند.
اما ما با لباس‌ها کار داریم. می‌دونستی برای مدیریت صدا یا همون آیکون بلندگو چندین برنامه وجود داره؟ و تو میتونی عوضش کنی! اونوقت این چند برنامه کنار هم تقریبا هیچ‌وقت دچار مشکل نمیشن. اون مغز کمتر دچار تغییر میشه و...
مشخص است که ما در طول ۱۰۰۰۰ سال تکامل خواهیم یافت و با معیارهای امروز، دیگر انسان نخواهیم بود. از نظر من، آن‌ روز ما تعریف جدیدی از انسان خواهیم داشت.
لینوس توروالدز