انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: میزکارهای لینوکس زیبا هستند یا میزکار ویندوز؟  (دفعات بازدید: 19144 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
دوستان عزیز باید بگم هرچند میزکارهای لینوکس متنوع و زیبا هستند اما در واقعیت به زیبایی میزکار ویندوز نیستند زیرا از لحاظ جلوه های گرافیکی به صورت تخصصی روی آنها کار نشده. برای مثال اگر گنوم یا KDE را در نظر بگیریم درسته که دارای طراحی ظاهری زیبایی هستند ولی مثل ویندوز حرکات نرم و روان و چشم نوازی برایشان طراحی نشده و همین مشکل باعث میشود که ویندوز در مجموع زیباتر به نظر برسد. مثلا وقتی my computer را در ویندوز باز میکنیم با یک محیط بسیار زیبا و کاربرپسند روبرو میشویم که در تمام میز کارهای لینوکس فایل اکسپلورر زیبایی در حد ویندوز وجود ندارد.
البته من اندروید را برای کامپیوتر و لپ تاپ در نظر نگرفتم چون بیشتر روی موبایل و تبلت استفاده میشود. اگر بخواهم اندروید را (که یک سیستم عامل با کرنل لینوکس میباشد) در نظر بگیرم آنوقت میشود گفت که اندروید زیباتر از ویندوز است و مطمئنا روزی خواهد آمد که اندروید در کامپیوترها نیز حرف اول را میزند.
در آخر بگم که من واقعیت ها را گفتم و تعصب خشکی روی هیچ سیستم عاملی ندارم چون به من چیزی نمیدن و اینم بگم که خود من بسیار بسیار طرفدار لینوکس و جامعه متن باز هستم و فقط آمدم که یکی از مشکلات نه چندان بزرگ لینوکس را اطلاع بدم تا به امید خدا در آینده برطرف شود و باعث پیشرفت لینوکس شود.
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1393، 12:09 ق‌ظ توسط majidch »

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
بحث کاملا سلیقه‌ای هستش. من که خودم مدیر پرونده‌ی دلفین رو با هیچ مدیر پنجره‌ی دیگه، چه از لحاظ امکانات و چه از لحاظ زیبایی عوض نمی‌کنم

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
اتفاقا بحث اصلا سلیقه ای نیست و این مشکل واقعا وجود داره حتی توی بعضی از میزکارها باگ وجود داره. اگه بحث سلیقه باشه من خودم یونیتی و kde و اندروید رو بیشتر از ویندوز دوست دارم. گفتم مشکل از طراحی ظاهری نیست بلکه مشکل از جلوه های گرافیکیه که البته اینجا در مورد اندروید بحث نمیکنم چون اندروید خیلی از ویندوز زیباتر و کاربردی تره

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
اتفاقا بحث اصلا سلیقه ای نیست و این مشکل واقعا وجود داره حتی توی بعضی از میزکارها باگ وجود داره. اگه بحث سلیقه باشه من خودم یونیتی و kde و اندروید رو بیشتر از ویندوز دوست دارم. گفتم مشکل از طراحی ظاهری نیست بلکه مشکل از جلوه های گرافیکیه که البته اینجا در مورد اندروید بحث نمیکنم چون اندروید خیلی از ویندوز زیباتر و کاربردی تره
یعنی شما مشکل جلوه های گرافیکی رو ، مشکل فنی میدونید ؟ یا اینکه باگ حساب میشه ؟
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
من منظورت رو متوجه نشدم که میگی باگ داره
در ضمن اگه بحث جلوه گرافیکی هست شما برو افکت های KDE رو فعال کن تا متوجه قدرت جلوه گرافیکی در لینوکس بشی و اصلا ویندوز همچین چیزهایی نداره!
این ویدیو کوتاه رو از میزکار من ببین که من مدیر پنجره KWIN رو روی میزکار XFCE نصب کردم،شما به من بگو کی میشه همچین کاری با ویندوز کرد؟
http://www.aparat.com/v/d7bYI
اصلا به نظر من توی بحث جلوه گرافیکی ویندوز به گرد پای میزکارهای لینوکس نمیرسه
توی شخصی سازی هم کارهایی که میشه داخل یه میزکار مثل XFCE کرد ، خوابش رو هم نمیشه تو ویندوز دید
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1393، 02:17 ق‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
شما امکاناتی که ‌GNOME در شخصی سازی می ده رو بذار بقل Windows شگفت زده می شی! اگه وب کار کرده باشی متوجه می شی که استفاده از ‌CSS برای طراحی ظاهر گرافیکی GTK+/GNOME چه امکان فوق العاده ای هست! شما تفاوت ظاهری Theme های GTK+/GNOME رو با تفاوت ظاهری Theme های Windows مقایسه کن... تو Windows فقط رنگ پنجره ها عوض می شه و... چهار تا چیز رو ممکنه جابه جا کنی و... Theme ات یه چند تا Wallpaper می ده بهت... اما این جا شما ظاهر Dekstop ات رو به کلی می تونی عوض کنی. البته Unity رو نمی دونم چی به چیه... به خاطر یه همچین مشکلاتی که با Unity داشتم رفتم Ubuntu GNOME رو نصب کردم.
در یک کلام فکر می کنم Windows از نظر شخصی سازی حرف چندانی واسه گفتن نداره!
اما از نظر روون بودن و Performance... خوب راستش فعلا خودم هم فکر می کنم Windows جلوتر هست! که البته تعجبی نداره... با این همه پشتیبانی ای که شرکت های نرم افزاری و سخت افزاری برای فروش محصولاتشون از هم می کنن، واضحه که تو این زمینه... در زمینه ی Driver ها... بازی ها... Windows باید تا حدودی از Linux سر تر باشه... البته این مسائل رو باید از کسی اطلاعات بیش تری داره تو این زمینه پرسید من در همین حد می دونم که Windows نمی خواد که Linux پا به پاش تو این زمینه ها بیاد جلو...
خلاصه اگه Wallpaper می خوای، این سیستم عامل اون سیستم عامل نداره... اگه Theme می خوای یه نگاه به gnome-look.org و deviantart.com بنداز، احتمالا نظرت عوض بشه...
Void Linux + XFCE

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
در ضمن اگه بحث جلوه گرافیکی هست شما برو افکت های KDE رو فعال کن تا متوجه قدرت جلوه گرافیکی در لینوکس بشی و اصلا ویندوز همچین چیزهایی نداره!
این ویدیو کوتاه رو از میزکار من ببین که من مدیر پنجره KWIN رو روی میزکار XFCE نصب کردم،شما به من بگو کی میشه همچین کاری با ویندوز کرد؟

آقا دمت گرم! کف کردم! من که دارم نظرمو عوض می کنم! ;D
Void Linux + XFCE

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
من یه بار مینت نصب کردم بعضی وقتا نمیشد بلوتوثو خاموش و روشن کنم و باید سیستمو ریستارت میکردم و منظورم از باگ اینه.البته من کاربر حرفه ای لینوکس نیستم و شاید توی ترمینال میشد بلوتوثو خاموش و روشن کنم.ولی لینوکس اگه بخواد پیشرفت کنه باید استفادش برای کاربران غیرحرفه ای ساده باشه.
من اصلا نگفتم مشکل زیبایی یه مشکل فنیه.گفتم لینوکس به اندازه ویندوز کاربرپسند و زیبا نیست.
در ضمن همون اولش گفتم که درسته لینوکس میزکارهای متنوعی داره و قابلیت شخصی سازی بالایی داره ولی در مجموع ویندوز با همون یه میزکارش زیباتره چون آیکون ها و لبه ها و پنجره ها در ویندوز برش خورده و صیقلیه. جلوه های گرافیکیش نرم و روانه و خیلی چشم نوازه. درسته که ویندوز یه میزکار داره و فقط میشه رنگشو عوض کنی ولی در مجموع زیباتره.

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
من دو ساله  یونیتی و یه مدت از سینامون و kde و گنوم شل استفاده کردم. بعضا باگ های خیلی مسخره ای دارن مثلا تو گنوم شل بعضی وقتا داکش میومد وسط صفحه. یا یونیتی بعضی وقتا خودش به صورت خودجوش رست میشه و بعضی وقتا هنگ میکنه! مثلا سینامون هم پنجره کپی اش مشکل داشت و ...  ](*,)

ناگفته نماند ظاهر یونیتی من رو به به گنو/لینوکس جذب کرد :D

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *
اینم بگم که من از اندروید فاکتور میگیرم چون اندروید که برپایه لینوکسه بسیار زیباتر از ویندوزه. مطمئن باشید که اندروید اگه زیبا و کاربرپسند نبود تا این حد پیشرفت نمیکرد.

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
من یه بار مینت نصب کردم بعضی وقتا نمیشد بلوتوثو خاموش و روشن کنم و باید سیستمو ریستارت میکردم و منظورم از باگ اینه.البته من کاربر حرفه ای لینوکس نیستم و شاید توی ترمینال میشد بلوتوثو خاموش و روشن کنم.ولی لینوکس اگه بخواد پیشرفت کنه باید استفادش برای کاربران غیرحرفه ای ساده باشه.
من اصلا نگفتم مشکل زیبایی یه مشکل فنیه.گفتم لینوکس به اندازه ویندوز کاربرپسند و زیبا نیست.
در ضمن همون اولش گفتم که درسته لینوکس میزکارهای متنوعی داره و قابلیت شخصی سازی بالایی داره ولی در مجموع ویندوز با همون یه میزکارش زیباتره چون آیکون ها و لبه ها و پنجره ها در ویندوز برش خورده و صیقلیه. جلوه های گرافیکیش نرم و روانه و خیلی چشم نوازه. درسته که ویندوز یه میزکار داره و فقط میشه رنگشو عوض کنی ولی در مجموع زیباتره.
احتمالا شما فقط یونیتی رو دیدین اونم تو نسخه های قدیمی اوبونتو که هی میگین صیقلی و برش!
تازه اون مشکلشم تو اوبونتو ۱۴.۰۴ حل شده  و الان لبه هاش صیقلی و برش خورده هستن :D

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من

آقا دمت گرم! کف کردم! من که دارم نظرمو عوض می کنم! ;D
چاکریم ;)

ویدیویی که گذاشتم رو ببین مثل دوستمون نظرت عوض میشه :D
اصلا ویندوز درباره افکت حرفی برا گفتن پیش لینوکس نداره
الان این کامنتت رو که خوندم که گفتی روون نیست احتمال میدم که رم شما برای اون میزکاری که استفاده میکردی کم بوده یا کارت گرافیکت نصب نبوده و ...
اما درباره مشکلات سخت افزاری بله در بعضی موارد حق با شماست ولی این مشکل از جانب کی هست؟!لینوکس؟نه!شرکت سازنده سخت افزار که در دادن درایور ضعیف عمل کرده.شما یه سرچ بزن ببین لینوس توروالدز چقدر با nvidia سر این مسائل درگیر بوده و خیلی شرکت ها هم مثل همین هستند

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
من دو ساله  یونیتی و یه مدت از سینامون و kde و گنوم شل استفاده کردم. بعضا باگ های خیلی مسخره ای دارن مثلا تو گنوم شل بعضی وقتا داکش میومد وسط صفحه. یا یونیتی بعضی وقتا خودش به صورت خودجوش رست میشه و بعضی وقتا هنگ میکنه! مثلا سینامون هم پنجره کپی اش مشکل داشت و ...  ](*,)

سجاد جان توی دنیای لینوکس توزیع و میزکار مثل انتخاب برای ازدواج نیست!هر وقت دیدی مشکل داره طلاقش بده داداش :D
برو یه توزیع دیگه با میزکار دیگه رو امتحان کن!مثلا دنبال یه حالت کاملا پایداری برو دبیان نصب کن.اونوقت میبینی که همه چی آرووومه :)

آفلاین majidch

• Jr. Member
  • *

دقیقا منظورم از باگ این مشکلاته. یه کاربر عادی که تا حالا با ویندوز کار کرده وقتی لینوکس نصب کنه و با باگ های متنوع روبرو بشه و یه میزکار کاربرپسند مثل ویندوز نبینه مطمئن باشید به ویندوز برمیگرده.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من

دقیقا منظورم از باگ این مشکلاته. یه کاربر عادی که تا حالا با ویندوز کار کرده وقتی لینوکس نصب کنه و با باگ های متنوع روبرو بشه و یه میزکار کاربرپسند مثل ویندوز نبینه مطمئن باشید به ویندوز برمیگرده.
به یه مسئله دقت نمیکنی
تو دیدت به لینوکس این هست که یه سیستم عامل داریم به نام لینوکس!در حالی که اصلا لینوکس سیستم عامل نیست
ویندوز یه شرکت داره(مایکروسافت) و یه سیستم عامل!
لینوکس یه کرنل هست و صدها! سیستم عامل که بر اساسش ساخته میشن
ممکنه یه سیستم عامل خوب نباشه یا خوشت نیاد!یا با سخت افزارت سازگار نباشه،میتونی بری سراغ یه انتخاب دیگه!تا توزیع ایده آلت رو پیدا کنی
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1393، 02:57 ق‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »