سلام. من برنامه ی unity tweak tools رو دانلود کردم.بعد یک تم رو هم دانلود کردم که توی بخش عکس از دسکتاپ یکی از دوستان لطف کرده بود و گذاشته بود.
بعضی آموزش ها نوشته بودن باید تم رو با استفاده از install نصب کنی. اما همچین چیزی توی پوشه ی دانلودی نبود. تصمیم گرفتم پوشه تم رو باز کنم و کپی کنم توش اما نشد.با دستور
sudo nautilus /usr/share/themes/
با دسترسی ریشه پوشه رو باز کردم و کپی کردم کل محتویات دانلود شده رو . با برنامه ی U.T.T رفتم بخش تم ها و وقتی گزینه نام تمم اومد انگار دنیا رو بهم دادن از این کشفم کلی خوشحال بودم!
![Dancing \\:D/](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/eusa_dance.gif)
ولی وقتی تم رو گذاشتم تم ناقص بود. مثلا آیکون ها عوض نشد و اونهایی که عوض شد خیلی بد بود و اونی نبود ک میدیدم.بعد یادم افتاد برم گزینه ی آیکون ها اما اثری از اسم تمم نبود . گفتم شاید یاید همون کار قبلی رو برای آیکون هم بکنم و اتفاقا جواب هم داد و اسم تمم اومد...
اما فقط اسمش اومده و وقتی انتخابش میکنم هیچ تغییری نمی بینم.الان مشکل کجاست و من باید چ کنم؟
تمی که دانلود کردم حاوی پوشه های زیر بود که من پوشه ی مادر رو ( یعنی پوشه ی اصلی که این پوشه ها داخلش هستند ) رو کاملا هم توی تم ها و هم توی آیکونها کپی کردم:
cinnamon
gnome-shell
gtk-2.0
gtk-3.0
metacity-1
openbox-3
unity
xfwm4
index.theme
لطفا راهنماییم کنید.ممنونم