انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: میزکارهای لینوکس زیبا هستند یا میزکار ویندوز؟  (دفعات بازدید: 19117 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
مطمئن باش اگه یه روزی روبات ها علیه انسان ها توطئه کنن! روبات های ویندوزی/مایکروسافتی هستن نه گنویی/لینوکسی! ;D
مخالفم
روبات های ویندوزی عمرا اینقدر باهوش باشن که بخوان کاری کنند   ;D  >:D
;D
ای خدا!
حالا بذارید تو طئه کنن بعد سر این مسائلش کنار میایم باهاشون
;D

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 255
نمیفهمم چرا چندوقته همه گیر دادن به جلوه های گرافیکی و میزکار و ...  :o :o :o ؟؟؟؟
یذره به کاربرد لینوکس هم توجه کنین!!   >:( >:( >:(

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
نمیفهمم چرا چندوقته همه گیر دادن به جلوه های گرافیکی و میزکار و ...  :o :o :o ؟؟؟؟
نمیشه گفت کم اهمیت هست.طبیعتا کاربرد مهتر هست.ولی اولین چیزی که کاربر (به خصوص کاربر نوپا)باهاش دست به گریبان هست رابط گرافیکی هست.البته دوستمون هم که گفتند قانع شدند

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 255
نمیشه گفت کم اهمیت هست.طبیعتا کاربرد مهتر هست.ولی اولین چیزی که کاربر (به خصوص کاربر نوپا)باهاش دست به گریبان هست رابط گرافیکی هست.البته دوستمون هم که گفتند قانع شدند
بله درسته حق با شماست !!!   ;)
ولی انصافا اون ویدیو توی آپارات عجب چیزی بود  ;D ;D ;D ;D !!!

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
برای مثال اگر گنوم یا KDE را در نظر بگیریم درسته که دارای طراحی ظاهری زیبایی هستند ولی مثل ویندوز حرکات نرم و روان و چشم نوازی برایشان طراحی نشده و همین مشکل باعث میشود که ویندوز در مجموع زیباتر به نظر برسد.
بله، این در نظر من همینطوره. ویندوز نمایش روانتری داره. نمونه اش دیالوگ کپی در ویندوز و لینوکس.
در ضمن اگه بحث جلوه گرافیکی هست شما برو افکت های KDE رو فعال کن تا متوجه قدرت جلوه گرافیکی در لینوکس بشی و اصلا ویندوز همچین چیزهایی نداره!
این ویدیو کوتاه رو از میزکار من ببین که من مدیر پنجره KWIN رو روی میزکار XFCE نصب کردم،شما به من بگو کی میشه همچین کاری با ویندوز کرد؟
http://www.aparat.com/v/d7bYI
اصلا به نظر من توی بحث جلوه گرافیکی ویندوز به گرد پای میزکارهای لینوکس نمیرسه
همه این افکتها زیبا هستند اما باز مثل ویندوز روان نیستند. تازه افراد زیادی نباید باشند که به این طور افکتها علاقه داشته باشند. من که ندارم ;)

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
برای مثال اگر گنوم یا KDE را در نظر بگیریم درسته که دارای طراحی ظاهری زیبایی هستند ولی مثل ویندوز حرکات نرم و روان و چشم نوازی برایشان طراحی نشده و همین مشکل باعث میشود که ویندوز در مجموع زیباتر به نظر برسد.
بله، این در نظر من همینطوره. ویندوز نمایش روانتری داره. نمونه اش دیالوگ کپی در ویندوز و لینوکس.
در ضمن اگه بحث جلوه گرافیکی هست شما برو افکت های KDE رو فعال کن تا متوجه قدرت جلوه گرافیکی در لینوکس بشی و اصلا ویندوز همچین چیزهایی نداره!
این ویدیو کوتاه رو از میزکار من ببین که من مدیر پنجره KWIN رو روی میزکار XFCE نصب کردم،شما به من بگو کی میشه همچین کاری با ویندوز کرد؟
همه این افکتها زیبا هستند اما باز مثل ویندوز روان نیستند. تازه افراد زیادی نباید باشند که به این طور افکتها علاقه داشته باشند. من که ندارم ;)
اصلا ویندوز همچین افکتهایی نداره که بخوات روان باشه یا نباشه
بعد هم چرا نباید افراد زیادی باشند؟!اتفاقا تعدادشون هم کم نیست برای همین هر سری KDE افکتهاش رو بهتر میکنه و بیشتر میکنه یا یه برنامه ای مثل ccsm هنوز توسعه پیدا میکنه،یا میزکارهای جدیدی با افکتهای مشابه به وجود میان،این نشون میده که پر طرفداره!حالا اینکه شما علاقه نداری بحثش جداست و به شدت! هم قابل احترامه ;)
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1393، 01:40 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
بله درسته حق با شماست !!!   ;)
ولی انصافا اون ویدیو توی آپارات عجب چیزی بود  ;D ;D ;D ;D !!!
;D ;D ;D
قابلی نداشت!

اصلا ویندوز همچین افکتهایی نداره که بخوات روان باشه یا نباشه
بعد هم چرا نباید افراد زیادی باشند؟!اتفاقا تعدادشون هم کم نیست برای همین هر سری KDE افکتهاش رو بهتر میکنه و بیشتر میکنه یا یه برنامه ای مثل ccsm هنوز توسعه پیدا میکنه،یا میزکارهای جدیدی با افکتهای مشابه به وجود میان،این نشون میده که پر طرفداره!حالا اینکه شما علاقه نداری بحثش جداست و به شدت! هم قابل احترامه ;)
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1393، 01:47 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
دوستان من به ظاهر لینوکس راضی شدم ولی حالا نمیدونم با کدوم توزیعش کار کنم که هم زیبا باشه هم باگ نداشته باشه و هم بتونه نرم افزارای تخصصی رو نصب کنه. آخه من که نمیتونم برای هر موردی یه توزیع خاص نصب کنم، اگه اینجوری باشه من باید چهار پنج تا توزیع نصب کنم.من لپ تاپ asus u41sv دارم.core-i5 ram-4g graghic-nvidia-gt540gm ممنون میشم اگه یه توزیع مناسب از لینوکس بهم معرفی کنین.

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
این نکته هم اضافه کنم که اندروید از کرنل لینوکس استفاده میکنه و یه توزیع از لینوکس محسوب میشه فقط رابط کاربریش برای صفحات لمسی طراحی شده و این دلیل نمیشه که لینوکس حسابش نکنیم. در ضمن اندروید قابلیت نصب روی کامپیوتر و لپ تاپ هم داره و اتوماتیک موس و کیبورد هم شناسایی میکنه حتی اگه موس به گوشی اندرویدی وصل کنید نشانگر موس ظاهر میشه و کار میکنه.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
این نکته هم اضافه کنم که اندروید از کرنل لینوکس استفاده میکنه و یه توزیع از لینوکس محسوب میشه فقط رابط کاربریش برای صفحات لمسی طراحی شده و این دلیل نمیشه که لینوکس حسابش نکنیم. در ضمن اندروید قابلیت نصب روی کامپیوتر و لپ تاپ هم داره و اتوماتیک موس و کیبورد هم شناسایی میکنه حتی اگه موس به گوشی اندرویدی وصل کنید نشانگر موس ظاهر میشه و کار میکنه.
قبلا توی انجمن درباره ی اینکه اندروید لینوکس نیست بحث شده
اندروید یک مجازی ساز جاوا هست که روی کرنل لینوکس اجرا میشه و مستقیما با کرنل در ارتباط نیست
فقط یک ماشین مجازیه ، همین
برای همین نمیشه گفت که دقیقا یک توزیع لینوکسه که باید با بقیه ی سیستم عامل های دسکتاپ (حتی ویندوز) مقایسه بشه
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
لینوکس فقط یه کرنله و تمام توزیع های لینوکس، کرنلشون لینوکسه و همشون از یه واسطه برای اجرای نرم افزارها استفاده میکنن که این واسطه مهم نیست از کدام برنامه نویسی استفاده کنه. این واسطه ها با کرنل لینوکس در ارتباط هستن. در واقع لینوکس سیستم عامل نیست. لینوکس یه میان افزار بین سخت افزار و نرم افزاره، مهم نیست از کدام برنامه نویسی برای اجرای نرم افزار ها استفاده بشه. مثلا اندروید کرنلش لینوکسه و از جاوا برای اجرای برنامه ها استفاده میکنه. پس اندروید هم یه توزیع از لینوکس محسوب میشه و مقایسه ی اندروید با ویندوز یا دیگر توزیع های لینوکس به هیچ وجه اشتباه نیست چون اندروید قابلیت نصب روی کامپیوتر و لپ تاپ رو داره. الان گوگل داره سیستم عامل اندروید رو برای سرورها هم بهینه سازی میکنه. به نظر من در آینده تمام وسایل مثل موبایل، تبلت، کامپیوتر، لپ تاپ، ساعت مچی، عینک های هوشمند، تلویزیون و ... از سیستم عامل اندروید استفاده میکنن و به احتمال زیاد فقط پردازنده های با معماری ARM  باقی میمونه و هیچ اثری از اینتل نخواهیم دید.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
لینوکس فقط یه کرنله و تمام توزیع های لینوکس، کرنلشون لینوکسه و همشون از یه واسطه برای اجرای نرم افزارها استفاده میکنن که این واسطه مهم نیست از کدام برنامه نویسی استفاده کنه. این واسطه ها با کرنل لینوکس در ارتباط هستن. در واقع لینوکس سیستم عامل نیست. لینوکس یه میان افزار بین سخت افزار و نرم افزاره، مهم نیست از کدام برنامه نویسی برای اجرای نرم افزار ها استفاده بشه. مثلا اندروید کرنلش لینوکسه و از جاوا برای اجرای برنامه ها استفاده میکنه. پس اندروید هم یه توزیع از لینوکس محسوب میشه و مقایسه ی اندروید با ویندوز یا دیگر توزیع های لینوکس به هیچ وجه اشتباه نیست چون اندروید قابلیت نصب روی کامپیوتر و لپ تاپ رو داره. الان گوگل داره سیستم عامل اندروید رو برای سرورها هم بهینه سازی میکنه. به نظر من در آینده تمام وسایل مثل موبایل، تبلت، کامپیوتر، لپ تاپ، ساعت مچی، عینک های هوشمند، تلویزیون و ... از سیستم عامل اندروید استفاده میکنن و به احتمال زیاد فقط پردازنده های با معماری ARM  باقی میمونه و هیچ اثری از اینتل نخواهیم دید.
خخخ. بابا نوستر خان آقا داموس هم اینقدر با اطمینان پیشگویی نمی کرد که شما می کنی :D
کرنل هیچ دخلی به نحوه ارتباط کاربر با سیستم عامل نداره و منظور از قابل مقایسه نبودنشون از این جهته!
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
دوستان اعتراف میکنم من در مورد زیبایی لینوکس اشتباه میکردم و ورژن جدید توزیع ها زیبا شده ولی مشکلاتی در مورد لینوکس هنوز وجود داره که باعث میشه یه کاربر غیرحرفه ای به سمت لینوکس نیاد. کاربران عادی و غیرحرفه ای دوست دارن بعد از نصب یک سیستم عامل و روشن کردن سیستم با یه محیط زیبا و یکدست و کاربردی و آماده به کار ارتباط برقرار کنن. یه کاربر عادی براش مهم نیست که ویندوز قدرت شخصی سازی نداره حتی ممکنه گزینه های شخصی سازی زیاد و توزیع های مختلف لینوکس کاربر رو گیج و سردرگم کنه و باعث فرارش از لینوکس بشه. یه کاربر عادی تنها چیزی که از کامپیوتر میخواد سرگرمیه یعنی بازی فیلم عکس موزیک و شاید چندتا برنامه کاربردی. اگه توجه کنید ویندوز قدرت شخصی سازی بالایی نداره و خیلی ساده طراحی شده و تمام منوها رو برداشته و فقط چند تا دکمه بزرگ کاربردی وجود داره ولی کاربران عادی رو با همین سادگی به خودش جذب کرده. به نظر من لینوکس برای یه کاربر حرفه ای که هم حوصله داره و هم تخصص داره، لذت بخشه. یه کاربر عادی وقتی میاد توی دنیای لینوکس یکی از مهمترین سرگرمیهاشو از دست میده که منظورم بازیه چون بازیهای بسیار جالبی مثل PES یا GTA نسخه لینوکس نداره و یه کاربر عادی حوصله سر و کله زدن با wine یا playonlinux رو نداره و باعث فرارش از لینوکس میشه و به همون محیط ساده و پر از سرگرمی ویندوز برمیگرده. به امید اینکه روزی شاهد باشیم که شرکت های نرم افزاری و بازی سازی نسخه لینوکس تمام نرم افزارها و بازی ها رو بزارن. البته در این راه شرکتی مثل کانونیکال باید تمام تلاششو انجام بده.

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
دوست عزیز من پیشگویی نکردم اگه کمی به اطرافت نگاه کنی میبینی که همه وسایل دارن از اندروید و پردازنده های ARM استفاده میکنن. ضمنا من کجا اسم از کاربر بردم که ربطش داده باشم به سیستم عامل. توجه کنید که سیستم عامل ظاهرش و زبان برنامه نویسیش مهم نیست. هر سیستم عاملی که کرنلش لینوکس باشه یه توزیع از لینوکس محسوب میشه و قیاسش اندروید با هر سیستم عامل دیگری مشکل نداره چون اندروید هم یه سیستم عامله. این حرفها رو من نمیگم کافیه از این فروم پا بزاری بیرون و توی گوگل یه جستجوی ساده انجام بدی تا حرفامو متوجه بشی. چندی پیش یه خبر خواندم که اندروید داره روی پردازنده های ARM برای سرورها بهینه سازی میشه.

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
دوستان این دوتا لینک رو قرار میدم برای کسانی که فکر میکنن اندروید توزیع لینوکس نیست و نمیشه اندروید رو با سیستم عامل های دسکتاپ مقایسه کرد:

آیا اندروید همان لینوکس است؟
http://www.1doost.com/posts/4937/%D8%A2%DB%8C%D8%A7%20%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF%20%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F.htm

آغاز نبرد ویندوز و اندروید در محیط "کامپیوترهای رومیزی"
http://www.khabaronline.ir/detail/332454/ict/2939