من منظورت رو متوجه نشدم که میگی باگ داره
در ضمن اگه بحث جلوه گرافیکی هست شما برو افکت های KDE رو فعال کن تا متوجه قدرت جلوه گرافیکی در لینوکس بشی و اصلا ویندوز همچین چیزهایی نداره!
این ویدیو کوتاه رو از میزکار من ببین که من مدیر پنجره KWIN رو روی میزکار XFCE نصب کردم،شما به من بگو کی میشه همچین کاری با ویندوز کرد؟
http://www.aparat.com/v/d7bYI
اصلا به نظر من توی بحث جلوه گرافیکی ویندوز به گرد پای میزکارهای لینوکس نمیرسه
آقا دمت گرم! کف کردم! من که دارم نظرمو عوض می کنم!
چاکریم
من یه بار مینت نصب کردم بعضی وقتا نمیشد بلوتوثو خاموش و روشن کنم و باید سیستمو ریستارت میکردم و منظورم از باگ اینه.البته من کاربر حرفه ای لینوکس نیستم و شاید توی ترمینال میشد بلوتوثو خاموش و روشن کنم.ولی لینوکس اگه بخواد پیشرفت کنه باید استفادش برای کاربران غیرحرفه ای ساده باشه.
من اصلا نگفتم مشکل زیبایی یه مشکل فنیه.گفتم لینوکس به اندازه ویندوز کاربرپسند و زیبا نیست.
در ضمن همون اولش گفتم که درسته لینوکس میزکارهای متنوعی داره و قابلیت شخصی سازی بالایی داره ولی در مجموع ویندوز با همون یه میزکارش زیباتره چون آیکون ها و لبه ها و پنجره ها در ویندوز برش خورده و صیقلیه. جلوه های گرافیکیش نرم و روانه و خیلی چشم نوازه. درسته که ویندوز یه میزکار داره و فقط میشه رنگشو عوض کنی ولی در مجموع زیباتره.
ویدیویی که گذاشتم رو ببین مثل دوستمون نظرت عوض میشه
اصلا ویندوز درباره افکت حرفی برا گفتن پیش لینوکس نداره
الان این کامنتت رو که خوندم که گفتی روون نیست احتمال میدم که رم شما برای اون میزکاری که استفاده میکردی کم بوده یا کارت گرافیکت نصب نبوده و ...
اما درباره مشکلات سخت افزاری بله در بعضی موارد حق با شماست ولی این مشکل از جانب کی هست؟!لینوکس؟نه!شرکت سازنده سخت افزار که در دادن درایور ضعیف عمل کرده.شما یه سرچ بزن ببین لینوس توروالدز چقدر با nvidia سر این مسائل درگیر بوده و خیلی شرکت ها هم مثل همین هستند