سلام دوستان عزیز
من تعدادی از دوستان در تاپیکی که لینکش را گذاشته ام در مورد مشکلات لینوکس صحبت کردیم و به نتایج خوبی رسیدیم.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,95277.0.htmlدر نهایت به این نتیجه رسیدیم که لینوکس درگیر دو مشکل اساسی زیر است:
1- وجود نداشتن بازی های قدرتمند و زیبا که این مشکل تقریبا برای تمام کاربران مهم میباشد و بیشتر برای کاربران عادی مهم است چون کاربران عادی هدفشان از کامپیوتر فقط سرگرمی است.
2- وجود نداشتن نسخه لینوکس تعداد زیادی از نرم افزارهای مهندسی و تخصصی که فقط مورد نیاز مهندسان و متخصصان میباشد.
از این دو مشکل بازی مهمتر است و دلیل وجود نداشتن بازی های زیبا برای لینوکس به خود لینوکس برنمیگردد. در واقع مشکل از شرکت های بازی ساز است که نسخه لینوکس بازی هایشان را ارائه نمیدهند.
به نظر من تنها راه حلی که بتواند سریع به جواب برسد و بتواند کاربران عادی را نیز به لینوکس جذب کند استفاده از wine و playonlinux میباشد. البته بعضی ها میگویند از ماشین مجازی مانند vmware یا virtualbox استفاده کنیم که کاملا جواب اشتباهی است چون ماشین های مجازی، نمیتوانند از گرفیک واقعی استفاده کنند و از گرافیک مجازی بسیار کمی برخوردارند که فقط توانایی اجرای بازیهای ساده را دارد ولی ما میخواهیم بازیهای گرافیک بالا را نیز اجرا کنیم.
حالا بحث من این است که دوستان به جای اینکه تاپیک های پراکنده ایجاد کنن در این تاپیک نحوه نصب تمام بازیهای خوب را توسط playonlinux کامل توضیح بدن. البته دوستان زحمت بکشند و ابتدا خودشان بازی را نصب وتست کنند و از صحت عملکرد بازی مطمئن شوند سپس آموزش نصب را اینجا توضیح بدن. برای شروع میتونید PES2014 و GTA را آموزش بدین.