انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ftp account with vsftpd  (دفعات بازدید: 1761 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kara

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
ftp account with vsftpd
« : 02 اردیبهشت 1388، 04:47 ب‌ظ »
با سلام

دوستان در فضاهایی که از روی هاستها می خریم یه یوزر و یه پسورد می دن که ما می تونیم مدیریت سایت رو در آن انجام بدیم که به محیط مربوط cpanel گفته می شه اونهایی که سایت دارن بهتر درک می کنند

حالا من سایتی را درک کردم که در یه فضای تستی گذاشتم که برای آپلود ماژولها باید اونها رو نصب کنم که این نیاز داره که من ftp فعال باشه و یه یوزر با پسورد داشته باشم
vsftpd را نصب کردم
و مشکلی هم ندارم حالا چطور می تونم یه یوزر درست و چطور می تونم مسیر پیش فرض در ftp را تغییر بدم

اینها سئوالاتی هستند که نیازمند جوابگوی از طرف دوستان هستم ممنون می شم کمکم کنید
در آخر وقتی vsftpd را نصب می کنی به طور پیش فرض پورت 21 باز هست یا نه اگه نه چطور باز کنم .

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
پاسخ به: ftp account with vsftpd
« پاسخ #1 : 02 اردیبهشت 1388، 05:13 ب‌ظ »
به طور ییشفرض vsftd با کاربر های سیستم کار می کنه. یعنی شما یعنی کاربر هایی که در فایل passwd هستند. شاخه‌ی خانه‌ی کابرها هم همان شاخه‌ی خانه کاربر هست. کافی است که پرونده‌ی passwd را ویرایش و شاخه‌ی خانه‌ی آن کاربر را عوض کنی. یا با دستور های سیستمی این کار را انجام دهی.

برای پسورد هم همینطور. دستور  passwd پسورد سیستم را عوض می‌کند.

برای امنیت بیشتر پیشنهاد می کنم که دسترسی کاربر های ftp  را به شل ببندی. مثلا در همان پرونده /bin/bash را به /bin/false تغییر بدهی

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #2 : 02 اردیبهشت 1388، 05:34 ب‌ظ »
در ضمن یادم رفت. اگر سرویس ران باشد روی پورت گوش می‌کند. اگر نه پورت بسته است. مگر اینکه سرویس دیگری در حال اجرا باشد.

آفلاین kara

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 03 اردیبهشت 1388، 05:32 ب‌ظ »
به طور ییشفرض vsftd با کاربر های سیستم کار می کنه. یعنی شما یعنی کاربر هایی که در فایل passwd هستند. شاخه‌ی خانه‌ی کابرها هم همان شاخه‌ی خانه کاربر هست. کافی است که پرونده‌ی passwd را ویرایش و شاخه‌ی خانه‌ی آن کاربر را عوض کنی. یا با دستور های سیستمی این کار را انجام دهی.

برای پسورد هم همینطور. دستور  passwd پسورد سیستم را عوض می‌کند.

برای امنیت بیشتر پیشنهاد می کنم که دسترسی کاربر های ftp  را به شل ببندی. مثلا در همان پرونده /bin/bash را به /bin/false تغییر بدهی
دوست گرامی ممنون از راهنمایتون ولی از لحاظ دستور فارسی من که چیزی دستگیرم نشده کاش جمله نوشته شده توسط خودتون رو بخونید .
بازم متشکرم
پاسخ دوم کاملا برایم قابل درک بود

آفلاین kara

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 اردیبهشت 1388، 06:03 ب‌ظ »
حالا در جوملا که می خوام ftpرا فعال کنم
این ‍‍ هشدار می یاد
JFTP::connect: Could not connect to host "mysite.ac.ir" on port 21
در صورتی که من vsftpd را نصب کردم