انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بچه ها تو رو جانتون کمک کنید(mount نشدن درایو نصبی اوبونتو)  (دفعات بازدید: 1449 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Arash Farahani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
سلام
من رو کامیوترم کوبنتو 14.04 و ویندوز 7 دارم
صبح من در حال کار کردن با کامپیوتر بودم که برق خونم میره از وقتی که  کامپوتر رو روش میکنم و میخوام وارد سیستمم(کوبنتو) بشم دیگه وارد نمیشه (در ضورتی که میتنم وارد ویندوز 7 بشم)
با سی دی لایو اومدم ببینم مشکل چی هست که هر چی میخوام درایو نصبی کوبنتو رو  mount کنم  با این ارور مواجه میشم در داخل فایل منیجر

An error occurred while accessing '13.0 GiB Hard Drive', the system responded: The requested operation has failed: Error mounting /dev/sda2 at /media/kubuntu/07e016d0-c986-484e-ae90-ff16573e30af: Command-line `mount -t "ext4" -o "uhelper=udisks2,nodev,nosuid" "/dev/sda2" "/media/kubuntu/07e016d0-c986-484e-ae90-ff16573e30af"' exited with non-zero exit status 32: mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/sda2, missing codepage or helper program, or other error In some cases useful info is found in syslog - try dmesg | tail or so
و این ارور در داخل ترمینال که با این دستور
sudo mount /dev/sda2 /media/externalmount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/sda2,
       missing codepage or helper program, or other error
       In some cases useful info is found in syslog - try
       dmesg | tail  or so

خواستم کوبنتو رو دوباره نصب کنم بدون اینکه اطلاعات داخل پوشه home حذف بشه که میگه باید درایو رو فرمت  کنم تمام پروژه هام داخل پوشه home هست
بچه ها لطفا کمکم کنید چطوری  اطلاعات پوشه home رو برگردونم
یعنی یا بتونم اونارو کپی کنم تو یه درایو دیگه یا کلا مشکل  این خطا ها برطرف بشه
لطفا کمکم کنید
اگه چیزی به غیر از پروژه هام در داخل home نبود کلا منصرف میشدم ولی واقعا برام حیاتی هست
بابت انتخاب این عنوان هم معذرت میخوام

آفلاین Arash Farahani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
دوستان حداقل یک روش ریکاوری قوی بگید که من بتونم پروژه هام رو از شاخه home ریکاوری کنم

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319