انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نرم افزارهای تخصصی مکانیک و متلب  (دفعات بازدید: 2481 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
نرم افزارهای تخصصی مکانیک و متلب
« : 14 تیر 1393، 06:43 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان
بزرگترین مشکلاتی که پیش روی لینوکس قرار دارد شامل موارد زیر میشود:
1- عدم وجود یک میزکار زیبا مانند ویندوز
2- عدم وجود بازیهای حرفه ای مخصوص لینوکس
3- عدم وجود نرم افزار های تخصصی که در حد نرم افزار های تخصصی ویندوز باشد
4- عدم پشتیبانی از فناوری اپتیموس کارت گرافیک انویدیا
البته شاید مشکلات کوچک دیگری هم باشد که خیلی مهم نباشند.
راه حل های این مشکلات:
1- میزکار اوبونتو و مینت اگر در حد ویندوز نباشد ولی قابل قبول می باشد و نیاز های کاربران را برطرف میکند.
2- با استفاده از wine و playonlinux و crossover میتوان بسیاری از بازیهای ویندوز را در لینوکس نصب کرد.
4- با استفاده از bumblebee میتوان قابلیت اپتیموس را شبیه سازی کرد.
مشکل 3 یکی از بزرگترین مشکلات لینوکس می باشد که بسیاری از دانشجویان به دلیل نیاز داشتن به نرم افزارهای تخصصی
از لینوکس دوری میکنند.
هدف از این تاپیک معرفی نرم افزارهایی برای مهندسین مکانیک میباشد که در ویندوز بسیار استفاده میشوند و نسخه مخصوص
لینوکس آنها نیز موجود می باشد. این نرم افزارها solidwork و abaqus و catia و matlab هستند که مهندسین عزیز فکر
میکنند نسخه لینوکس ندارند ولی با مراجعه به سایت softgozar.com میتوانید با هزینه اندکی نسخه های لینوکس را دانلود
کنید. حتی نسخه لینوکس ansys نیز در این سایت وجود دارد.
من به لینوکس علاقه زیادی دارم ولی تا به حال ازش استفاده نکردم به همین خاطر نحوه نصب این نرم افزار ها را در لینوکس نمیدانم. از دوستان خواهش میکنم این نرم افزارها را نصب کنند و آموزش نصب را در این تاپیک قرار دهند.
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1393، 09:10 ب‌ظ توسط majidch »

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
پاسخ : نرم افزارهای تخصصی مکانیک و متلب
« پاسخ #1 : 14 تیر 1393، 06:56 ب‌ظ »
البته مهندسینی که نقشه کشی میکنند و از نرم افزار اتوکد استفاده میکنند، میتوانند به جای اتوکد از نرم افزار solidwork
استفاده کنند. مهندسین مکانیک توجه کنند که به جای ansys از abaqus استفاده کنند زیرا آباکوس تحلیل های پیچیده تر
و دقیق تری انجام میدهد و در مراکز صنعتی فقط از آباکوس استفاده میشود. یه مهندس مکانیک باید به چهار نرم افزار مسلط باشه
تا زودتر استخدام شه: solidwork abaqus catia matlab که هر چهرتا نسخه لینوکس دارن.
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1393، 07:20 ب‌ظ توسط majidch »

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #2 : 14 تیر 1393، 07:01 ب‌ظ »
نقل‌قول
1- عدم وجود یک میزکار زیبا مانند ویندوز
نقل‌قول
1- میزکار اوبونتو و مینت اگر در حد ویندوز نباشد ولی قابل قبول می باشد و نیاز های کاربران را برطرف میکند

خیلی ویندوزه قشنگه!!!  پس برو همونجا و با همون حال کن!!
هیچم اینطور نیست و تا حالا هرکی که بواسطه کار کردن با لب تاب من اوبونتویی شده به خاطر میزکار های خوشگلشه که حتی میتونی چند تا میز کار مختلف داشته باشی!! من نمیدونم چرا تو مبنای خوب بودن رو میزکار ویندوز میزاری؟؟!!!

در مورد نرم افزار ها هم همه ی نرم افزار ها موارد مشابه دارند که گاها در همون حد کارایی دارند
بجای متلب میتونی از اوکتیو octave استفاده کنی که دارای محیط های مختلف و حتی گرافیکیه و از هدرفایل های متلب هم میتونه استفاده کنه!

نظر کاملم رو بعدا ویرایش میکنم!
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 14 تیر 1393، 07:15 ب‌ظ »
دوست عزیز مطمئن باش من خودم لینوکسو دوست دارم ولی میزکار ویندوز بسیار زیباتره چون خیلی تخصصی روش کار شده.
اگه مهندس مکانیک باشی میفهمی که توی صنعت حالیشون نمیشه که مثلا به جای متلب نرم افزاری مثل اکتاو یا سایلب وجود داره
وقتی میری استخدامی حتما همون چهارتا نرم افزار که گفتم ازت میخوان وگرنه منم میدونم که نرم افزار جایگزین داره
در ضمن توی لینوکس نرم افزار قدرتمندی مثل کتیا یا آباکوس یا سالیدورک وجود نداره.
هدف از این تاپیک معرفی نسخه لینوکس نرم افزارهای تخصصی مکانیک بود و اگه مهندس مکانیک نیستی لطفا اظهار نظر نکن.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #4 : 14 تیر 1393، 07:38 ب‌ظ »
دوست عزیز مطمئن باش من خودم لینوکسو دوست دارم ولی میزکار ویندوز بسیار زیباتره چون خیلی تخصصی روش کار شده.
اگه مهندس مکانیک باشی میفهمی که توی صنعت حالیشون نمیشه که مثلا به جای متلب نرم افزاری مثل اکتاو یا سایلب وجود داره
وقتی میری استخدامی حتما همون چهارتا نرم افزار که گفتم ازت میخوان وگرنه منم میدونم که نرم افزار جایگزین داره
در ضمن توی لینوکس نرم افزار قدرتمندی مثل کتیا یا آباکوس یا سالیدورک وجود نداره.
هدف از این تاپیک معرفی نسخه لینوکس نرم افزارهای تخصصی مکانیک بود و اگه مهندس مکانیک نیستی لطفا اظهار نظر نکن.

دوست عزیز
اگه هدف تاپیک شما معرفیه پس لطفا درست معرفی کنین!!!
میزکار ویندوز هرجور روش کارشده و شما می پسندی ، بپسند ولی اونو مبنا نزار لطفا!!
شما جزو معدود افراد حامی میزکار ویندوزی!!
شاید هم این منم که از میزکار ویندوز خسته شدم (هرچند میزکارwin8 رو به بقیه ویندوزها ترجیح میدم!)

میدونم که محیط بیرون چجوریه ولی اجازه بده این رو هم اضافه کنم که بعضی نرم افزار هایی که صرفا ابزار نیستند نسخه ویندوزی داشتنشون خنده داره... مثالش : نرم افزار (اگه اشتباه نگم)  جنت ! یه نرم افزار فوق قدرتمند برای فیزیکه!

بعد خوندن این مطلب متن ت رو ویرایش کن و بعدش بهم بگو تا هر دوتا پستم رو ویرایش کنم و حرفامو پاک کنم تا ترتیب و هدف تاپیکت بهم نخوره :)
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 14 تیر 1393، 09:01 ب‌ظ »
من اندروید رو به عنوان سیستم عامل دسکتاپ حساب نکردم چون بیشتر روی موبایل و تبلت استفاده میشه و تنها سیستم عاملی که برپایه لینوکس باشه و زیباتر از ویندوز باشه اندرویده.
در ضمن زیبایی معناش میزکارهای متفاوت و رنگارنگ نیست. در ویندوز آیکون ها و لبه ها برش خورده هستن که غیر از اندروید بقیه میزکارهای لینوکس این ویژگی رو ندارن. در ویندوز تمام آیکون ها و منوها و پنجره ها صیقلی میباشند که بازهم این ویژگی فقط تو اندروید وجود داره. حرکات و جلوه های ویژه در ویندوز بسیار نرم و روان هستند و برای کاربر چشم نواز هستند.
هیچ وقت متعصب نباش، مشخصه که تا بحال با نرم افزارهای مهندسی کار نکردی که الکی نظر میدی. تو زمینه مهندسی نرم افزارهای ویندوز بسیار قویتر از نرم افزارهای لینوکس هستن.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #6 : 14 تیر 1393، 09:10 ب‌ظ »
من اندروید رو به عنوان سیستم عامل دسکتاپ حساب نکردم چون بیشتر روی موبایل و تبلت استفاده میشه و تنها سیستم عاملی که برپایه لینوکس باشه و زیباتر از ویندوز باشه اندرویده.
در ضمن زیبایی معناش میزکارهای متفاوت و رنگارنگ نیست. در ویندوز آیکون ها و لبه ها برش خورده هستن که غیر از اندروید بقیه میزکارهای لینوکس این ویژگی رو ندارن. در ویندوز تمام آیکون ها و منوها و پنجره ها صیقلی میباشند که بازهم این ویژگی فقط تو اندروید وجود داره. حرکات و جلوه های ویژه در ویندوز بسیار نرم و روان هستند و برای کاربر چشم نواز هستند.
هیچ وقت متعصب نباش، مشخصه که تا بحال با نرم افزارهای مهندسی کار نکردی که الکی نظر میدی. تو زمینه مهندسی نرم افزارهای ویندوز بسیار قویتر از نرم افزارهای لینوکس هستن.
اولا که اندروید لینوکس نیست
در مورد میزکار و نمیدونم لبه های برش خورده و صیغلی و حرکات چست و چابک گفتید ، فکر میکنم که شما gnome و KDE رو ندیدید
همینطور فکر نمیکنم که کسی هم تعصبی به خرج داده باشه
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #7 : 14 تیر 1393، 09:59 ب‌ظ »
طبق قوانین انجمن، پرداختن به بیش از یک موضوع در هر تاپیک، ممکن نیست. اگه می‌خواید نرم‌افزارهای مهندس مکانیک (جامدات) رو معرفی کنید، می‌تونید یک تاپیک جدید بزنید و فقط به اون بپردازید.